baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Zenith Sukhumvit 4* & Swissotel Resort Phuket Patong Beach 4*

699 €

Prevoz:

avionom

12 dana

TAJLAND - Bangkok i Puket

 

12 dana / 9 noćenja, avionom

3 noćenja Bangkok + 6 noćenja Puket

INDIVIDUALNI POLASCI: sreda, 21. novembar i nedelja, 2. decembar 2018.

 

TAJLAND, zemlja osmeha, ostvarenih tropskih mitova, šarenih džungli, atraktivnih plemena, pirinčanih polja, velikih kraljevskih gradova, kuhinje harmoničnog ukusa, tradicionalne masaže, sa mostom na reci Kwai. Nekadašnji Sijam, danas Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Spada u najpoželjniju turističku destinaciju sveta. Ostrvo

PUKET, poznato po nazivu "biser Andamanskog mora", je najveće i najposećenije tajlandsko ostrvo. Nalazi se 862 km južno od Bangkoka, površine 543 km2, okruženo sa 39 manjih ostrvaca. Jedino tajlandsko ostrvo sa statusom provincije. Ime potiče od malajskog izraza za "brdo" dok stari naziv ostrva -Telong, znači "luku". Ostrvo ima veoma zanimljivu istoriju budući da se nalazi na važnom trgovačkom putu između Kine i Indije. Svoj kulturni uticaj na Puketu su ostavili Holanđani, Portugalci, Britanci, Kinezi i Francuzi. Puket ima preko 20 plaža. Najpoznatija plaža Patong je pravo mesto za ljubitelje sportova na vodi, dok istoimeni gradić predstavlja centar noćnog života na ostrvu.

 

Zenith Sukhumvit 4*- Bangkok

www.zenith-hotel.com

Boutique hotel u centru Bangkoka, u ulici Sukhumvit Soi 3 (Nana Nua), na pešačkoj udaljenosti od mnogobrojnih prodavnica, šoping centra, restorana, barova, ambasada; 45 km od aerodroma. Hotel raspolaže sa 160 soba, ima restoran, bar, biznis centar, masažu, spa, servis za pranje i hemijsko čišćenje veša, fitnes, spoljašnji bazen na poslednjem spratu hotela, pristup wifi internetu. Svaka soba ima kupatilo, klimu, telefon, TV, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, ketler za pripremu kafe i čaja. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 

Swissotel Resort Phuket Patong Beach 4* - Puket

www.swissotel.com/hotels/phuket-patong/

Hotel udaljen 350m od gradske plaže Patong (prelazi se ulica), 100m od Hard Rock kafea, 900m od tržnog centra Jungceylon, 1.5km od supermarketa Big C, 17km od grada Puket, 37km od aerodroma. Irish pub "The Drunken Leprechaun" se nalazi pored glavnog ulaza u hotel.

Hotel raspolaže sa 383 sobe; ima restoran, 2 spoljašnja bazena (manji spoljašnji bazen je na poslednjem spratu hotela), 4 bara, fitnes, spa centar sa masažom, dečiju igraonicu, više sala za sastanke, pristup wifi internetu (doplata). Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, DVD, sef, fen za kosu, bade mantil. Doručak je na bazi švedskog stola.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL BANGKOK /Kategorija

&

HOTEL PUKET / Kategorija

Usluga Bangkok

&

Usluga Puket

Tip sobe Bangkok

&

Tip sobe Puket

Polazak-Povratak

21.11. - 02.12.2018.

12 dana - 9 noćenja

02.12. - 13.12.2018.

12 dana - 9 noćenja

ZENITH SUKHUMVIT 4*

&

SWISSOTEL RESORT

PHUKET PATONG BEACH 4*

3 ND

&

6 ND

Superior

PRODATO!

799
Premier

Legenda tabele: NA - najam sobe, bez ishrane; ND - noćenje sa doručkom; 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Bangkok, Puket-Doha-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Avio prevoz na relaciji Bangkok-Puket, sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 5kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u standardnim sobama u izabranim hotelima prema tabeli, na bazi 3 noćenja sa doručkom u Bangkoku i 6 noćenja, usluge prema tabeli, na Puketu.
 • Rani ulazak u hotelsku sobu, po dolasku u Bangkok, 2. dana aranžmana, 22.11.2018 ili 03.12.2018
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na Tajlandu, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte : oko 304 EUR po osobi: (72eur aerodromske takse, 222 eur YQ taksa - aviokompanijska doplata za slučaj poskupljenja goriva, troškovi izdavanja avio karte 10 eur). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Tajlandu.
 • Troškovi turističke vize za Tajland sa uslugom viziranja (40 eur po osobi)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • IZLAZNA taksa na Tajlandu-ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (prilikom povratka sa Tajlanda, plaćanje na aerodromu, aerodromskim službama, protivvrednost oko 25 USD po osobi u lokalnoj valuti-Bath)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana (samo za državljane Republike Srbije).

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016