Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Sueno Hotels Deluxe Belek 5* Belek leto 2020

Popust 15%

Važi do 31.03.2020.

1279 €

Prevoz:

avionom

8,11,15 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

 

3% POPUSTA ZA UPLATU AKONTACIJE ili 7% ZA CELOKUPNE UPLATE!

VAŽI ZA POLASKE U JULU, AVGUSTU i SEPTEMBRU

--- VAŽI DO 31.03.2020. ---

 

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*

http://deluxe.sueno.com.tr/

Položaj hotela: Hotel se nalazi u Beleku 3km od Kadriye, oko 5km od centra Beleka. Udaljen je oko 20 km od aerodroma Antalija.

Plaža: Hotelska privatna, peščano plaža duga 220m. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se doplaćuju.

Sobe: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 426, od toga 240 deluxe soba i 5 soba prilagodjenih osobama sa invaliditetom.

Deluxe sobe oko 45m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle) dele se na sobe sa pogledom na golf/kopno i sobe sa pogledom na more. Opremljene su sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje ili pomoćnim krevetom.

Suite sobe oko 70m2 (max 3 odrasle + 2 dece),imaju 2 odvojene sobe - dnevnu i spacaću sobu. U jednoj francuski lezaj sa sogom na razvlačenje ili pomoćnim krevetom, u drugoj ugaona garnitura. Dele se prema pogledu na more ili golf/kopno.

Sve smeštajne jedinice imaju opremljeno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefonsku liniju koja se doplaćuje, drveni pod ili parket, mini bar, sef, SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasu, Wi-Fi se ne naplaćuje.

Hotelski sadržaj: Veliki i glavni restoran,6  A la Carte restorani, 13 barova i poslastičarnica. Pored toga nudi i amfiteatar, diskoteku Lollipop mini klub za decu od 1-15 goina,mini bioskop,mini teatar,mini disko i igralište. Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, bazen za bebe, aqua park sa 10 tobogana, fitnes centar, 2 teniska terena, 4 fudbalska terena sa svlačionicama, dnevne i večernje animacije i programi. Od ostalih sadržaja su lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, kongresni centar,rent-a-car, parking.

Uz doplatu: Spa i wellness centar, masaža, room service, čuvanje dece, luna park, bilijar, internet cafe, kuglanje, igraonica, ston tenis, oprema za tenis, osvetljenje fudbalskih terena, 7D bioskop i ostalo van koncepta.

Usluga: Deluxe All Inclusive - sve deluxe uključeno. Doručak, ručak i večera na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, kasni doručak jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, dečiji restoran, poslastičarnica, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ćedjeni sokovi od grejpfruta i pomorandže, sladoled u toku dana, stona vina u glavnom restoranu.
- ne uključuje : sve sto nije navedeno u konceptu i A la Carte restorani sa rezervacijom unapred, Birdie Bar- Golf Club (zatvoren izmedju 01.06.-31.08.)


Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 

CENA  PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

- Čarter let na relaciji Beograd-Antalija-Beograd sa kompanijom Air Serbia/Aviolet

- Smestaj u odabranom hotelu 7 , 10  i 14 nocenja na bazi izabrane usluge iz tabele

- Grupni povratni transferi aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

- Usluge predstavnika organzatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji

- Organizaciju putovanja

-Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37,40 Eur (aerodrom Beograd - 21,42 Eur, aerodrom    

 Antalija - 15Eur, RF taksa - 0.98 Eur). Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska  

 na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse

-Doplatu za gorivo YQ taksa - 10 Eur (iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na

 put.). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god.

 

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji

-Individualne troškove putnika i fakultativne izlete 

NAPOMENE:

PAKET ARANZMAN (HOTEL + AVION + TRANSFER+AERODROMSKE TAKSE + YQ TAKSA -DOPLATA ZA GORIVO)cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki objekat, termin i uslugu.


Dodatni popusti se odnose i obračunavaju na sve osobe (odrasle ili decu) koja podležu naplati smeštaja, avio prevoza i transfera.
Dodatni popusti se ne odnose na osobe koje ne plaćaju smeštaj u hotelu (deca), već samo plaćuju avio prevoz i transfer.

VAZNE NAPOMENE:

-Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja...), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja

- Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

-Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog (cekiranog) prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x3x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju. Vise informacija na www.aviolet.rs

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

-Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

-Uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40