Smeštaj
Prevoz: Sopstveni
Plaža: 20 m
Aerodrom: 245 km

Zagrljen zlatnim suncem Egejskog mora, svežim zelenilom planine Ipsarion i beskrajnim plavetnilom mora, ovaj veličanstveni porodični hotel na Tasosu nudi elegantan smeštaj uz najlepše poglede.

Dostupno na upit

Hotel Maranton Beach

Grčka Eastern Macedonia and Thrace Kinira

Zagrljen zlatnim suncem Egejskog mora, svežim zelenilom planine Ipsarion i beskrajnim plavetnilom mora, ovaj veličanstveni porodični hotel na Tasosu nudi elegantan smeštaj uz najlepše poglede.

LOKACIJA: Hotel Maranton Beach se nalazi na uslasku u malo mesto Kinira na Tasosu (oko 8 kilometara od Skala Potamije i oko 12 kilometara od jedne od najlepših plaža na ostvu - Golden Beach-a). U blizini hotela su dve poznate plaže, Dolphin Beach (1km) i Paradise Beach (3km).

PLAŽA: Hotel je udaljen oko 50m od plaže. Ležaljke i sunbobrani su uključeni u cenu.

SADRŽAJ: Recepcija (24h), lift, doktor (na zahtev), iznajmljivanje automobila i bicikala, parking, wi-fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama, restoran, barovi, igralište za decu, bazen, odvojeni bazen za decu. Kućni ljubimci su dozvoljeni i hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

USLUGA: usluga na bazi all inclusive ( doručak, rucak i večera ) obroci se služe po principu švedskog stola,

SOBE: Hotel je renoviran 2013. godine i sadrži 50 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar/frižider, terasu.

Eco Room Ground Floor: oko 28m2. Sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom i odvojen ležaj, potpuno renoviranog modernog kupatila sa tušem i privatnog balkona sa pogledom na baštu. Nalazi se u prizemlju. Predviđena za 2-3 osobe.

Standard Room Mountain View: Oko 27 m2, sastoji se od bračnog ili dva odvojena ležaja, potpuno renoviranog kupatila sa tušem ili kadom i balkona sa pogledom na planinu. Nalazi se na prvom i drugom spratu zgrade B. Predviđena za 2-3 osobe.

Standard Room Side Sea View: Oko 27 m2, sastoji se od bračnog ili dva odvojena ležaja, potpuno renoviranog kupatila sa tušem ili kadom, i balkona sa bočnim pogledom na more. Nalazi se na drugom spratu zgrade B. Predviđena za 2-3 osobe.

Family Room Bunk Bed Mountain View: Oko 28-35 m2, sastoji se od francuskog ležaja i kreveta na sprat za decu. Ima kupatilo sa tuš kabinom. Pogled planina. Predviđena za 2-4 osobe.

Superior Room Bunk Bed Side Sea View: Oko 33 m2, sastoji se od king size ležaja i kreveta na sprat za decu. Ima kupatilo sa tuš kabinom i bočni pogled more. Nalazi se na prvom spratu zgrade A. Predviđena za 2-4 osobe.

Superior Suite Side Sea view: oko 30 m2, potpuno je renoviran, predviđena za 2-3 osobe. Ima bočnim pogled na more.

Superior Suite Sea View: oko 50 m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevne sobe sa velikim kaučem na razvlačenje. Potpuno je renoviran. Ima kupatilo sa tuš kabinom sa đakuzijem. Obezbeđeni su bade mantili i papuče, kao i luksuzni toaletni pribor. Nalaze se na drugom spratu zgrade A, i ima pogled na more. Predviđena za 2-4 osobe.

Website: www.maranton.hotelbrain.com

VAŽNA NAPOMENA : Slike i opis hotela služe da daju opšti utisak smeštaju. Sadržaj hotela kao i različiti tipova soba mogu se razlikovati od opisanih i prikazanih na fotografijama.

Lokaciju sobe definiše recepcija prilikom prijavljivanja u hotel u skladu sa raspoloživošću.

Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 11:00
Internet: Da
Bazen: Da
Parking dostupan: Da
Menjačnica
Bar
A la carte restoran
Dečije igralište

Rezervišite svoj odmor

Rezervišite svoju sobu

Prevoz: Sopstveni

Soba Eco Room Ground Floor

Broj osoba: 3

Soba Family Room Bunk Bed Mountain View

Broj osoba: 4

Soba Standard Room Mountain View

Broj osoba: 3

Soba Standard Room Side Sea View

Broj osoba: 3

Soba Superior Room Bunk Bed Side Sea View

Broj osoba: 4

Soba Superior Suite Sea View

Broj osoba: 4

Soba Superior Suite Side Sea view

Broj osoba: 3

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
245 km
Plaža
20 m