Putovanje
Bus
5 dana | 2 noći
POLASCI
27.06.
25.07.
22.08.
12.09.
Više
CITY BREAK
Dostupno na upit

Putovanje Severna Italija - autobusom, 2 noći 2024

Italija Veneto REGIJA VENETO

5 dana | 2 noći
Bus

Venecija – jedinstven grad neuporediv sa bilo kojim drugim, čija stvarnost nadmašuje maštu i najvećeg zanesenjaka, bogata zlatom, a još bogatija slavom. Ovako su o Veneciji govorili Petrarka, Gete, Dikens… Venecija danas izgleda kao grad koji izranja iz Jadranskog mora, ispresecana sa oko 150 kanala, preko kojih se prostiru preko 400 mostova. Podignuta na 118 malih ostrva, na milionima sada već okamenjenih balvana, vekovima prkosi moru, poziva Vas da uživate u šetnji njenim uskim ulicama ili u nezaboravnoj vožnji gondolom po kanalima uz romantičnu pesmu gondolijera. Ulice koje podsećaju na doba Mletačke republike vraćaju nas stotinama godina unazad...

Opširnije

Program putovanja

dan 1.
BEOGRAD

Predviđeno vreme polaska autobusom iz Beograda (parking kod muzeja 25. Maj – kuća cveća u 22:00h (osim prazničnih polazaka koji su u 20h).
Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora ...

dan 2.
TRST - PALMANOVA – okolina LIDO DI JESOLO-a

Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Oko podneva odlazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village.
Popodne dolazak u hotel u okolini Lido di Jesolo-a i slobodno vreme. Noćenje.

dan 3.
Okolina LIDO DI JESOLO-a - PADOVA - VERONA – okolina LIDO DI JESOLO-a

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone.
Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela.
Nakon obilaska Padove, obilazak Verone: Amfiteatar "Arena", Trg Bra, Julijina kuća...
U poslepodnevnim časovima povratak u hotel u okolini Lido di Jesolo-a. Noćenje.

dan 4.
Okolina LIDO DI JESOLO-a - VENECIJA - BEOGRAD

Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u Veneciju. Vožnja autobusom iz luke Punta Sabbioni ili Tronchetto, vožnja brodom - vaporetom do Venecijanskog pristaništa.
Razgledanje Venecije uz pratnju vodiča: Venecija nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom renesansnom trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovackim ulicama ispresecanim kanalima do cuvenog mosta Rialto, mogucnost vožnje gondolom po kanalu. Slobodno vreme.
Kasno popodne povratak brodom u Punta Sabbione i nastavak putovanja autobusom prema Beogradu. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

dan 5.
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ponedeljak u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. (Kraj usluga).

Rezervišite svoje putovanje

Izaberite polazak iz kalendara i svoju sobu.

2024
četvrtak
Jun
27
5 dana
2024
četvrtak
Jul
25
5 dana
2024
četvrtak
Avgust
22
5 dana
2024
četvrtak
Septembar
12
5 dana
2024
četvrtak
Septembar
26
5 dana
2024
četvrtak
Oktobar
10
5 dana
2024
četvrtak
Oktobar
17
5 dana
2024
četvrtak
Oktobar
24
5 dana
2024
petak
Novembar
08
5 dana
2024
četvrtak
Novembar
21
5 dana
2024
četvrtak
Decembar
05
5 dana
2024
četvrtak
Decembar
19
5 dana

Jednokrevetna soba, Standard

Hotel 3*
Broj ležaja: 1
Cena po osobi od
Loading...
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna soba, Standard

Hotel 3*
Broj ležaja: 2
Cena po osobi od
Loading...
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard

Hotel 3*
Broj ležaja: 2 + 1
Cena po osobi od
Loading...
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Uslovi putovanja

Cena uključuje

- Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,

- Smeštaj u mestu Lido di Jesolo ili okolini, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 ili 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni)

- U terminima u januaru, februaru i mart,jun,jul,avgust,septembar, oktobar, novembar moguć je smeštaj u mestima Oderzzo, Brugnera, Conegliano , Monastier,Stra , Noventa di Piave, Treviso Preganziol, Silea, Dolo, Mogliano Veneto, Mestre , Noale,Marghera, Spinea,Mirano,Piove di Sacco , Noale, Noventa Padovana

- Usluge licenciranog pratioca grupe

- Troškove organizacije i vođenja aranžmana.


Cena ne uključuje

- Brodsku kartu Punta Sabbione - Venecija - Punta Sabbione - 30 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču na licu mesta 

- turističku taksu za ulazak u Veneciju ( od 25.04. )

- Fakultativni odlazak u Padovu i Veronu - 35 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču. (MINIMALNI BROJ PUTNIKA 30)

- Boravišnu taksu u hotelima u Lido di Jesolu i okolini, plaća se na recepciji ( za vreme održavanja karnevala i u letnjoj sezoni)

- NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Realizacija fakultativnih izleta biće uslovljena trenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...
Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner


Napomena

• NAPOMENA : U VREME PRAZNIKA MOGUCE JE ODSTUPANJE U VREMENU POLASKA IZ BEOGRADA I POVRATKA SA DESTINACIJE ZBOG GUZVI NA GRANICAMA

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po sredjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

• gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

• uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

OPIS HOTELA:

okolina LIDO DI JESOLO: Citta Di Conegliano 3*, Eurorest 3*, Primhotel 4*, ili slični - u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta hotela i perioda boravka. Hoteli se nalaze u u mestima , Conegliano, Oderzo, Stra , Noventa di Piave, Treviso Preganziol, Silea, Dolo, Mirano, Mogliano Veneto, Mestre , Marghera, Spinea, Piove di Sacco, Noale, Noventa Padovana i slicnim, ... Hoteli raspolažu, salom za doručak i recepcijom. Sve sobe su standardno opremljene TWC-om, TV-om. Doručak je kontinentalni.

Napomena za smestaj: Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom

HOTEL TORINO 3* - Lido di Jesolo, https://www.hoteltorinojesolo.it/en/

Položaj: Hotel se nalazi izmedju trga “Mazzini” I “Aurora”, na otprilike 50m od plaze. Sadržaj hotela: U cenu je uključeno korišćenje suncobrana I ležaljka na privatnoj plazi hotela. Opis soba: Sobe su opremljene kupatilom sa tus kabinom, fenom, terasom, klimom, LED TV-om, besplatnim Wi-Fi internetom, sefom kao I mini-barom. Usluga: Nocenje sa doruckom - kontinentalni doručak.

Hotel Christian 3* - Lido di Jesolo, www.hotelchristian.info

Hotel se nalazi u Lido di Jesolu na oko 150 m od plaže. Hotel poseduje recepciju,restoran. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL MIAMI 3* - Lido di Jesolo,  www.hotelmiamijesolo.it

Hotel Miami se nalazi u blizini Trga Aurora, na oko 150m od plaže. Poseduje restoran, bar,recepciju.Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon
USLUGA: noćenje sa doručkom - kontinentalni švedski sto, .

HOTEL VIANELLO 3*- Lido di Jesolo,  https://www.hotelvianello.it/en/

Hotel se nalazi se na oko 500 m od plaže. Hotel poseduje restoran, parking i internet u zajednickim prostorijama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL ROMA 3*- Lido di Jesolo,  www.hotelromajesolo.it

Hotel se nalazi se na oko 150 m od plaže. Hotel poseduje restoran i recepciju. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL NELSON 3* - Lido di Jesolo, https://www.nelson-hotel.it/Hotel-Nelson-3-Sterne-Hotel-in-Jesolo.html

Hotel se nalazi u zapadnom delu Lido di Jesola. Udaljen je nekoliko minuta od plaže i glavne šoping zone. Hotel poseduje restoran, bar, lift, parking, bazen, Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, balkon, sef, mini frižider, telefon, TV, klima uređaj.

HOTEL PICCADILLY 3* - Lido di Jesolo,  https://www.hotelpiccadilly.com/it/

Hotel Piccadilly 3* je kompletno renoviran nalazi se na oko pedeset metara od plaže, kod trga Mazzini. Ima veliki bazen za odrasle, mali bazen za decu, malu teretanu (uz doplatu na licu mesta), saunu, hidromasažnu kadu, terasu za odmor sa ležaljkama i suncobranima. Sobe su opremljene telefonom, balkonom, SAT tv-om, sefom (uračunat u cenu), fenom, klima uređajem (uračunat u cenu), mini barom (uz prethodnu najavu u agenciji uz doplatu). Usluga u hotelu je polupansion.

HOTEL METROPOLE 3* - Lido di Jesolo, https://www.jesolo.it/en/hotel-metropole.html#hoteltabcomfort 

Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.

HOTEL TOKIO 3* https://www.hotel-tokio.it/albergo-jesolo.html

Hotel se nalazi se na oko 200 m od plaže. Hotel poseduje restoran, parking i internet u zajednickim prostorijama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL TREVI 3* - Lido di Jesolo, https://www.hoteltrevijesolo.it/en/sevices/

Hotel Trevi 3* se nalazi u centru Lido Di Jesola u pešačkoj zoni u blizini Trga Marina i Trga Nember na oko 50m udaljenosti od plaže. U svom sastavu ima restoran, parking sa ograničenim mestima, otvoreni bazen, besplatan WiFi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), SAT-TV, telefon, klima uređaj i balkon.

HOTEL AMERICAN 3* - Lido di Jesolo, https://www.americanhoteljesolo.it/en

Nalazi se u blizini Trga Nember, na oko 50 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar sa terasom, bazen za decu i odrasle, lift, besplatan wi-fi internet. Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef , balkon i klima uređaj. Usluga: noćenje sa doručkom.

Hotel EUROREST 3* - Conegliano, https://www.euroresthotel.it/en/

Nalazi se u mestru Conegliano.Hotel poseduje recepciju, restoran, parking . Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV . Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL VILLA ALIGHIERI 3* - Stra',  http://www.villaalighieri.com/

Nalazi se u mestu Stra. Hotel poseduje recepciju, restoran, parking . Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV . Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL GARDEN 3*- Noale, https://www.hotelgarden-ve.it/

Nalazi se u mestu Noale. Hotel poseduje recepciju, restoran.Svaka soba je sa kupatilom (tuš/WC), TV ,klimom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

NAPOMENE:

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

-Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE.

-Putnici sami nose svoj bagažni i ručni prtljag od autobusa do hotela; od hotela do autobusa.

-Putnici su u obavezi da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, vrednostima, prtljagu i stvarima tokom trajanja aranžmana.

-Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

-Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost je lokalnih inspekcijskih organa.

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva, džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (TV-posebni kanali, troškovi telefona, interneta, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara i slično.)

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se posle 15h00/ datuma početka smeštaja do 09h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 09h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Organizator putovanja ne može uticati na spratnost; poziciju sobe; površinu sobe; broj sobe; veličinu ležaja, pomoćnog ležaja, sofe, fotelje. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel, shodno raspoloživosti.

Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.

VAŽNE NAPOMENE:

Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 60 putnika.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Travelland d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.

Promena datuma putovanja smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza.

Agencija Travelland d.o.o. zadržava pravo promene redosleda i sadržaja programa putovanja usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati, predvideti ili u kratkom vremenskom periodu otkloniti.

U slučaju drastičnih promena cena goriva, putarina I parking u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.

Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je overena saglasnost drugog roditelja.

Turistička viza za Italiju i tranzitna viza kroz Hrvatskui Sloveniju za građane Republike Srbije, u okviru turističkog aranžmana, koji putuju putnim ispravama Republike Srbije NIJE POTREBNA. Potreban je pasoš koji važi minimum 3 meseci od dana povratka sa putovanja, slobodna stranica u pasošu. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obaveznoi to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 04.01.2024. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, član 71 Organizator ima:

- obezbeđen depozit u visini minimum 2.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na računu br. 170-0030018891000-84, kod Unicredit banke,

- garanciju putovanja, za licencu organizatora putovanja kategorije A, u visini od 400.000,00 eura, polisu osiguranja broj 470000057609 – Aneks br.1 od 04.01.2024. godine, zaključenu sa društvom za osiguranje "Triglav Osiguranje" a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs, koja je važeća je od 04.01.2024. godine do 01.10.2024. godine.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 123/2021 od 14.10.2021. godine

 Program br. 5 od 09.04.2024.
Moglo bi Vam se svideti

Korpa: 0
Loading...
Ukupno
--