Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Zanzibar Queen 4* - Zanzibar sezona 2021

Prevoz:

avionom

Ovo putovanje nije aktivno!

Zanzibar Queen 4* - Zanzibar sezona 2021


Udaljen 40-ak km od obale istočne Afrike, nalazi se arhipelag Zanzibar. Sastoji se od Glavnog ostrva Unguja (poznatijeg kao Zanzibar) ostrva Pemba i nekoliko manjih poput „Prison Island-a" Uprkos burnoj istoriji kao centralna luka za distribuciju robova iz cele afrike na istok, nekako je zadržao netaknutu prirodu, a bele puder peščane plaže, tropsko voće, začini koji se proizvode na ostrvu i mada siromašno, uvek raspoloženo stanovništvo prave atmosferu idiličnog odmora ispunjenog avanturom! Samo ostrvo Zanzibar ima jedan pravi grad Zanzibar City, (rodno mesto Fredie Mercury) čiji je centar (Stone Town) izgradjen od korala pre nekih 300 godina i njegov centralni deo sa uskim lavirint ulicama je zaštićen od strane UNESCO-a. Ostrvo je oko 90km dugačko i oko 40km široko. I duž celog ostrva se mogu pronaći brojne plaže svaka lepša od prethodne i svuda su lokalna sela kao i brojni hoteli. Ostrvo je dom džinovskim kornjačama (Prison Island), crvenom Colobusu (Džozani  šuma) sa kojima je obavezno druženje, kao i sa delfinima na jugu ostrva. 

 

Zanzibar Queen Unique Hotel www.zanzibarqueen.com
Hotel tipične afričke arhitekture i dekoracije, na peščanoj plaži Matemwe (pojedini delovi morskog tla sa koralnim grebenom), na severoistočnoj obali Zanzibara. Udaljen je 55km od aerodroma, 49km od glavnog grada Zanzibara.Raspolaže sa 30 soba koje su raspoređene u jednospratnim paviljonima sa krovovima od pruća; ima recepciju, restoran, vrt, bar, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrane, peškire za plažu, usluge masaže (uz doplatu), večernja animacija, bicikli za iznajmljivanje, sportovi na vodi, pikado, besplatan bežični internet, Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, terasu ili verandu, sef, fen za kosu, pristup wifi internetu (doplata). Standardne sobe se nalaze u prizemlju. Ishrana je na bazi set menia (serviran, unapred pripremljen obrok).

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su u pripremi...

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40