Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

The Reef Playacar 4* - Playa Del Carmen Mexico 2020

1715 €

Prevoz:

avionom

12-13 dana

Mexico 2020

Playa Del Carmen - FIRST MINUTE!

 

*** Avio takse uračunate u cenu! ***

 

INDIVIDUALNI POLASCI:

12 dana / 9 noćenja, avionom

13 dana / 10 noćenja, avionom

 

MEKSIKO, zemlja mističnih piramida koje su ostavili Asteci i Maje, drevnih hramova, kolonijalnih trgova i katedrala koji nas podsećaju na uticaj moćne španske imperije iz 19. veka, poznat je po "brašnasto" belom pesku karipske obale i toplog tirkizno plavog mora, ukusnoj hrani, tekili i pesmi marijačija...

PLAJA DEL KARMEN

Plaja del Karmen je popularna destinacija u Meksiku, u saveznoj državi Kintana Ro. U poređenju sa Kankunom koji je veliki turistički centar i svojom arhitekturom podseća na Ameriku, Plaja je manje mesto, ležernija i savremenija verzija ribarskog naselja od kog je nastala koja se konstantno širi. Nalazi se na sredini majanske rivijere, na oko 68 km južno od Kankuna i 64 km udaljen od Tuluma. Kombinacija je idealno belih plaža, avantura u džungli, istorije Maja, šopinga i noćnog života.

Peta Avenija (5th Avenue) je jedna od najpoznatijih atrakcija, na kojoj se nalaze prodavnice, radnje ručnih radova, barovi, restorani, kafići, dva manja tržna centra sa brendiranim radnjama... pešačka je zona, šetalište dugo  oko 5 km na koju se dalje nastavlja glavna ulica Juarez sve do autoputa. Jedno je od glavnih svetskih odredišta za ljubitelje ronjenja.

 

THE REEF PLAYACAR 4*

http://www.reefplayacarresort.com/

Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se na majanskoj rivijeri, na prelepoj peščanoj plaži. Udaljen je od međunarodnog aerodroma Kankun oko 50 minuta vožnje i na par minuta hoda od 5-e Avenije, pešačke zone sa prodavnicama, kafićima, restoranima i noćnim klubovima. Autobuska stanica ADO je udaljena oko 1,5 km od hotela.

Ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen/plažu su besplatni za goste hotela.

Raspolaže sa 196 soba,

Standardne sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, deo za sedenje, klima uređaj, mini bar, terasu ili balkon, sef, fen za sušenje kose, dd telefon, TV, peglu i dasku za peglanje, WiFi se plaća (7 usd dnevno ako se plati za vreme boravka u hotelu ili 15 usd dnevno, cene su podložne promeni, plaćanje na recepciji), radni sto i stolicu, aparat za kafu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, WiFi internet, lobi, bankomat (ATM), spoljašnji bazen, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 god), glavni restoran "Chulavista", restoran italijanske kuhinje "Botticelli", restoran "Terraza grill" uz doplatu za goste koji imaju uplaćen standard all Inclusive, snack bar kod bazena, sladoled I kafa "Ice cream Parlor", snack bar "Cenote", swim up bar "Azul 48", "Papo's bar", koktel bar "La Chiquita", lounge bar "Nico's" samo za premium all inclusive, koktel bat u lobiju "La Cascada", fitnes centar, uz doplatu usluga pranja veša, animacioni program, bezmotorni sportovi na vodi, stoni tenis, bilijar, aerobic, aqua-aerobic, košarka u vodi, vaterpolo, odbojka.

Preporuka za sve tipove gostiju. Usluga je Standard All Inclusive.

Napomena: Smoke free hotel policy, informisati se na recepciji o prostorijama za pušače.

Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Meksika.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

***Avio takse uračunate u cenu!***

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U EUR

URAČUNAT FIRST MINUTE POPUST 25%

Hotel u Plaja del Karmen / tip sobe i usluga

THE REEF PLAYCAR 4* - STANDARD - Standard AII Inclusive

Polazak

11.03.20.

Povratak

22.03.20.

Broj Dana/Noćenja

12/9

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

X

PAKET ARANŽMAN TREĆA ODRASLA OSOBA

X

I DETE 2-.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

X

I DETE 4-10.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

X

II DETE 2-2.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

X

II DETE 4-10.99 GOD. ZAJEDNIČKI LEŽAJ

X

PAKET ARANŽMAN JEDNOKREVETNA SOBA

X

Maksimum u dvokrevetnoj sobi: 2 odrasle + 2 dece (1 king size ili 2 double kreveta)

Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci) 
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,


VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: 

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Kankun-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 2 x 23 kg prtljaga (2 kofera) i 8 kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Aerodromske i YR takse: ukupno oko356 EURpo osobi (270 eur YR, 4,48 eur LG, 80,58 XT) Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni do dana polaska na putovanje. Iznos YR takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 9 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Kankunu usluge 8 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Kankuna na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak); na bazi 11 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu usluge 10 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Varadera na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak);
 • Grupni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog predstavnika u Kankunu, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:  

 • Derecho de-Saneamiento Ambientalna, obavezna boravišna taksa. Plaća se na licu mesta. Od 01.01.2018 pa nadalje: MXN 26,00 po okupiranoj sobi dnevno (MXN 26.00 - trenutno oko 1.5 USD u zavisnosti od kursa na dan uplate)
 • Infanti (Bebe) plaćaju 100 eur, nemaju mesto u avionu niti ležaj u hotelu
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka u Meksiku
 • Doručak poslednjeg dana u Kankunu
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.

uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

USLOVI REZERVACIJE:

 • Uplata akontacije najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 35 dana pre puta.
 • Potpisan Ugovor o putovanju (putnik koji ugovara putovanje, potpisuje Ugovor lično u prostorijama agencije Travelland ili šalje svojeručno potpisan Ugovor putem elektronske pošte) u roku odnajviše 48 satiod rezervacije i uplate akontacije;
 • Dostavljena slika strane pasoša sa ličnim podacima (za sve učesnike putovanja), u prostorijama agencije Travelland ili putem elektronske pošte, u rokuod najviše 48 satiod rezervacije i uplate akontacije;

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA GRUPNI ARANŽMAN KANKUN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do34 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od60%ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmanaod 33 dan do 31 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od75%od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

·         od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40