Travelland

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Sun Islands Resort & Spa 4* - Maldivi 2017

735 €

Prevoz:

avionom

8 dana

Sun Islands Resort & Spa 4* - Maldivi 2017

 

8 dana / 5 noćenja - avionom


INDIVIDUALNI POLASCI: četvrtkom, u periodu od 7. septembra do 26. oktobra 2017.

 

Hotel se nalazi na peščanoj plaži ostrva Nalaguraidhoo u Južnom Ari Atolu. Pojedini delovi morskog tla su sa koralnim grebenom. Svojom veličinom od 1.6kmx440m predstavlja jedno od najvećih ostrva u arhipelagu. Transfer od aerodroma "Ibrahim Nasir" do hotela (udaljenost 109km) se organizuje lokalnim letom (mali avion) do ostrva Mamigili, potom brodićem do hotela. Trajanje leta je oko 20 minuta sa dozvoljenim prtljagom 20kg i 5kg ručnog. Vožnja brodićem traje oko 15minuta.

Hotel ima spoljašnji bazen sa delom za decu, spa centar, đakuzi, saunu, masažu, parno kupatilo, salon lepote, glavni restoran, 4 restorana a la carte (internacionalni, tajlandski, italijanski, roštilj i morski plodovi), 5 barova-od kojih je jedan na plaži i jedan kraj bazena, stoni tenis, teniski teren, bilijar, biznis centar, školu ronjenja (doplata), suvenirnicu.

Hotela ima ukupno 422 sobe; koje se nalaze u bungalovima u prizemlju, raspoređene u okviru kompleksa, na plaži ili iznad vode;

Svaka soba, tipa Standard Beach Bungalow, površine do 20m2; sa pogledom na plažu, ima kupatilo (spoljašnji tuš), verandu, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu.

Svaka soba, tipa Superior Beach Bungalow, površine do 24m2, sa pogledom na plažu, ima kupatilo, verandu, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu.

Svaka soba, tipa Water Bungalow, površine do 30m2, nalazi se iznad vode, na stubovima sa drvenom platformom za sunčanje i direktnim pristupom moru (stepenice); ima kupatilo, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu.

Doručak i večera se serviraju u glavnom restoranu, na bazi švedskog stola-samoposluživanje. Mogućnost doplate za all inclusive uslugu.

www.sunislandmaldives.net

MALDIVI- Ostrvska država u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m); od kojih je naseljeno 218; dok je oko 95 pretvoreno u turističke centre. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta.

Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Atoli (koralni sprudovi) su formirani potapanjem vulkanskih kupa. Tokom istorije, u plitkom obalnom pojasu, bezbrojne koralne kolonije postepeno su okruživale vulkanske kupe. Spuštanjem dna okeanskog basena, prstenasti koralni sprudovi su postepeno narastali, a vulkanske kupe lagano nestajale ispod mora.

Poseta Maldivima često podrazumeva boravak na obe Zemljine polulopte; najjužnije ostrvo leži približno na prvom stepenu južne geografske širine, dok se najseverniji atol prostire na sedmom stepenu severne geografske širine.

Međunarodni aerodrom "Ibrahim Nasir" se nalazi u Severnom Male Atolu, na ostrvu Hulhule. Klima je tropska sa prosečnom temperaturom 30C tokom cele godine.

Individualni program putovanja:

1. dan BEOGRAD - DUBAI (četvrtak)

Individualni dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona - u 11h45 časova. Prijava za let, predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Dubai u 13h45 časova (let FZ 746). Dolazak u Dubai u 20h55 časova-lokalno vreme. Čekanje za naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

2. dan DUBAI - MALDIVI (petak)

Nastavak putovanja za Maldive u 02h30 časova-lokalno vreme (let EK 656). Dolazak na Maldive, aerodrom "Ibrahim Nasir "u 07h40 časova-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela. Individualni smeštaj u sobe posle 15h00-lokalno vreme. Noćenje.

3. - 6. dan MALDIVI (subota-utorak)

Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga. Slobodni dani za odmor. Noćenja.

7. dan MALDIVI - DUBAI (sreda)

Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 11h30-lokalno vreme. Odjava iz hotela, individualna. Transfer do aerodroma "Ibrahim Nasir". Prijava za let i predaja prtljaga (individualno). Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Dubai u 23h00 časova-lokalno vreme (let EK 653).

8. dan DUBAI  - BEOGRAD (četvrtak)

Dolazak u Dubai u 02h00 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Beograd u 09h05 časova-lokalno vreme (let FZ 745). Dolazak u Beograd u 12h50 časova-lokalno vreme.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 5 noćenja, usluge polupansion, u izabranom hotelu na Maldivima.
 • Transferi na relaciji aerodrom Male ("Ibrahim Nasir") - izabrani hotel - aerodrom Male ("Ibrahim Nasir"), prevoznim sredstvom prema tabeli sa cenama.
 • Asistencija lokalnog vodiča, na aerodromu "Ibrahim Nasir", na engleskom jeziku.
 • Boravišna taksa u hotelu.
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • Aktuelne promocije i popusti u hotelu.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Dubai-Male-Dubai-Beograd sa aerodromskim taksama (OD 530 eur po osobi - važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.

(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).

 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Izlazna taksa sa Maldiva (oko 25 USD po osobi, plaćanje prilikom povratka, na aerodromu)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Maldivi:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2017. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, prema Zakonu o obligacionim odnosima, Opštih uslova za osiguranje imovine i Posebnih uslova za Osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku Organizator putovanja ima polisu osiguranja br. 30000001245 od 25.01.2017. do 25.01.2018. kod osiguravajućeg društva MILENIJUM-OSIGURANJE ADO, BEOGRAD, ul. Bulevar Mihajla Pupina 10L, 11070 Novi Beograd, Telefon: +381 (11) 715-2300, email: filijala.beograd@milenijum-osiguranje.rs

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010.     PROGRAM br. 1. važi od 10.07.2017.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

 HOTEL MALDIVI / Kategorija

 

Transfer - prevozno sredstvo

Noćenja

Usluga

 Tip sobe

Polazak / Povratak

07.09. - 14.09.

14.09. - 21.09.

21.09. - 28.09.

28.09. - 05.10.

05.10. - 12.10.

12.10. - 19.10.

19.10. - 26.10.

26.10. - 02.11.

Specijalna ponuda!

SUN ISLANDS RESORT & SPA 4*

TRANSFER  -   avion+brodić

5

PP

Standard Beach Bungalow

735

789

Legenda tabele: PP-polupansion (doručak-večera).

U ponudi agencije Travelland preko 128 hotela, svih kategorija, na Maldivima !

UZ DOPLATU - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:

 • drugog datuma polaska/povratka na putovanje u odnosu na datum naveden u tabeli i programu putovanja;
 • različite dužine boravka u odnosu na datum u tabeli i programu putovanja
 • smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli
 • putovanja avio kompanijom po izboru, izbora klase sedišta.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016