Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Radnim danom 09-20

Subota 09-16


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

Dubai - Protokol

Postupci za putnike koji putuju u Dubai

Pre rezervacije leta:

Obavezno pribavite negativan rezultat PCR testa COVID-19 izdat u zemlji iz koje putujete. Prilikom čekiranja za let potrebno je da pokažete kopiju negativnog rezultata ispitivanja PCV-a COVID-19 na engleskom ili arapskom jeziku kako biste realizovali putovanje. Elektronske kopije na mobilnim telefonima neće biti prihvaćene.

Svi putnici koji putuju u Dubai i povezuju se tranzitno u Dubaiju moraju imati negativan rezultat PCR testa COVID-19. Ovaj se test mora izdati najkasnije 96 sati pre polaska. Deca mlađa od 12 godina i putnici s umerenim do teškim invaliditetom izuzeti su od ispitivanja.

Osigurajte da imate odgovarajuće međunarodno zdravstveno osiguranje.

Pre putovanja u Dubai:

Popunjavate obrazac zdravstvene izjave u kom se navodi da ste sposobni za putovanje i da imate zdravstveno osiguranje koje je validno u UAE. Ovaj obrazac predajte prilikom prijave za bilo koji let u Dubai. Dobijate ga na aerodromu.

Popunjavate obrazac o obavezi u kom potvrđujete da ćete preuzeti COVID-19 DXB aplikaciju, da ćete poštovati karantin i slediti mere za sprečavanje širenja COVID-19. Ovaj obrazac treba predati zdravstvenoj upravi u Dubaiju po dolasku u Dubai. Takođe ga dobijate na aerodromu.

Svi putnici koji pristižu u Dubai

Preuzmite aplikaciju COVID19 - DXB (iz Apple App Store-a ili iz Google Play Store-a) da biste se registrovali kod zdravstvene uprave u Dubaiju pre odlaska sa aerodroma.

Ne zaboravite: morate se pridržavati svih mera opreza COVID-19 koje se primenjuju u Dubaiju, uključujući nošenje maske, održavanje socijalne distance i redovnog pranja ruku.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40