baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00-20:00

Subota: 9:00-16:00


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

Vik Arena Blanca 4* - Dominikanska Republika 2019

1939 €

Prevoz:

avionom

11 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Dominikanska Republika 2019

 

11 dana / 10 noćenja - avionom

 

INDIVIDUALNI POLASCI

 

Punta Cana- Palmino drveće prekriva područje i Punta Kana je jedno od najlepših mesta u Dominikanskoj Republici. Mnogo novih centara otvara se u Punta Kani koji uključuju spa centre, kazina, neverovatan izbor za ronjenje, venčanje na plaži, dečja igrališta i bazeni...

Oblast je najpoznatija po svojim plažama koje podjednako zapljuskuju Karipsko more i Atlantik i veoma je popularna turistička destinacija od 1970-ih godina. Ima 100.000 stanovnika sa stopom porasta od 6%. Na severu se graniči sa selom i plažama Kabeze de ToroBavaro i El Kortesito plažama. Najbliži grad je 500 godina star glavni grad provincije Higuei koji se nalazi na 45 kilometara udaljenosti i potrebno vam je oko sat vremena vožnje da biste došli do njega. Evropljani, pretežno španski lanci hotela, poseduju sve osim dva od 50 megaresorta turističkih destinacija Punta Kane.

 

Hotel Vik Arena Blanca 4*

Hotel Vik Arena Blanca nalazi se direktno na plazi Bavaro.Aerodrom Punta Cana udaljen je oko 30 km.

Hotel se sastoji od glavnog restorana,3 a la carte restorana,5 barova,beach i snack bar.Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na bazenima i na plaži.U hotelskom komplesu se tako.Hotel raspolaže sa prodavnicama, internetom u lobby-u (uz doplatu), bazenom sa barom.Cena uključuje fitnes, 2 teniska terena, odbojka na plaži, kajak, ronjenje u bazenu.Uz doplatu su ronjenje, motorizovani sportovi na vodi.

Usluga je All inclusive. 

Superior soba garden view ima oko 30m2, kupatilo sa tuš/wc-om, fen, TV, telefon, klima, mini bar (voda uračunata), sef (uz doplatu), balkon sa pogledom na baštu. 

Superior soba sea view ima istu kvadraturu i opremljenost, sa pogledom na more.

 

*** SPECIJALNA PONUDA  - U CENU URAČUNAT POPUST 30% ***

 

Cena aranžmana po osobi, za 10 noći, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL

Usluga

Tip Sobe

APRIL

MAY

 VIK ARENA BLANCA 4*

ALL

SUPERIOR GARDEN VIEW

OD 1999

OD 1939

Legenda tabele: ALL-all inclusive usluga (dorucak-rucak-vecera, pica)

 

U ponudi agencije Travelland preko 128 hotela, svih kategorija, na Punta Cani!

 

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

 

UZ DOPLATU - prilikom rezervacije - Mogućnost izbora:

 • različite dužine boravka u odnosu na datum u tabeli i programu putovanja
 • smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli
 • izbora pansionske ishrane
 • putovanja avio kompanijom po izboru, izbora klase sedišta.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 10 noćenja izabranih usluga u izabranom hotelu.
 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Punta Cana-Frankfurt-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag)
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • Aktuelne promocije i popusti u hotelu.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aedromska taksa koja u trenutku pravljenja programa iznosi 412 eura, prema trenutnoj raspolozivosti, cena je podlozna promeni
 • Transfer od aerodroma do hotela i nazad
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Izlazna taksa sa Dominikane (oko 25 USD po osobi, plaćanje prilikom povratka, na aerodromu)
 • Nepomenute usluge.

 

PLAĆANJE I USLOVI OTKAZA ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju15 danapre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN: 

ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do45 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od60%ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmanaod 44 danapre početka putovanjado 1 danpre početka putovanja, i nadan putovanja: zadržava se100%od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

 

Individualni program putovanja:

Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla" i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom "Nikola Tesla". (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

 

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

 

SMEŠTAJ, HOTELSKE USLUGE I PRAVILA - NAPOMENE:

 • Cena aranžmana za decu do 12 godina, treću odraslu osobu i jednokrevetnu sobu se dobija na upit.
 • Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.
 • Pomoćni ležaj za odraslu osobu je postojeći ili pomoćni ležaj - manji je od standardnog (na rasklapanje, metalne ili drvene konstrukcije ili fotelja/sofa na rasklapanje).
 • Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.
 • Veranda je natkrivena ili otkrivena terasa bez ograde u prizemlju smeštajne jedinice.
 • Navodi o sadržaju odredjenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka smeštaja do 11h30 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 11h30 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • ALL INCLUSIVE ili ULTRA ALL INCLUSIVE podrazumeva usluge po internim hotelskim pravilima. Usluge nisu identične kako u okviru iste destinacije i ste kategorije hotela, tako i u okviru drugih destinacija.
 • Detaljne informacije o usluzi all inclusive i ultra all inclusive, kao i radnom vremenu barova i restorana se dobijaju na recepciji hotela.
 • Voda iz slavina nije za piće, preporuka je konzumacija flaširane vode (doplata).
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.
 • Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.
 • U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće)
 • Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.
 • Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela (check-out) daje se nalog za povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.
 • Pansion (Guesthouse) je nekategorisan smeštajni objekat (u privatnoj kući ili manjoj zgradi) namenjen gostima koji se opredele za ekonomičan (budžet) i skroman smeštaj.

NAPOMENE:

 • Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika.
 • Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 15 dana pre polaska na putovanje.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta rezervacije i uplate akontacije.
 • Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa
 • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Travelland d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
 • Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).
 • Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta I poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti lokalnoj agenciji, organizatoru fakultativnih izleta i poseta.
 • Opisi plaža su generalni - ne podrazumevaju deo ulaska u vodu i morsko dno (može biti peščano, stenovito, šljunkovito, sa koralnim grebenom i sl).
 • Na Dominikani ne vladaju bolesti epidemioloških razmera, prethodna vakcinacija nije potrebna.
 • Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja.
 • Turistička viza za Dominikanu , za građane Republike Srbije, u okviru aranžmana, koji putuju putnim ispravama Republike Srbije je potrebna. Dobija se na aerodromu, po dolasku na I iznosi 10 USD. Neophodno je da pasoš važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja, 2 slobodne stranice u pasošu, kao i raspolaganje finansijskim sredstavima neophodnim za period boravka na Dominikani (najmanje 100 USD po osobi, po danu boravka).
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • U slučajevima da putnici sa sobom nose obimnu fotografsku opremu ili opremu za ronjenje, preporučuje se da o tome unapred obaveste Organizatora putovanja i da pripreme listu opreme sa opisom i serijskim brojevima, kako bi procedura po dolasku na aerodrome kraće trajala. Video zapisi i filmovi moraju da budu prijavljene nadležnim carinskim organima na aerodromu, u cilju dobijanja odobrenja za njihovo unošenje na ostrvo.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2018. su sastavni deo ovog programa. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator putovanja ima Polisu osiguranja garancije putovanja za slučaj insolventnosti i radi naknade štete putniku, sa limitom u visini od 300.000,00 €, broj 30000005420, zaključenu dana 24.01.2018. godine koja važi do 24.01.2019. godine sa Milenijum osiguranje a.d.o. Beograd, 11000 Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 L, MB 07810318, PIB 100002119. Centrala: +381 11 7152 300; Fax: +381 11 7152 306; E-mail: mios@milenijum-osiguranje.rs; Call Centar +381 11 7152 300.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010      Program br 1 važi od 30.08.2018

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016