Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Emeraude Beach Attitude 3* (Adults Only) Uskrs na Mauricijusu

1749 €

Prevoz:

avionom

USKRS NA MAURICIJUSU

13.04. - 24.04.2020.  12 dana/ 9 noći

 

"Čini mi se da je prvo nastao Mauricijus, tek onda Raj " - napisao je Mark Tven 1896. godine

Mauricijus je tropsko ostrvo na afričkom kontinentu, u južnom delu Indijskog Okeana, 900km istočno od Madagaskara, sa 330 km obale, koju okružuje koralni greben. Zajedno sa Reunionom i Rodriguezom pripada Maskarenskim ostrvima; arhipelag je formiran nizom vulkanskih erupcija. Ugodna tropska klima, duge peščane plaže, očaravajuća priroda, gorske stene, tirkizno plavo more, mnogobrojni vodopadi, lepota bogatog podvodnog sveta, odlična gastronomija su razlog sve veće popularnosti Mauricijusa. Mesto gde se nalaze brojni uređeni parkovi, botanički vrtovi sa tropskim biljkama i uspomena na izumrlu pticu Dodo. Raznolika kolonijalna prošlost se odrazila na kulturu Mauricijusa koja je mešavina holandske, francuske, indijske i kreolske. Glavni i najveći grad je Port Louis, koji se nalazi na severozapadu zemlje. Klima na ostrvu je tropska, godišnja doba su suprotna evropskim. Najtopliji meseci su letnji, odnosno period od novembra do aprila, kada temperatura dostiže do 35C; dok je zimi, od maja do decembra, prosečna dnevna temperatura oko 25C, noćna do 15C. Kratki tropski pljuskovi mogu padati tokom cele godine. Mauricijus je jedna od omiljenih destinacija za ljubitelje ronjenja i jedrenja; romantična putovanja. Zabava na ostrvu je koncentrisana u glavnom gradu i na severnoj obali ostrva, u Grand Baie, gde se nalaze mnogobrojni restorani, noćni klubovi i barovi.

 

Emeraude Beach Attitude 3**

https://hotels-attitude.com/en/emeraude-beach-attitude/ 

Položaj hotela: Hotel je lociran na istočnoj obali Mauricijusa na 20m od plaže Belle Mare. Udaljen je 55 km od aerodroma i  35 km od glavnog grada Port Luis.

Plaža: Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža udaljenoj 20 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju.

Sobe:  Ima ukupno 61 sobu na raspolaganju.

Couple sobe su velicine oko 25 m2 (max 2 odrasle), imaju dva odvojena ili bračni ležaj. Sobe gledaju na tropsku baštu ili bazen.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, klimu, sef, mini bar, SAT TV, wi fi, balkon ili terasu, telefon, frižider, radni sto.

Couple superior sobe su velicine oko 30 m2 (max 2 odrasle), imaju dva odvojena ili bračni ležaj. Sobe gledaju na tropsku baštu ili bazen i nalaze se u prizemlju.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, klimu, sef, mini bar, SAT TV, wi fi, balkon ili terasu, telefon, frižider, radni sto.

Hotelski sadržaji: Recepcija, 2 restorana, bar, 2 bazena, Wi Fi, menjačnica, društvene igre (stoni tenis, pikado), parking, piknik prostor, terasa za sunčanje.

Uz doplatu: Spa and Wellness, masaže, usluga peglanja i pranja garderobe, ronjenje, bilijar, pecanje, jedrenje na dasci, mini golf, iznajmljivanje bicikala.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno (doručak-ručak-večera) - buffet servis, domaća alkoholna i bezalkoholna pića-prema hotelskim pravilima.

Napomena: Hotel prima samo starije od 18 godina. Obavezan dress code u baru. Hotel je prilagodjen osobama sa invaliditetom.


Avionom

TERMIN/USLUGA
13.4.
-
23.4.
BROJ NOĆENJA
9
LET DOSTUPAN
NE
COUPLE - AI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
1749
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
2329
COUPLE SUPERIOR - AI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
1859
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
2499

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Port Luis-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 2 x 23 kg prtljaga (2 kofera) i 8kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Aerodromske i YR takse: ukupno oko 416 EUR po osobi (EUR 306YR - NEREFUNDABILNA, eur 4,48LG, eur 105XT)
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 9 noćenja I izabrane usluge u izabranom hotelu
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na Mauricijusu, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 

 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Mauricijusu
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja I osiguranja od otkaza aranzmana
 • Nepomenute usluge

VIZA:

Potrebna je za drzavljane Srbije I dobija se po sletanju na period od 60 dana, besplatna je. Putnici moraju imati povratnu avio kartu,  hotelski vaucer I zdravstveno osiguranje. Pasos mora da vazi jos 6 meseci nakon povratka sa putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

USLOVI REZERVACIJE:

-Uplata akontacije najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 25 dana pre puta.

-Potpisan Ugovor o putovanju (putnik koji ugovara putovanje, potpisuje Ugovor lično u prostorijama agencije Travelland ili šalje svojeručno potpisan Ugovor putem elektronske pošte) u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

-Dostavljena slika strane pasoša sa ličnim podacima (za sve učesnike putovanja), u prostorijama agencije Travelland ili putem elektronske pošte, u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN MAURICIJUS

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

 

 

 

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40