baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Tajland - Ostrvo Puket - Polazak: 18. januar 2018 - SPECIJAL!

399 €

Prevoz:

avionom

12 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

TAJLAND   P U K E T   2 0 1 8


12 dana / 9 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLAZAK: četvrtak, 18. januar 2018.

 

TAJLAND, zemlja osmeha, ostvarenih tropskih mitova, šarenih džungli, atraktivnih plemena, pirinčanih polja, velikih kraljevskih gradova, kuhinje harmoničnog ukusa, tradicionalne masaže, sa mostom na reci Kwai. Nekadašnji Sijam, danas Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Spada u najpoželjniju turističku destinaciju sveta.

Ostrvo PUKET, poznato po nazivu "biser Andamanskog mora", je najveće i najposećenije tajlandsko ostrvo. Nalazi se 862 km južno od Bangkoka, površine 543 km2, okruženo sa 39 manjih ostrvaca. Jedino tajlandsko ostrvo sa statusom provincije. Ime potiče od malajskog izraza za "brdo" dok stari naziv ostrva -Telong, znači "luku". Ostrvo ima veoma zanimljivu istoriju budući da se nalazi na važnom trgovačkom putu između Kine i Indije. Svoj kulturni uticaj na Puketu su ostavili Holanđani, Portugalci, Britanci, Kinezi i Francuzi. Puket ima preko 20 plaža. Najpoznatija plaža Patong je pravo mesto za ljubitelje sportova na vodi, dok istoimeni gradić predstavlja centar noćnog života na ostrvu. Karon i Kata plaže su jednako posećene.


Red Planet Patong 2*:

Hotel 700m od gradske plaže Patong (prelaze se ulice), u blizini mnogobrojnih restorana i prodavnica, 1.1km od tržnog centra Jungceylon i poznate ulice Bangla Road (noćni klubovi, barovi), 35km od aerodroma, 15km od grada Puket. Skroman, budžet hotel, namenjen nepušačima. Raspolaže sa 144 sobe jednostavnog dekora; ima recepciju. Svaka soba je malih površina (ukupno do 13m2), ima kupatilo (tuš), klimu, sef, TV, fen za kosu, pristup wifi internetu. Garderoba se u sobama odlaže na čiviluk (raspoložive 2 vešalice). Doručak je kontinentalni, služi se u obližnjem bistou.

 

Baramee Hip Hotel 2*

Hotel udaljen 1,1km od gradske plaže Patong (prelaze se ulice), u blizini mnogobrojnih restorana i prodavnica, 900m od tržnog centra Jungceylon i poznate ulice Bangla Road (noćni klubovi, barovi), 35km od aerodroma, 15km od grada Puket. Skroman, budžet hotel, namenjen nepušačima. Raspolaže sa 86 soba jednostavnog dekora; ima recepciju, trepezarijski kutak za serviranje doručka, bar, spoljašnji bazen. Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, sef, TV, pristup wifi internetu. Doručak je kontinentalni, na bazi samoposluživanja.

 

The Aim Patong 3*:

http://theaimpatong.andakiragroup.com

Hotel se nalazi u blizini mnogobrojnih restorana i prodavnica, (Supermarket Big C 450m, Jungceylon Shopping Center 600m), 450m od poznate ulice Bangla Roud (šetačka zona tokom večernjih sati sa noćnim barovima i klubovima), 40km od aerodroma, 15km od grada Puket. Gradska plaža Patong je udaljena 950m (prelaze se ulice). Hotel minimalističkog dizajna, sa konceptom ekonomičnog smeštaja. Raspolaže sa 72 sobe, ima recepciju, restoran, mali spoljašnji bazen (na poslednjem spratu hotela), bar kraj bazena, pristup wifi internetu. Svaka soba (malih površina, ukupno do 18m2) ima kupatilo (tuš), centralnu klimu, LCD TV, sef, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu. Doručak je kontinentalni, na bazi samoposluživanja ili serviran.

 

Andaman Seaview 4*:

www.andamanphuket.com

Hotel je udaljen 250m od gradske peščane plaže Karon Beach (prelazi se ulica), 1.5km od plaže Kata Beach, 10km od plaže Patong Beach, 15km od centra grada Puket, 47km od aerodroma. Hotel raspolaže sa 160 soba; ima restoran, snek bar, bar kraj bazena, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, spa centar, saunu, masažu, đakuzi, salon lepote, fitnes, igralište za decu, servis za pranje veša, salu za sastanke, pristup wifi ineternetu (doplata). Svaka superior soba, ima kupatilo, terasu, klimu, SAT TV , telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup wifi internetu (doplata). Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 

Patong Beach 4*:

http://patongbeachhotel-online.com

Hotel je udaljen 300m od gradske plaže Patong Beach (dve paralelne ulice), 15km od grada Puket, 45km od aerodroma. Nalazi se u blizini mnogobrojnih restorana, barova, noćnih klubova i prodavnica. Hotel raspolaže sa 245 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi (Sunset Wing) i dva dvospratna hotelska depandansa Siam i Sunrise Wing; ima restoran, snek bar, bar, spoljašnji bazen sa delom za decu, fitnes centar, diskoteku, salu za sastanke, menjačnicu, servis za pranje veša, pristup wifi internet kod recepcije (doplata). Svaka superior soba (Siam ili Sunrise Wing) ima kupatilo (tuš), klimu, telefon, terasu, mini frižider, fen za kosu, TV, aparat za pripremu kafe i čaja, sef. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 

Cape Panwa Hotel 4*:

www.capepanwa.com

Hotel se nalazi na uzvišenju, sa panoramskim pogledom na Andamansko more. Okružen egzotičnim tropskim rastinjem, na peščanoj plaži Panwa. Udaljen je 50km od aerodroma, 12km od grada Puket, 32km od plaže Patong. Prilaz plaži je omogućen uređenom stazom. Hotel raspolaže sa 205 soba, raspoređenih u više hotelskih zgrada i vila; ima 5 restorana, 5 barova, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, saunu, fitnes, masažu, salon lepote, spa centar, đakuzi, dečiji klub, dečije igralište, pristup internetu, biznis centar, nekoliko sala za seminare i sastanke, menjačnicu, servis za pranje veša, prodavnice. Hotelski mini tramvaj saobraća u okviru hoteskog kompleksa. Mogućnost najma hotelske jahte (doplata). Svaka soba tipa Junior Suite, ima kupatilo sa kadom i tušem, klimu, terasu, telefon, TV, DVD, mini frižider( mini bar uz doplatu), fen za kosu, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, pristup wifi internetu, bade mantil. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.


Dusit Thani Laguna Phuket 5*:

www.dusit.com/dusitthani/lagunaphuket/

Hotel neo-kolonijane arhitekture i tajlandske dekoracije sa zasvođenim tavanicama kod otvorene recepcije. Okružen raskošnim tropskim vrtom, u zalivu Bang Tao, na plaži, 25km od grada Puket, 20km od regije i plaže Patong, 30km od aerodroma. Nalazi se u okviru hotelskog kompleksa Laguna Phuket. Hotel raspolaže sa 253 sobe i 28 apartmana; ima 5 restorana, bar, spoljašnji bazen, đakuzi, spa centar, salon lepote, fitnes, klub za decu, igralište za decu, frizerski salon, bilijar, stoni tenis, 2 terena za tenis, biznis centar, sale za sastanke, servis za pranje veša, suvenirnicu, menjačnicu, pristup wifi internetu (doplata). Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu ili verandu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Sobe su namenjene nepušačima. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL / Kategorija

Usluga

Tip sobe

Polazak-Povratak

18.01.2018 - 29.01.2018

12 dana - 9 noćenja

BARAMEE HIP HOTEL 2*

ili

RED PLANET PATONG 2*

ili sličan

9 ND

Standard

495

Za rezervacije do 6.januara 2018 !

399 - Ograničen broj soba!

THE AIM PATONG 3*

9 ND

Superior

575

Za rezervacije do 6.januara 2018 !

479

PATONG BEACH 4*

9 ND

Superior

999

Za rezervacije do 6.januara 2018 !

759

ANDAMAN SEAVIEW 4*

9 ND

Superior

1149

Za rezervacije do 28.decembra 2017 !

1059

CAPE PANWA 4*

9 ND
+ rani ulazak u sobu 19.01.

Junior Suite

1179

Za rezervacije do 6.januara 2018 !

1079

DUSIT THANI LAGUNA PHUKET 5*

9 ND
+ rani ulazak u sobu 19.01.

Deluxe
Lagoon View

2199

Za rezervacije do 6.januara 2018 !

2059

Legenda tabele: ND - noćenje sa doručkom

UZ DOPLATU - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:

-doplate za rani ulazak u sobu, po dolasku u hotel, 19.01.2018 - cena na upit

-smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli. Veliki izbor hotela svih kategorija.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Puket-Doha-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu na Puketu.
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča, tokom transfera, na engleskom jeziku
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte : oko 302 EUR po osobi: (70eur aerodromske takse, 222 eur YQ taksa - aviokompanijska doplata za slučaj poskupljenja goriva, troškovi izdavanja avio karte 10 eur). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Tajlandu.
 • Troškovi pribavljanja turističke vize za Tajland sa uslugom viziranja (40 eur po osobi)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • IZLAZNA taksa na Tajlandu-ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (prilikom povratka sa Tajlanda, plaćanje na aerodromu, aerodromskim službama, protivvrednost oko 25 USD po osobi u lokalnoj valuti-Bath)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana (samo za državljane Republike Srbije).

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016