baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

SPECIJALNA PONUDA Zanzibar 6 noćenja Mart 2019

599 €

Prevoz:

avionom

9-10 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

SPECIJALNA PONUDA Zanzibar 6 noćenja Mart 2019

 

9 dana / 6 noćenja, avionom


POLAZAK: 15. Mart 2019.


Udaljen 40-ak km od obale istočne Afrike, nalazi se arhipelag Zanzibar. Sastoji se od Glavnog ostrva Unguja (poznatijeg kao Zanzibar) ostrva Pemba i nekoliko manjih poput „Prison Island-a" Uprkos burnoj istoriji kao centralna luka za distribuciju robova iz cele afrike na istok, nekako je zadržao netaknutu prirodu, a bele puder peščane plaže, tropsko voće, začini koji se proizvode na ostrvu i mada siromašno, uvek raspoloženo stanovništvo prave atmosferu idiličnog odmora ispunjenog avanturom! Samo ostrvo Zanzibar ima jedan pravi grad Zanzibar City, (rodno mesto Fredie Mercury) čiji je centar (Stone Town) izgradjen od korala pre nekih 300 godina i njegov centralni deo sa uskim lavirint ulicama je zaštićen od strane UNESCO-a. Ostrvo je oko 90km dugačko i oko 40km široko. I duž celog ostrva se mogu pronaći brojne plaže svaka lepša od prethodne i svuda su lokalna sela kao i brojni hoteli. Ostrvo je dom džinovskim kornjačama (Prison Island), crvenom Colobusu (Džozani  šuma) sa kojima je obavezno druženje, kao i sa delfinima na jugu ostrva. 

HOTELI NA ZANZIBARU:

 

Seconda Stella a Destra 3*  http://www.villaggiosecondastella.it/

Nalazi se u Jambiani, na sopstvenoj plaži. Udaljen je 72 km od aerodroma. Svaka soba ima terasu, kupatilo sa tusem, otvoren bazen i restoran.

 

Dream of Zanzibar 5*www.dreamofzanzibar.com
Nalazi se na severo-istoku ostrva na prelepoj Kiwengwa plaži. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, deo za roštilj, recepcija, Glavni restoran, a la carte restoran, bar na bazenu, vrt, bazen na otvorenom, spa i wellness centar, usluge masaže (uz doplatu), fitnes centar, sportovi na vodi (uz doplatu), teren za tenis, besplatan bežični internet, konsijerž usluge, usluge čuvanja dece (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu). Sobe su prostrane, klimatizovane, imaju kupatilo (T/WC), telefon, LCD TV, bežični internet, fen, mini bar, sef, ketler. Usluga je na bazi „All inclusive" - sve uključeno prema pravilu hotela (doručak, ručak, večera, lokalna točena bezalkoholna i alkoholnapića od 7:30 do 10:00h kao i užine tokom dana u barovima pored bazena)

 

Kendwa Rocks Beach Resort 3*www.kendwarocks.com
Nalazi se na severu ostrva u oblasti koja se zove Kendva, uz samu peščanu plažu i udaljen od aerdroma i glavnog grada oko 64km.  Hotel sadrži privatnu peščanu plažu, recepciju, glavni restoran, bar, a la carte restoran, prostor za pravljenje roštilja, vrt, spa i velnes, sadržaj za sportove na vodi (uz doplatu), noćni klub (DJ), ronjenje (uz doplatu), snek bar, besplatan bežični internet, usluge konsijerža, ostava za prtljag, menjačnica, ulsuge pranja i peglanja veša (uz doplatu), sef. Sobe su prostrane sa kupatilom (T/WC), mini barom, sefom, telefonom, balkonom ili verandom. Usluga, je nabi noćenja sa doručkom, polupansion (doručak i večera) ili punog pansiona (doručak, ručak i večera) Služi se na bazi samoposluživanja i set menija.

 

Zanzibar Queen 4* www.zanzibarqueen.com
Hotel tipične afričke arhitekture i dekoracije, na peščanoj plaži Matemwe (pojedini delovi morskog tla sa koralnim grebenom), na severoistočnoj obali Zanzibara. Udaljen je 55km od aerodroma, 49km od glavnog grada Zanzibara.Raspolaže sa 30 soba koje su raspoređene u jednospratnim paviljonima sa krovovima od pruća; ima recepciju, restoran, vrt, bar, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrane, peškire za plažu, usluge masaže (uz doplatu), večernja animacija, bicikli za iznajmljivanje, sportovi na vodi, pikado, besplatan bežični internet, Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, terasu ili verandu, sef, fen za kosu, pristup wifi internetu (doplata). Standardne sobe se nalaze u prizemlju. Ishrana je na bazi set menia (serviran, unapred pripremljen obrok).


Opšti uslovi putovanja agencijeTRAVELLAND DOO od 25.01.2018. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator putovanja ima Polisu osiguranja garancije putovanja za slučaj insolventnosti i radi naknade štete putniku, sa limitom u visini od 300.000,00 €, broj 30000005420, zaključenu dana 24.01.2018. godinekoja važi do 24.01.2019. godinesa Milenijum osiguranje a.d.o. Beograd, 11000 Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 L, MB 07810318, PIB 100002119. Centrala: +381 11 7152 300; Fax: +381 11 7152 306; E-mail: mios@milenijum-osiguranje.rs; Call Centar +381 11 7152 300.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010.          PROGRAM br. 1. važi od 19.07.2018.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL / Kategorija

 

Usluga

Tip sobe

Period putovanja / boravka

Polazak / povratak 15.3./23.3.2019
Period boravka u hotelu:

16.3.-22.3.2019.

SECONDA STELLA A DESTRA 3*

ND

Standard room

OD 599 €

KENDWA ROCKS 3*

RASPRODATO!

ND

Garden small room

RASPRODATO!

Jednokrevetna soba

Arabian Wing

Jednokrevetna soba

1. dete od 2-5,99

1. dete 7-10,99

Treća odrasla osoba

Doplata za polupansion

PP

Po osobi

175 €

Doplata za pun pansion

P

Po osobi

320 €

ZANZIBAR QUEEN 4*

PP

Standard room

OD 1345 €

Jednokrevetna soba

OD 1589 €

1. dete 2-11,99

OD 919 €

Treća odrasla osoba

OD 1079 €

DREAM OF ZANZIBAR 5*

PP

Deluxe room

OD 1565 €

Jednokrevetna soba

OD 1989 €

1. dete od 2-13,99

OD 599 €

Treća odrasla osoba

OD1045 €

Legenda tabele: ND - noćenje sa doručkom, PP - polupansion (doručak i večera),
P - pun pansion (doručak, ručak i večera),

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Zanzibar-Istanbul-Beograd, kompanijom Turkish Airlines sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 7 noćenja, izabrane usluge u izabranom hotelu na Zanzibaru.
 • Transferi prema programu aerodrom - hotel - aerodrom.
 • Asistencija lokalnog vodiča/predstavnika na Zanzibaru, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte : oko 276,47 EUR po osobi. Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti.
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Zanzibaru.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Turistička taksa - (protivvrednost oko 1 USD po osobi po noćenju) Plaćanje se vrši isključivo na recepciji na licu mesta.
 • VIZA - plaća se po dolasku na aerodrom u Zanzibaru, karticom na šalteru imigracionog 50 USD po osobi.
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016