Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Radnim danom 09-20

Subota 09-16


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

ZAMENSKA PUTOVANJA - LETO 2021

Poštovani putnici,

 

Obaveštavamo Vas da turistička agencija TRAVELLAND posluje u punom kapacitetu i u ovom restriktivnom periodu, kada su putovanja ograničena kao nikada do sada, čak i onemogućena prema većini destinacija. To znači da Vaša zamenska putovanja nisu dovedena u pitanje, i da ćemo mi ponudu objaviiti u trenutku kada se budu stekli uslovi za formiranje programa i definisanje uslova sa našim ino partnerima po svim bitnim elementima, koji se tiču raspoloživih smeštajnih kapaciteta, prevoza, datuma, svih drugih uslova, a posebno pravila koja će važiti za pojedine zemlje vezano za restrikcije uzrokovane pandemijom.

Naš je stav da bi svako objavljivanje programa, pa samim tim i ponuda za realizaciju zamenskih putovanja, i prodaja novih putovanja, pre nego što pravila budu utvrđena ili bar u velikoj meri izvesna, bilo neozbiljno i neodgovorno, pa bez obzira i na trenutni komercijalni interes u ovom trenutku recesije, kojoj smo i mi, kao i svi privrednici, izloženi.

Vi svakako možete, u medijima, pratiti tok bilateralnih dogovora naših zvaničnika i predstavnika pojedinih zemalja, koje su interesantne za naše tržište, prvenstveno grčkih, te u skladu sa ishodom tih pregovora, možemo u određenom periodu, nadamo se skorašnjem, očekivati konstruktivna i konkretna rešenja. Do tada, naši zaposleni, sa posebnom pažnjom preduzimaju sve aktivnosti u cilju pripreme predstojeće sezone, kojoj se nadamo, isto koliko i Vi.

Srdačno Vas pozdravljamo i ponovo ukazujemo na to da TRAVELLAND svojim višedecenijskim prisustvom u ovoj delatnosti i u ovoj, do sada nezabeleženoj situaciji, postupa oprezno, prevashodno štiteći interese svojih putnika, u kom slučaju jedino naš položaj i interesi mogu biti očuvani.

 

Vaš TRAVELLAND

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40