Izjava o zamenskom vaučeru

Poštovani putnici,

Kao što vam je poznato uredba koju je donela Vlada Republike Srbije o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-COV-2 ("Sl. glasnik RS", br 63/2020) ističe 01.02.2023. godine. 

Shodno navedenom, ponudili bi vam dve opcije

1. Ukoliko i dalje želite da iskoristite vrednost sa zamenskog vaučera koji vam je agencija izdala ovom prilikom odobravamo popust u iznosu od 10% vrednosti zamenskog vaučera za bilo koje putovanje iz naše ponude. U tom slučaju potrebno je pismenim putem da se izjasnite najkasnije do 25.01.2023 o nameri korišćenja zamenskog vaučera za zamensko putovanje , a novi ugovor možete sklopiti do kraja tekuće godine. 

2. Ukoliko želite punu refundaciju iznosa zamenskog vaučera, potrebno je pismenim putem da se izjasnite najkasnije do 25.01.2023 i u tom slučaju je neophodno da nam dostavite poptisanu izjavu koju možete preuzeti OVDE >>> i broj tekućeg računa na koji možemo izvršiti isplatu. Nakon izvršene refundacije sve obaveze organizatora putovanja prema vašem ugovoru prestaju.