Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4* - Maldivi 2021

Prevoz:

avionom

Ovo putovanje nije aktivno!

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4* - Maldivi 2021

 

U nastavku Vam predstavljamo ponudu za Maldivi.

U pitanju su indiviidualna putovanja, mozete sami birati i datume polaska i odlaska, duzinu odmora , hotelski smestaj kao i destinnaciju koju zelite posetiti. Budite kreatori svog odmora!

Hotel se nalazi u Južnom Male Atolu, na peščanoj plaži ostrva Kandooma; 35km južno od aerodroma Male. Pojedini delovi morskog tla su sa koralnim grebenom. Transfer od/do međunarodnog aerodroma Velana International do/sa ostrva se obavlja brzim brodićem (vožnja oko 40min). Veličina ostrva Kandooma je 310mx260m.

Hotel raspolaže sa 160 soba raspoređenih u više prizemnih i jednospratnih vila, raspoređenih na ostrvu i na stubovima na vodi; ima 2 restorana (glavni i a-la-carte), snek bar, 3 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar (doplata): masaža, manji spoljašnji bazen za hidroterapiju, đakuzi, fitnes, kutak za decu, internet kutak (doplata), suvenirnicu.

Sobe

Svaka soba tipa Beach Villa se nalazi na plaži; u prizemlju; površine do 48m2; ima kupatilo (tuš, spoljašnji tuš), klimu, verandu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata).

Svaka soba tipa Overwater villa se nalazi na stubovima, iznad vode; površine do 85m2; ima drvenu platformu za sunčanje-jedan deo sa mrežama za ležanje; kupatilo na otvorenom (spoljašnja kada i tuš), klimu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Mogućnost direktog ulaska u more.

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak se servira u glavnom restoranu, po principu švedskog stola-samoposluživanje. Mogućnost doplate za ručak i večeru-na bazi menia, servirano.

www.ihg.com/holidayinnresorts/

MALDIVI- Ostrvska država u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m); od kojih je naseljeno 218; dok je oko 95 pretvoreno u turističke centre. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta.

Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Atoli (koralni sprudovi) su formirani potapanjem vulkanskih kupa. Tokom istorije, u plitkom obalnom pojasu, bezbrojne koralne kolonije postepeno su okruživale vulkanske kupe. Spuštanjem dna okeanskog basena, prstenasti koralni sprudovi su postepeno narastali, a vulkanske kupe lagano nestajale ispod mora.

Poseta Maldivima često podrazumeva boravak na obe Zemljine polulopte; najjužnije ostrvo leži približno na prvom stepenu južne geografske širine, dok se najseverniji atol prostire na sedmom stepenu severne geografske širine.

Međunarodni aerodrom "Velana International" se nalazi u Severnom Male Atolu, na ostrvu Hulhule. Klima je tropska sa prosečnom temperaturom 30C tokom cele godine

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su u pripremi...

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40