Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Radnim danom 10-17

Subota 10-16


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

Terme Olimia 2020

71 €

Prevoz:

sopstvenim kolima

Terme Olimia 2020

 

Polasci  do 21.12.2020.

 

Terme Olimia su smestene na reci Sutla,na granici sa Hrvatskom. Predeo se smatra  jednim od ekološki najzaštićenijih delova Slovenije. Netaknuta priroda, blagotvorna lekovita voda, ljubazno osoblje, inspirativna arhitektura sa mnoštvom luksuznih detalja, najmoderniji wellness programi.

Hotel SOTELIA****S podzemnim hodnikom povezan sa bazenima i saunama WELLNESS CENTRA ORHIDELIA najprestižnijim delom Termi Olimia.

Hotel BREZA****  sa  bazenima sa termalnom vodom i Centrom zdravlja Olimia,podzemnim hodnikom povezan  sa WELLNESS CENTROM TERMALIJA, Wellnessom Orhidelia i hotelom Sotelia.

 

Cene u EUR, po osobi po noći  na bazi polupansiona u 1/2 sobi (u dvokrevetnoj sobi)

Hotel

NEDELJA-PETAK

do 10.04.

PETAK-NEDELJA

do 10.04.

10.04. - 13.04.

24.04. - 03.05.

17.07. - 23.08.

23.10. - 01.11.

04.12. - 08.12.

21.12. - 31.12.

HOTEL BREZA 4*

71,50 €

89,50 €

97,50 €

HOTEL SOTELIA 4*Superior

96,00 €

119,50 €

134,50 €

PP -polupansion (dorucak i  vecera)  Min. 2 noćenja

Cene  su izražene u evrima i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po sredjem kursuNBS

 

U aranžman je uračunato:

 • Polupansion(izabrani paket) sa Olimia samouslužnim bifeom,

 • flaša termalne vode u sobi

 • kupanje na bazenima u Termalija Relax,

 • noćna kupanja u Termaliji Relax - petkom i subotom,

 • kupanje u Termama Tuhelj (Vodeni planet)

 • kupanje na Termalnom parku Aqualuna (od maja do oktobra),

 • 1 besplatan ulaz u svet sauna Termalia ili 1 besplatan ulaz u kompleks bazena Termaila Family Fun

  (opredeliti se prilikom rezervacije)

 • aqua-aerobik prema programu,

 • jutarnja gimanstika, • upotreba fitness studija,

 • WI-FI u sobi

 • „Wellnessbag" (ogrtač za kupanje i peškir)

 

U aranžman nije uračunato:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • boravisnu taksu u iznosu od  2,5 € dnevno po osobi (plaćanje se vrši na recepciji hotela)
 • Sve dodatne usluge u wellness i spa centrima
 • Individualni troškovi

 

Popusti i doplate, deca-odrasli:

 • Dete do 4,99 godina GRATIS u pratnji dve punoplatežne osobe (na zajedničkom ležaju)
 • Dete od 5 do 11,99 godina 50% popusta u pratnji dvoje odraslih na pomoćnom ležaju
 • Dete od 5 do 11,99 godina 30% popusta u pratnji dvoje odraslih na osnovnom  ležaju
 • Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 15% popusta

 

DOPLATE Hotel BREZA :

 •  Doplata za 1/1 sobu - 25 € dnevno
 •  Doplata za ručak 12 € po osobi dnevno
 •  Soba sa balkonom 5 € dnevno

 

DOPLATE Hotel SOTELIA  :

 • Doplata za 1/1 sobu - 36 € dnevno
 • Doplata za ručak 15 € po osobi dnevno

 

WELLNESS DOPLATE:

 •  ulaz u Wellness Orhidelia 20 eur po osobi i danu za boravak tokom nedelje (dnevno 2 ulaza) // 29 eur  
 •  po osobi i danu za boravak tokom vikenda i praznika (dnevno 2 ulaza)
 •  ulaz u Sauna svet u Wellness centru Termalija 11 eur po osobi i danu (za goste hotela Breza)
 •  ulaz u Termalia Family Fun 12 eur po osobi dnevno

 NAPOMENA: Ulaz u Wellness Orhidelia je dozvoljen deci iznad 14 godina.                                                                                  

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.  Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA: 

www.terme-olimia.com

HOTEL SOTELIA superior 4* 

U hotelu sa 5 etaža i 150 soba vas čeka mnogo uživanja. Vaše skrivene želje će se ispuniti u Wellness centru Spa Armonia, restoranima Basilicum i Gratiola, baru Barago, vinoteci Virstain.U hotelu je Wellness centar Spa Armonia. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i bazenima u hotelu Breza. Hotel nudi 135 dvokrevetnih soba. Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), toalet, TV, radio, telefon, mini-bar, sef, bademantil, torbu s peškirima, klima uređaj, priključak za internet, internet TV i balkon.Na raspolaganju su 24 sobe, koje su međusobno, po dve, povezane vratima. U svakoj sobi će vas po dolasku dočekati flaša naše mineralne vode.

 

HOTEL BREZA 4*

 Hotel Breza pruža komfor u 167 dvokrevetnih soba, od kojih su 42 antialergijske sobe. Sve sobe su klimatizovane i opremljene tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neke imaju i balkon.Hotel ima bazene s termalnom vodom. Podzemnim hodnikom je povezan sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia****s.

WELLNESS CENTAR TERMALIJA

U Wellness centru Termalija možete se nauživati do mile volje u suncu, vodi i vazduhu. U prostranom kompleksu svako će naći nešto za sebe, jer su u izboru bazeni, brza reka, gejziri, whirpool bazeni, masaže, saune i fitnes. Oaza bazena ima više od 2.000 m² vodenih površina, koje obuhvataju: • veliki bazen s temperaturom vode od 30 do 32° C, deo bazena je napolju (uživajte u podvodnim masažama, rimskim kupkama, gejzirima, brzoj reci, vodenom slapu i vodenim mlazevima); • bazen Aqua pod šatorom s temperaturom vode od 28 do 32°C (uživajte u vodenim mlazevima, zatvorenom toboganu sa svetlosnim efektima, vodenom baru Aqua, otvorenom bazenu i različitim vodenima igrama); • 2 dečija bazena, s temperaturom vode od 32 do 36° C, jedan zatvoreni i jedan otvoreni; • 3 whirlpool bazena, s temperaturom vode od 34 do 36°C. Saune pozitivno utiču na vaše zdravlje i dobro raspoloženje, na lep izgled kože, lica i celog tela. Doživite kraljevski užitak, koji će očistiti vaše telo, umiriti vaše misli i okrepiti vaš duh. Najveći svet sauna u Sloveniji na 1.550 m² nudi devet različitih sauna u različitim bojama: četiri finske saune, 3 parne ili turske saune, slanu saunu, Laconium i Tepidarium. Pored sauna možete uživati u različitim odmaralištima, Kneipp baru, otvorenim i zatvorenim whirpool bazenima, bazenu za hlađenje i nudističkoj terasi.   Prepustite se miru, probudite telo i duh na najjednostavniji i najprirodniji način.

WELLNESS ORHIDELIA

Najprestižniji deo Termi Olimia, probudiće u vama ljubav prema sopstvenom telu i duhu. Prostranost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da nađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.  Uživajte u otvorenim i zatvorenim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmaralištima i osvežavajućoj kulinarskoj ponudi. Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. Ona je spomenik originalnosti i čulnosti gde ste u svakom trenutku i na svakom mestu sami u intimi svojih misli i čulnih doživljaja.  Dođite i pronađite svoj intimni kutak i učinite nešto dobro za sebe.  Zatvoreni bazen s temperaturom između 31 i 32°C sadrži mnoge atrakcije. Brojna ostrvca koja omogućavaju povlačenje u samoću; ležaljke za masažu obezbeđuju opuštanje, gejzire, 2 whirpoola, sporu reku, svetleću pećinu i bazen s podvodnom muzikom omogućiće da vas energija vode potpuno obuzme. Otvoreni bazen s temperaturom između 30 i 32°C nudi mnoge atrakcije. Vodeni bar u kome možete popiti koktel ne izlazeći iz vode, ležaljke za masažu, gejzire i whirpool. Može se pohvaliti još jednim specijalitetom: nudističkom terasom s otvorenim bazenom, u kom je temperatura vode između 29 in 32°C. PARNE I FINSKE SAUNE Svet sauna u Wellnessu Orhidelia je podeljen na deo s finskim saunama, deo s parnim kupatilima i deo s tematskim odmaralištima, poput sobe s vodenim krevetima. Sve zajedno se završava nudističkom terasom s bazenom. PRIGRLITE ORNAMENTE Dizajn parne saune prati tradiciju islamskog sveta, u kom su parna kupatila i nastala, pa je zato glavni akcenat na ornamentu i ekspresiji, u suprotnosti s minimalističkim, a otvorenim finskim delom, koji je svoj akcenat stavio na poziv na druženje. DRVENA BAJKA Finski deo je dizajniran u skladu s osnovnim načelom severnjačkog načina života, napravljen od drveta i drugih prirodnih materijala. U prostranim finskim i infracrvenim saunama posetioci mogu predahnuti u posebnim odmorištima, da se hlade u hladnom bazenu i upotrebljavaju „masažni put" za masažu stopala. Sve zajedno se završava otvorenom nudističkom terasom s toplim otvorenim bazenom, ležaljkama za masažu i podnim grejanjem. Do otvorene terase moguće je doći kako iz finskog tako i iz parnoga dela. 

TERMALNI PARK AQUALUNA-LETNJE VRELO ZABAVE I ADRENALINA Termalni park Aqualuna je letnji vodeni zabavni park sa 3.000 m² vodenih površina, koji vas svojim bazenima i objektima poziva na porodičnu zabavu, lepo druženje i opuštanje. Očaraće vas prijatnim bazenom s talasima, uzbudljivim toboganima, stazama za brzo spuštanje i jakim zavojima. Park Aqualuna ostvaruje snove vaše dece. Njima su namenjeni mini-klub King Kobra, Aquajungle i Aquasafari, lov na zlato, svakodnevne zabave, animacije i koncerti, fotografisanje s životinjama i rođendanske žurke. Za sve dečije zabavne programe, obezbeđeni su animacija i bogata gastronomska ponuda.

Svi bazeni su napunjeni olimskom termalnom vodom, iz pet termalnih bunara koji se nalaze u blizini. Kupanje i zabava u termalnoj vodi dobro je za vaše zdravlje i ima brojne pozitivne učinke, jer poboljšava cirkulaciju krvi, pospešuje metaboličke procese, okrepljuje imuni sistem i deluje antiinflamatorno.  

 

NAPOMENE:

 • Rezervacija hotela se vrše po uplaćenoj rezervaciji. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Konačna cena može odstupati od cene navedene u tabeli,u zavisnosti od trenutne raspoloživosti u hotelima, kao i u vreme praznika.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogudnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web stranici . Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata  Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja  U pojedinim smeštajnim objektima tredi i četvrti ležaj mogu biti pomodni. Dimenzija i izlged pomodnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta  Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogudnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj...)  Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije  

U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava, organizator putovanja zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju. Prilikom potpisivanja Ugovora o putovanju, smatra se da se putnik već upoznao sa Opštim uslovima putovanja. Organizator zadržava pravo izmene redosleda izvođenja programa zavisno od prilika na licu mesta.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

 

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 15.01.2020. su sastavni deo ovog programa.

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obaveznoi to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu,član 71 Organizator ima:-Obezbeđen depozit u visini minimum 10.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.-garancijuputovanja za kategoriju licence A40 u visini od 400.000,00 eura broj470000040556 od 15.01.2020. godine,zaključenu sa Triglav Osiguranjem a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs,i važeća je od 01.01.2020.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 58/2020 A40 od 30.01.2020.

Cenovnik br.2 od 07.02.2020.godine

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40