Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Grand Hotel Oasis 4* - Sunčev Breg leto 2020

179 €

Prevoz:

autobusom ili kolima

Grand Hotel Oasis 4* - Sunčev Breg leto 2020

 

SPECIJALNA PONUDA 7 NOĆI SOPSTVENI PREVOZ

GRAND HOTEL OASIS 4*

ALL INCLUSIVE

 12.09.-19.09. 

19.09.-26.09. 26.09.-01.10.

DOUBLE ROOM

235

235 175

treca odrasla

115

115 70

I dete 0-12

gratis

gratis gratis
 II dete 0-12 59 59 49

max 3 odrasle ili 2 odrasle I dete do 12 god

Cene su izražene po SOBI za 5,7 noći, boravisnom taksom

Hotel se nalazi u blizini centralnog dela kompleksa oko 300 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa sekcijom za decu,  masaža, fitnes, sauna, sefovi na recepciji (dodatno se plaća), Wi-fi na recepciji-boljeg protoka(dostupan je u celom objektu,ali je slabijeg protoka)  i menjačnica. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekim sobama postoji mogućnost i za drugi pomoćni ležaj - sofa na razvlačenje), sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, mini barom, telefonom, fenom i klimom.

Pića se služe u baru u okviru objekta. Recepcija hotela Grand Oasis radi 24 sata dnevno.

Glavna ulica ovog primorskog letovališta sa brojnim barovima, restoranima i supermarketima nalazi se na 4 minuta hoda od smeštajnog objekta. Hotel je udaljen 600 metara od Akva parka Action i 750 metara od glavne autobuske stanice.

Usluga: All inclusive - sve uključeno - po hotelskim pravilima - uz asistenciju hotelskog osoblja - u skladu sa zdravstvenim preporukama.

 

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

VAŽNA NAPOMENA:


Svaki objekat (hotel, vila, apartman) zasebno donosi odluku o datumu otvaranja odnosno da li će uopšte raditi ove godine. U skladu sa bezbednosnim, zdravstvenim i higijenskim protokolima koje je propisala Vlada Republike Bugarske, a koje svaki objekat mora da ispuni, pojedini objekti za smeštaj mogu doneti odluku da rade smanjenim kapacitetom ili da ne rade uopšte ove godine. Iz istih razloga postoji mogućnost da pojedini prateći sadržaji u smeštajnim objektima rade smanjenim kapacitetom ili ne budu u funkciji kao i da dodje do izmene u načinu usluživanja obroka, I sl. što molimo da imate u vidu.

Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta,načina usluživanja obroka, odsustva pojedinih sadržaja u hotelu, važećih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak granica ,pravila i uslova nakon povratka u zemlju i sl. što molimo da imate u vidu.

Putnici koji idu sopstvenim prevozom u obavezi su da se upoznaju sa bezbednosnim i zdravstvenim protokolima tranzitnih zemalja.

Individualni polasci se realizuju od 22.06.2020. nadalje (u zavisnosti od destinacija i smena).

*Napomena: Do početka realizacije grupnih polazaka ne postoji predstavnik na licu mesta, već samo lokalni partner kao asistencija na   engleskom jeziku. Putnik će na vaučeru imati napisan uslužni telefon lokalnog partnera kojeg može pozvati u slučaju potrebe.

SOPSTVENI PREVOZ PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 15h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.

Kraj programa.

 

 • Uslovi vezani za rani buking: Rezervacija za rani buking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate (PP, AI, BT...). Svaka izmena - imena putnika, promena hotela, termina boravka smatraće se kao nova rezervacija i biće urađena shodno trenutno važećim uslovima ranog bukinga.
 • Kategorizacija hotela je izvršena prema bugarskim nacionalnim standardima.
 • Cene hotelskog apartmanskog smeštaja zavisi od njegovog kvaliteta i lokacije.
 • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela i apartmana trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.Hotel zadržava pravo izmene pojedinih stavki na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.
 • U hotelima se peškiri menjaju 2 puta u toku smene. Kvalitet, količina i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije i cene hotela. U velikom broju bugarskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom bez tuš kabine.
 • Ishrana je na bazi švedskog stola. Napomena: uslučaju manjeg broja gostiju, na početku ili na kraju sezone, hotel zadržava pravo da za večeru bude izbor dva jela.

VAŽNE NAPOMENE:

 

 • U slučaju manjeg broja putnika za mesta koja se nalaze severno i južno od Sunčevog Brega postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.
 • Za putnike koji imaju smeštaj u starom delu Nesebara, zbog zabrane ulaska autobusa, biće organizovan transfer do hotela. Uracunato u cenu aranzmana.
 • Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine ili 1 kofer srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena da bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
 • Autobus po dolasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
 • Zbog velikih saobraćajnih gužvi u kompleksu u vreme koje je predvidjeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima nego na nekoliko mesta koja će biti određena tako da budu što bliža hotelu u kome su putnici smešteni. O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska. Za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Imajući u vidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja.
 • S obzirom na novonastalu situaciju, procedure na graničnim prelazima kao i na mogućnost nastupanja nepredviđenih situacija, i u toku putovanja, organizator putovanja ne može garantovati predviđenu satnicu dolaska na destinaciju i povratka, te iz istih razloga zadržava pravo promene rute putovanja (granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, kao i pravo promene redosleda odvijanja pojedinih sadržaja iz programa putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče.

 

U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje je prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 15.01.2020. su sastavni deo ovog programa.

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obaveznoi to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu,član 71 Organizator ima:-Obezbeđen depozit u visini minimum 10.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.-garancijuputovanja za kategoriju licence A40 u visini od 400.000,00 eura broj470000040556 od 15.01.2020. godine,zaključenu sa Triglav Osiguranjem a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs,i važeća je od 01.01.2020.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 58/2020 A40 od 30.01.2020.

Cenovnik br.12 od 17.08.2020.godine

 

 

CENA PREVOZA NA RELACIJI BEOGRAD-NESEBAR/SUNČEV BREG- BEOGRAD

POVRATNA KARTA (RT)

Odrasli i deca

65 €

JEDAN PRAVAC (OW)

Odrasli i deca

40 €

POLAZAK

POVRATAK

29.05.

08.06.

07.06.

17.06.

16.06.

26.06.

25.06.

05.07.

04.07.

14.07.

13.07.

23.07.

22.07.

01.08.

31.07.

10.08.

09.08.

19.08.

18.08.

28.08.

27.08.

06.09.

05.09.

15.09.

POLASCI IZ BEOGRADA SU U 17h,  POVRATAK IZ NAVEDENIH LETOVALIŠTA JE U PERIODU 17-18h PO LOKALNOM VREMENU, ISPRED HOTELA.
DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 15 € (POVRATNA KARTA). NEOPHODAN MINIMUM ZA TRANSFER JE 4 OSOBE. ZA MANJI BROJ PUTNIKA ĆE CENA BITI UVEĆANA.
PRVA DVA POLASKA ĆE SE ORGANIZOVATI UKOLIKO IMA DOVOLJAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA PREVOZU.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40