Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Zt Fumba Beach Lodge 3* - Zanzibar 2021

1480 €

Prevoz:

avionom

10 dana

Zt Fumba Beach Lodge 3* - Zanzibar 2021

 

10 dana (7 noćenja) avionom

Februar / Mart


Individulani polasci ponedeljkom i sredom


Udaljen 40-ak km od obale istočne Afrike, nalazi se arhipelag Zanzibar. Sastoji se od Glavnog ostrva Unguja (poznatijeg kao Zanzibar) ostrva Pemba i nekoliko manjih poput „Prison Island-a" Uprkos burnoj istoriji kao centralna luka za distribuciju robova iz cele afrike na istok, nekako je zadržao netaknutu prirodu, a bele puder peščane plaže, tropsko voće, začini koji se proizvode na ostrvu i mada siromašno, uvek raspoloženo stanovništvo prave atmosferu idiličnog odmora ispunjenog avanturom! Samo ostrvo Zanzibar ima jedan pravi grad Zanzibar City, (rodno mesto Fredie Mercury) čiji je centar (Stone Town) izgradjen od korala pre nekih 300 godina i njegov centralni deo sa uskim lavirint ulicama je zaštićen od strane UNESCO-a. Ostrvo je oko 90km dugačko i oko 40km široko. I duž celog ostrva se mogu pronaći brojne plaže svaka lepša od prethodne i svuda su lokalna sela kao i brojni hoteli. Ostrvo je dom džinovskim kornjačama (Prison Island), crvenom Colobusu (Džozani  šuma) sa kojima je obavezno druženje, kao i sa delfinima na jugu ostrva. 

Zt Fumba Beach Lodge 3*
Nalazi se na jugo-zapadu ostrva u istoimenom mestu Fumba na samoj plaži. Udaljen je od aerodroma i glavnog grada oko 20km. Gostima nudi recepeciju, glavni restoran, bar, terasu za sunčanje, privatnu plažu, vrt, bazen na otvorenom, usluge masaže (uz doplatu), sadržaje za sportove na vodi (uz doplatu), ronjenje (doplata), besplatan bežični internet, menjačnica, usluge čuvanja dece (uz doplatu), suvenirnicu, iznajmljivanje automobila (uz doplatu). Sobe su prostrane i tradicionalno uređene. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, ventilator, terasu il verandu, SAT TV, radni sto. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera - samoposluživanje i set meni)

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

 

Tip smeštajne jedinice

Usluga

Cena po osobi

10D/ 7N

Garden View

Noćenje sa doručkom

OD 1480 €

Polupansion

OD 1620 €

Pun pansion

OD 1725 €

Sea View

Noćenje sa doručkom

OD 1550 €

Polupansion

OD 1690 €

Pun pansion

OD 1795 €

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Avio prevoz na relaciji Beograd- Zanzibar - Beograd avio kompanijom Qatar Airways (presedanje u Dohi) -  važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu, sa dozvoljenih maksimalnih 25 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja;

-Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli

-Individualni transferi prema programu;

-Troškovi organizacije putovanja;

-U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7);

-Aerodromske takse  (ukupno oko 366,77 eur po osobi - podložne su promeni do dana polaska na putovanje)

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  - Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (za državljane Republike Srbije). PUTNICIMA SE PREPORUČUJE ZAKLJUČENJE POLISE PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJE SA DODATNIM POKRIĆEM ZA COVID 19.

 -Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.

-Boravišna taksa u hotelima na Zanzibaru iznosi 1 USD po osobi po noćenju. Plaća se u hotelu.

-Tanzanijska viza. Plaća se na aerodromu po sletanju. Cena vize je 50 USD po osobi.

- Nepomenute usluge.

VAŽNA NAPOMENA:

U povratku je neophodan negativan PCR test ne stariji od 96 sati. Putnici koju nemaju negativan PCR test, nece biti primljeni na let.

Testiranje se moze obaviti na ostrvu.


USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

gotovinski - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na putovanje.

uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN / MALDIVI

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 30 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40