Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Radnim danom 10-17

Subota 10-16


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

COVID 19

VAŽNO OBAVEŠTENJE - GRANIČNI PRELAZI!

 

važeće od 19.06.2020.

Putnici koji su dobili vaučere za putovanje pre 15.3.2020. godine Neophodno je da ih zamene u agenciji za nove, jer su stari vezani za ugovore koje spadaju pod UREDBU VLADE RS i samim tim su na destinaciji nevažeči.

Vaš Travelland. d.o.o.


NAJNOVIJE INFORMACIJE:

Poštovani putnici, obaveštavamo vas o zvaničnoj odluci grčkog Ministarstva spoljnih poslova o ulasku na teritoriju Grčke.

Dana 30.06.2020. godine trebalo bi da bude omogućen ulaz turista iz Srbije preko teritorije Bugarske, dok bi od 01.07.2020. godine i nadalje takodje trebao da bude omogućen ulazi i iz Severne Makedonije.

Vaš Travelland

_________________________________________________________________________________________________________________

Važeće od 15. juna 2020.

Poštovani putnici,

Obaveštavamo vas da su nadležni organi Republike Grčke produžili važenje aktuelnih mera režima ulaska u Grčku do 30. juna 2020. godine, odnosno produžena je mera o zabrani ulaska u zemlju državljana trećih zemalja, osim država EU i Šengenskog sporazuma radi ograničenja širenja Korona virusa COVID-19.

U vezi s navedenom odlukom turisti iz Srbije bi u Grčku mogli da ulaze nakon 01. jula 2020. godine.

Vaš Travelland

__________________________________________________________________________________________________________________

 

Važeće od 13. juna 2020.

 

Poštovani putnici,

 

Agencija Travelland će svoju zvanicnu odluku da li će biti carter letova za Tursku – Antalijska regija od jula meseca 2020, doneti najkasnije do 20.06.20.

Bićete obavesteni putem e maila koji ste nam dostavili o odluci koja bude donešena.

Vaš Travelland!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Važeće od 02. juna 2020.

Poštovani putnici,

Shodno najnovijoj odluci koja je doneta,  koristimo ovu priliku da Vas obavestimo da su sva ugovorena turistička putovanja za celu sezonu, bez obzira na vrstu prevoza, samo trenutno suspendovana, a usled posledica bolesti COVID-19. 

Trenutno je u toku usaglašavanje procedura i protokola, a radi obnavljanja ponude.

Takodje vas obaveštavamo da sva ugovorena turistička putovanja za Hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Melithon 5*, zbog neotvaranja kompleksa usled posledica bolesti COVIDA-19, neće biti realizovana u celoj letnjoj sezoni 2020.

Za putnike koji su ugovorili turistička putovanja u prethodnom periodu, a nisu ih iskoristili usled vanrednog stanja ili žele da otkažu putovanje za 2020. godinu, važi Uredba o ponudi zamenskog putovanja za putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19, koja je usvojena od strane Republike Srbije (Sl. Glasnik: 63/2020), zasnovanoj na praksi koju su primenile većina država sveta. UREDBA VLADE RS 

Vaš Travelland!

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40