Putovanje
Avion
5 dana | 4 noći
POLASCI
29.09.
06.10.
13.10.
27.10.
Više
Dostupno na upit

Putovanje Andaluzija - avionom, 4 noći

Španija Andalusia Torremolinos

5 dana | 4 noći
Avion

Andaluzija je mesto ukrštanja kontrasta u svakom pogledu. Svojstvena i posebna u egzotičnoj mešavini tradicionalne španske, mavarske i jevrejske kulture sa arapskim i afričkim primesama, ne podseća ni na jedno drugo mesto na svetu. Poznata je kao postojbina flamenka, gitare, koride, Pabla Pikasa i Don Žuana.

Opširnije

Program putovanja

dan 1.
BEOGRAD - MALAGA

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre leta. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Malagu je 07:55 (let JU 576, Air Serbia). Sletanje aviona u Malagu je u 11:30 časova. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku:  luka i plaža Malageta, korida, katedrala, zamak Gibralfaro koji potiče iz 10. veka i nalazi se na brdu iznad grada, Alkazaba – mavarska palata, rimski teatar, centar grada – ulica Markes de Larios, Pikasov muzej...Nakon panoramskog razgleda odlazak u Torremolinos i smeštaj u hotel. Noćenje.

dan 2.
TOREMOLINOS – MARBELJA – RONDA - TOREMOLINOS

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Marbelja i Ronda. Marbelja je jedno od najpoznatijih letovališta na mediteranskoj obali i jedan od najposećenijih gradova oblasti Costa del Sol. Nakon zajedničkom obilaska i slobodnog vremena nastavak putovanja do Ronde za koju se smatra da je jedan od najposećenijih gradova Andaluzije. Obilazak grada u pratinji vodiča: odlazak do mosta Puente Nuevo odakle se vidi najbolja panorama grada a ujedno je i mesto gde se spajaju stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo, odlazak do koride koja je jedna od najstarijih u Španiji, arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria…Slobodno vreme za individualno uživanje u ovom predivnom gradu. U dogovoreno vreme polazak za Toremolinos. Noćenje.

dan 3.
TOREMOLINOS - SEVILJA - TOREMOLINOS

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Sevilja. Sevilja je glavni grad Andaluzije koji se nalazi u dolini reke Gvadalkir. Po  dolasku obilazak grada: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom a takođe je i poznata po tome što je u njoj sahranjen Kristofer Kolumbo. Nakon zajedničkom obilaska slobodno vreme. Povratak u Toremolinos. Noćenje.

dan 4.
TOREMOLINOS - ANTEKERA - GRANADA - TOREMOLINOS

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Antekera i Granada. Antekera je impresivan mali grad, sa više od 50 spomenika i pećina koje datiraju još iz bronzanog doba. Obilazak centra grada: palata Najera, manastir Katalinas i palata Markiza La Penja. Nastavak putovanja do Granade. Odlazak na panoramsko razgledanje grada. Granada je univerzitetski grad koji se nalazi u podnožju planina Siera Nevada. Alhambra je najpoznatija tvrđava koja se nalazi na brdu iznad grada a predstavlja kompleks kraljevskih palata, uređenih dvorišta bazena nastalih u doba vladavine dinastije Nasrida, kao i fontana i bogatih vodnjaka bašte Heneralife (nije predviđen grupni ulazak). Nakon obilaska slobodno vreme. U dgovoreno vreme polazak za Toremolinos. Noćenje.

dan 5.
TOREMOLINOS - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Malagi. Poletanje aviona za Beograd u 17:45h. (let JU 579, Air serbia). Sletanje u Beoograd u 20:55h Kraj programa.

Rezervišite svoje putovanje

Izaberite polazak iz kalendara i svoju sobu.

2024
nedelja
Septembar
29
5 dana
2024
nedelja
Oktobar
06
5 dana
2024
nedelja
Oktobar
13
5 dana
2024
nedelja
Oktobar
27
5 dana
2024
nedelja
Novembar
03
5 dana
2024
nedelja
Novembar
10
5 dana
2024
nedelja
Novembar
17
5 dana
2024
nedelja
Novembar
24
5 dana
2024
nedelja
Decembar
01
5 dana
2024
nedelja
Decembar
08
5 dana

Dvokrevetna soba, Standard

Hotel 3*
Broj osoba: 2
Dostupno na upit

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard

Hotel 3*
Broj osoba: 2 + 1
Dostupno na upit

Jednokrevetna soba, Standard

Hotel 3*
Broj osoba: 1
Dostupno na upit

Uslovi putovanja

Cena uključuje
  • Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Malaga-Beograd avio kompanijom Air Serbia i uključenim čekiranim prtljagom od 23kg i ručnim od 8kg
  • Aerodromske takse u iznosu od 54€. Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse 
  • Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu prema programu u standardnim dvokrevetnim, jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
  • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
  • Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
  • Panoramski razgled grada 
Cena ne uključuje
  • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete
  • Međunarodno putno osiguranje (mogućnost pribavljanja u agenciji)
  • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu u iznosu od 4.37 € po osobi po noći za boravak u hotelima 3* i 5.57 € po osobi po noći za boravak u hotelima 4*

Cene fakultativnih izleta po osobi: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika).

- Marbelja i Ronda – 75 eur odrasli / 60 eur deca

- Sevilja – 90 eur odrasli / 80 eur deca

- Antekera i Granada – 85 eur odrasli / 70 eur deca

- PAKET IZLETA: Sva tri izleta 220 eur odrasli (umesto 250 eur) / 190 eur deca (umesto 210 eur )

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika a organizovani su od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Napomena

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL TENT 3* 

Hotel Tent je smešten u letovalištu Toremolinos  koje je udaljeno oko 15 km od Malage. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, wi-fi, parking...Svaka smeštajna jedinica je sa sopstvenim kupatilom, klimom, TV-om, fenom, balkonom...Doručak je kontinentalni - samoposluživanje.

https://www.tenthotels.com/es/tentTorremolinos/

NAČIN PLAĆANJA:

- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- gotovinski-prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

- uplatom preko računa -prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 31 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 40% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dan do 21 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 70% od ukupne cene aranžmana,na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 20 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

SMEŠTAJ, HOTELSKE USLUGE I PRAVILA- NAPOMENE:

*Organizator putovanja zadržava pravo promene navedenog hotela sličnim iste ili više kategorije.

• Pomoćni ležaj za odraslu osobu ili dete je postojeći ili pomoćni ležaj - manji je od standardnog (na rasklapanje, metalne ili drvene konstrukcije ili fotelja/sofa na rasklapanje).

• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja.Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

• Navodi o sadržaju odredjenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

• Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka smeštaja do 10h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno u hotelu.

• Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

• Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.

• U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće)

• Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.

• Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela,vrši se povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za eventualno načinjenu štetu ili neplaćene troškove u hotelu-ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.

• Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva, džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.

OPŠTE NAPOMENE:

• Program je individualan. Hotelska rezervacija se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 10 putnika.

• Rok za potvrdu hotelske rezervacije je najkasnije tri radna dana od momenta rezervacije i uplate akontacije.

• Promena datuma putovanja, imena ili prezimena putnika, kao i promena smeštajnog objekta, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa. U tom slučaju, nova rezervacija se vrši po važećem cenovniku na dan rezervacije.

• Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Travelland d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.

• Broj telefona lokalnog vodiča će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

• Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku aviokompanije (šalter Lost&Found), kako bi se dobila odgovarajuću potvrda (Damage, odnosno Property Irregularity Report).

• Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja.Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti lokalnoj agenciji, organizatoru fakultativnih izleta i poseta.

• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

• Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja.

• Mole se putnici da prilikom rezervacije ,a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu(dostaviti fotokopiju prve strane pasoša).U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici!!

• VAŽNA NAPOMENA: Kod transfera aerodrom-hotel -aerodrom, autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu,a uzavisnosti kako zbog konfiguracije terena tako i u najvećoj meri u zavisnosti od saobraćajne prohodnosti.Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.Organizatorputovanjazadržava pravopromeneredosleda pojedinih sadržaja u programu..

• Putnik potvrdjuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnih uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti, od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciju menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje odredjenih formulara na granici, posebni testovi koje zahteva odredišna ili tranzitna zemlja, eventualna izolacija itd. ) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja, i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja.

• Za realizaciju programa je potrebno minimum 10 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane organizatora putovanja T.A.Travelland je 5 dana pre početka putovanja

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obaveznoi to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Potrebno je da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 04.01.2024. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, član 71 Organizator ima : - obezbeđen depozit u visini minimum 2.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na računu br. 170-0030018891000-84, kod Unicredit banke, - garanciju putovanja, za licencu organizatora putovanja kategorije A, u visini od 400.000,00 eura, polisu osiguranja broj 470000057609 aneks br.1 od 04.01.2024. godine, zaključenu sa društvom za osiguranje "Triglav Osiguranje" a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs, koja je važeća je od 04.01.2024. godine do 01.10.2024. godine.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 123/2021 od 14.10.2021. godine

 Program putovanja br. 2 važi od 29.05.2024.

Moglo bi Vam se svideti

Korpa: 0
Loading...
Ukupno
--