Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Tukan hotel & beach 4* - Playa Del Carmen Mexico 2019-20

Popust do 25%

Važi do 19.10.2019.

1771 €

Prevoz:

avionom

12-13 dana

Mexico 2019-20

Playa Del Carmen - FIRST MINUTE!

 

>>> FIRST MINUTE POPUST 100€ PO REZERVACIJI <<<

VAŽI DO 19.10.2019.

 

*** Avio takse uračunate u cenu! ***

 

INDIVIDUALNI POLASCI:

12 dana / 9 noćenja, avionom

13 dana / 10 noćenja, avionom

 

MEKSIKO, zemlja mističnih piramida koje su ostavili Asteci i Maje, drevnih hramova, kolonijalnih trgova i katedrala koji nas podsećaju na uticaj moćne španske imperije iz 19. veka, poznat je po "brašnasto" belom pesku karipske obale i toplog tirkizno plavog mora, ukusnoj hrani, tekili i pesmi marijačija...

PLAJA DEL KARMEN

Plaja del Karmen je popularna destinacija u Meksiku, u saveznoj državi Kintana Ro. U poređenju sa Kankunom koji je veliki turistički centar i svojom arhitekturom podseća na Ameriku, Plaja je manje mesto, ležernija i savremenija verzija ribarskog naselja od kog je nastala koja se konstantno širi. Nalazi se na sredini majanske rivijere, na oko 68 km južno od Kankuna i 64 km udaljen od Tuluma. Kombinacija je idealno belih plaža, avantura u džungli, istorije Maja, šopinga i noćnog života.

Peta Avenija (5th Avenue) je jedna od najpoznatijih atrakcija, na kojoj se nalaze prodavnice, radnje ručnih radova, barovi, restorani, kafići, dva manja tržna centra sa brendiranim radnjama... pešačka je zona, šetalište dugo  oko 5 km na koju se dalje nastavlja glavna ulica Juarez sve do autoputa. Jedno je od glavnih svetskih odredišta za ljubitelje ronjenja.

 

TUKAN HOTEL & BEACH CLUB 4*

https://www.tukanhotels.com/en/hotel-tukan/

Hotel ima odličnu lokaciju u srcu Plaje del Karmen, ušuškan je u zelenilu na poznatoj 5-oj Aveniji. Sastoji se od glavne I dve aneks zgrade, od međunarodnog aerodroma u Kankunu udaljen je oko 45 minuta vožnje, a od plaže Kool Beach Club udaljen je oko 600m (oko 10 min hoda). Od autobuske stanice ADO udaljen je oko 900 m.

Kool Beach Club plaža je eksluzivna za goste koji su uplatili Premium All Inclusive uslugu, na oko 10 minuta je hoda do plaže gde možete koristiti bar na plaži od 12:00 h do 21:00 h, restoran "La Ceiba" od 07:00 h to 23:00 h, sport bar "Legends" od 13:00 h do 23:00 h, Kool Beach Club od 08:00 h do 18:00 h (uračunate su ležaljke, bazen, bar i meni za užinu).

Raspolaže sa  standardnim sobama i apartmanima.

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, mini bar, terasu ili balkon, sef, fen za sušenje kose, dd telefon, TV, besplatan WiFi, peglu i dasku za peglanje, ketler.

Hotelski sadržaj: Recepcija, WiFi internet, lobi, nema lift, spoljašnji bazeni, restoran i bar "La Ceiba",  a la carte restoran "Los Tulipanes Bar & Cenote" sa pogledom na 5-u Aveniju, "Sport bar & Grill", bar i restoran na plaži, fitnes centar, mogućnost parking na ulici nema privatni, uz doplatu usluga pranja I peglanja veša, hemijsko čišćenje, rent a car.

Preporuka za mlade i parove.

Napomena: Smoke free hotel policy, informisati se na recepciji o prostorijama za pušače.

Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Meksika.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

***Avio takse uračunate u cenu!***

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 2999,00 RSD (plaćaju svi preko 2 godine) + DEVIZNI DEO IZ TABELE U EUR

URAČUNAT FIRST MINUTE POPUST 25%

Hotel u Plaja del Karmen / tip sobe i usluga

TUKAN HOTEL & BEACH CLUB 4* - DELUXE - All Inclusive

Polazak

13.11.19.

11.12.19.

17.01.20.

26.01.20.

Povratak

24.11.19.

22.12.19.

28.01.20.

07.02.20.

Broj Dana/Noćenja

12/9

12/9

12/9

13/10

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

1771

1771

1831

2026

PAKET ARANŽMAN TREĆA ODRASLA OSOBA

1591

1591

1651

1846

I DETE 2-.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

841

841

891

891

I DETE 4-10.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

1251

1261

1306

1386

II DETE 2-2.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

841

841

891

891

II DETE 4-10.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

1251

1261

1306

1386

PAKET ARANŽMAN JEDNOKREVETNA SOBA

2536

2536

2666

3026

Maksimum u dvokrevetnoj sobi: 2 odrasle + 2 dece (1 king size ili 2 double kreveta)

Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci) 
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,


VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: 

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Kankun-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 2 x 23 kg prtljaga (2 kofera) i 8 kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Aerodromske i YR takse: ukupno oko356 EURpo osobi (270 eur YR, 4,48 eur LG, 80,58 XT) Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni do dana polaska na putovanje. Iznos YR takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 9 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Kankunu usluge 8 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Kankuna na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak); na bazi 11 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu usluge 10 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Varadera na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak);
 • Grupni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog predstavnika u Kankunu, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:  

 • Derecho de-Saneamiento Ambientalna, obavezna boravišna taksa. Plaća se na licu mesta. Od 01.01.2018 pa nadalje: MXN 26,00 po okupiranoj sobi dnevno (MXN 26.00 - trenutno oko 1.5 USD u zavisnosti od kursa na dan uplate)
 • Infanti (Bebe) plaćaju 100 eur, nemaju mesto u avionu niti ležaj u hotelu
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka u Meksiku
 • Doručak poslednjeg dana u Kankunu
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.

uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

USLOVI REZERVACIJE:

 • Uplata akontacije najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 35 dana pre puta.
 • Potpisan Ugovor o putovanju (putnik koji ugovara putovanje, potpisuje Ugovor lično u prostorijama agencije Travelland ili šalje svojeručno potpisan Ugovor putem elektronske pošte) u roku odnajviše 48 satiod rezervacije i uplate akontacije;
 • Dostavljena slika strane pasoša sa ličnim podacima (za sve učesnike putovanja), u prostorijama agencije Travelland ili putem elektronske pošte, u rokuod najviše 48 satiod rezervacije i uplate akontacije;

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA GRUPNI ARANŽMAN KANKUN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do34 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od60%ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmanaod 33 dan do 31 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od75%od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

·         od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016