Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Sueno Hotels Deluxe Belek 5* Belek leto 2020

Popust 20%

Važi do 30.09.2020.

869 €

Prevoz:

avionom

8 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

 

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*

http://deluxe.sueno.com.tr/

 

Položaj hotela: Hotel se nalazi u Beleku 3km od Kadriye, oko 5km od centra Beleka. Udaljen je oko 20 km od aerodroma Antalija.

Plaža: Hotelska privatna, peščano plaža duga 220m. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se doplaćuju.

Sobe: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 426, od toga 240 deluxe soba i 5 soba prilagodjenih osobama sa invaliditetom.

Deluxe sobe oko 45m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle) dele se na sobe sa pogledom na golf/kopno i sobe sa pogledom na more. Opremljene su sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje ili pomoćnim krevetom.

Suite sobe oko 70m2 (max 3 odrasle + 2 dece),imaju 2 odvojene sobe - dnevnu i spacaću sobu. U jednoj francuski lezaj sa sogom na razvlačenje ili pomoćnim krevetom, u drugoj ugaona garnitura. Dele se prema pogledu na more ili golf/kopno.

Sve smeštajne jedinice imaju opremljeno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefonsku liniju koja se doplaćuje, drveni pod ili parket, mini bar, sef, SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasu, Wi-Fi se ne naplaćuje.

Hotelski sadržaj: Veliki i glavni restoran,6  A la Carte restorani, 13 barova i poslastičarnica. Pored toga nudi i amfiteatar, diskoteku Lollipop mini klub za decu od 1-15 goina,mini bioskop,mini teatar,mini disko i igralište. Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, bazen za bebe, aqua park sa 10 tobogana, fitnes centar, 2 teniska terena, 4 fudbalska terena sa svlačionicama, dnevne i večernje animacije i programi. Od ostalih sadržaja su lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, kongresni centar,rent-a-car, parking.

Uz doplatu: Spa i wellness centar, masaža, room service, čuvanje dece, luna park, bilijar, internet cafe, kuglanje, igraonica, ston tenis, oprema za tenis, osvetljenje fudbalskih terena, 7D bioskop i ostalo van koncepta.

Usluga: Deluxe All Inclusive - sve deluxe uključeno. Doručak, ručak i večera na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, kasni doručak jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, dečiji restoran, poslastičarnica, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ćedjeni sokovi od grejpfruta i pomorandže, sladoled u toku dana, stona vina u glavnom restoranu.
- ne uključuje : sve sto nije navedeno u konceptu i A la Carte restorani sa rezervacijom unapred, Birdie Bar- Golf Club (zatvoren izmedju 01.06.-31.08.)


Avionom

TERMIN/USLUGA
26.9.
-
3.10.
3.10.
-
10.10.
BROJ NOĆENJA
7
7
LET DOSTUPAN
NE
DA
DELUXE SEA VIEW - DXAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
929
X
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
729
X
I I II DETE 0-2 GOD. (SA 2 ODRASLE)
0
X
I DETE 2-10 GOD. (SA 2 ODRASLE)
259
X
II DETE 2-10 GOD. (SA 2 ODRASLE)
609
X
I DETE 0-2 GOD. (SA 3 ODRASLE)
0
X
I DETE 2-10 GOD. (SA 3 ODRASLE)
259
X
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
1249
X
SUITE LAND & GOLF VIEW - DXAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
1129
X
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
329
X
I, II I III DETE 0-2 GOD. (SA 2 ODRASLE)
0
X
I, II I III DETE 2-10 GOD. (SA 2 ODRASLE)
259
X
I I II DETE 0-2 GOD. (SA 3 ODRASLE)
0
X
I DETE 2-10 GOD. (SA 3 ODRASLE)
259
X
II DETE 2-10 GOD. (SA 3 ODRASLE)
569
X
PAKET ARANZMAN CETVRTA OSOBA
679
X
I DETE 0-2 GOD. (SA 4 ODRASLE)
0
X
I DETE 2-10 GOD. (SA 4 ODRASLE)
259
X
SUITE SEA VIEW - DXAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
1249
X
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
329
X
I, II I III DETE 0-2 GOD. (SA 2 ODRASLE)
0
X
I, II I III DETE 2-10 GOD. (SA 2 ODRASLE)
259
X
I I II DETE 0-2 GOD. (SA 3 ODRASLE)
0
X
I DETE 2-10 GOD. (SA 3 ODRASLE)
259
X
II DETE 2-10 GOD. (SA 3 ODRASLE)
609
X
PAKET ARANZMAN CETVRTA OSOBA
739
X
I DETE 0-2 GOD. (SA 4 ODRASLE)
259
X
I DETE 2-10 GOD. (SA 4 ODRASLE)
259
X

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA  PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

- Čarter let na relaciji Beograd-Antalija-Beograd sa kompanijom Air Serbia/Aviolet (na carter letovima kompanije Air Serbia/Aviolet u cenu karte uracunat je iskljucivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (tezine do 23 kg) i jedan rucni prtljag po osobi tezine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV).Svaki kilogram preko dozvoljene tezine se naplaćuje pri cekiranju. Na aerodromu Antalija STROGO se pridrzavaju ovih pravila prilikom povratka). Vise informacija na www.aviolet.rs

- Smestaj u odabranom hotelu 7 I 10 nocenja na bazi izabrane usluge iz tabele

- Grupni povratni transferi aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

- Usluge predstavnika organzatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji

- Organizaciju putovanja

-Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37,40 Eur (aerodrom Beograd - 21,42 Eur, aerodrom    

 Antalija - 15Eur, RF taksa - 0.98 Eur). Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska  

 na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse

-Doplatu za gorivo YQ taksa - 10 Eur (iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na

 put.). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god.

 

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja ( DDOR sa COVID pokricem, vise informacija u agenciji)

-Individualne troškove putnika i fakultativne izlete

 

NAPOMENE:

PAKET ARANZMAN (HOTEL + AVION + TRANSFER+AERODROMSKE TAKSE + YQ TAKSA -DOPLATA ZA GORIVO): cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki objekat, termin i uslugu.

Dodatni popusti se odnose i obračunavaju na sve osobe (odrasle ili decu) koja podležu naplati smeštaja, avio prevoza i transfera.
Dodatni popusti se ne odnose na osobe koje ne plaćaju smeštaj u hotelu (deca), već samo plaćuju avio prevoz i transfer.


VAZNE NAPOMENE COVID-19 PROCEDURE TURSKA:


- U skladu sa trenutnom situacijom u vezi sa pandemijom virusa CORONA sve zemlje su usvojile protokole i pravila ponašanja u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Putnici se pozivaju na ličnu odgovornost uz molbu da se sve mere i pravila ponašanja poštuju u potpunosti kako bi se sačuvalo lično zdravlje, kao i zdravlje svih ostalih ljudi iz okruženja.

-Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na aerodromu u Beogradu se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion. Takodje se vrsi beskontaktno merenje temperature po sletanju na aerodrom u Antaliji. Ukoliko neko ima povišenu temperaturu odmah na aerodromu mu rade test besplatno.

-Mere fizičke i socijalne distance će biti primenjene na svim destinacijama u svim segmentima tako da osobe koje ne pripadaju istoj grupi putnika (porodice, osobe koje putuju zajedno) zadrže rastojanje od najmanje 2 m. Moguće je da će biti sprovedeno nasumično testiranje putnika na destinaciji.
Sredstva dezinfekcije će biti dostupna na svim javnim punktovima objekata (aerodromi, hoteli i sl.).
Biće primenjeno često provetravanje zatvorenih prostorija, kao i upotreba klima uređaja sa redovnim uplivom svežeg vazduha.

-Provetravanje vozila kao i dezinfekcija svih kontaktnih površina će se obavljati između korišćenja.
Na bazenima i plažama obavezna je dezinfekcija ležaljki i suncobrana posle svake upotrebe. Predviđeno je rastojanje između suncobrana od 4 m i rastojanje između ležaljki od 2 m. Hlorisanje bazena i drugih vodenih površina će biti u skladu sa dozama propisanim od stane Svetske zdravstvene organizacije. Preporučuje se nošenje sopstvenih peškira za plažu.

-U hotelskim objektima primenjivaće se sve mere i protokoli kako bi se klijentima omogućio bezbedan boravak. Obavezno je nošenje zaštitnih maski kompletnog osoblja. Svo osoblje je prošlo specijalnu obuku u cilju što manjeg kontakta sa gostima. Prijava u hotel biće sprovedena uz minimalni kontakt. U slučaju da se primete simptomi bolesti, biće primenjeni svi protokoli predviđeni za te situacije. Obavezna je dezinfekcija ključeva i kartica. U nekim objektima biće moguće beskontaktno elektronsko prijavljivanje i odjava na recepciji. U restoranima i barovima je obavezno rastojanje između stolova od 2 m. U objektima gde je predviđena ishrana po principu samoposluživanja biće postavljene zaštite barijere, a osoblje će servirati hranu, te niko drugi sem osoblja hotela neće biti u kontaktu sa hranom. Neki objekti će preći na izmenjeni režim posluživanja hrane. Obavezna je dezinfekcija smeštajnih jedinica pre dodeljivanja novim gostima. Mini klubovi za decu će raditi sa ogrančenim kapacitetima ili neće raditi uopšte. Održavanje higijene smeštajnih jedinica će biti rađeno po zahtevu gosta kako bi se smanjili kontakti sa osobljem.

-Svi objekti zadržavaju pravo izmene servisa ili ukidanje pojedinih servisa koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije. Svi opisi objekata iz ponude Travellanda su pravljeni u trenutku objavljivanja programa putovanja za leto 2020 i informativnog su karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se mere sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

VAZNE NAPOMENE:

-Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja...), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja

- Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

-Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

-Uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

 

  

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40