baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Sol Sirenas-Coral 4* - Varadero

1299 €

Prevoz:

avionom

13 dana

Sol Sirenas-Coral 4* - Kuba - Varadero 2019

 

FIRST MINUTE - K U B A

VARADERO


*** RASPRODATO! ***


INDIVIDUALNI POLAZAK : petak, 4. JANUAR 2019.

13 dana / 10 noćenja, avionom

 

KUBA je država i arhipelag u severnim Karibima, najveće i najzapadnije ostrvo Velikih Antila, između Atlantskog okeana, Meksičkog zaliva i Karipskog mora. Glavni grad je Havana - neodoljiva mešavina veličanstveno trošne kolonijalne arhitekture, grad kaldrmisanih ulica, čuvenih automobila iz 50-ih godina, muzike nestvarnog ritma, bogate istorije. Najpoznatije kubansko letovalište, Varadero, se nalazi na Atlantskom Okeanu, na poluostrvu Hicacos, 140km istočno od Havane. Letovalište sa malim i uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima, dve diskoteke.


Sol Sirenas - Coral 4* - VARADERO :                                                        

Prostran hotelski kompleks na dugačkoj peščanoj plaži; 2km od centra letovališta Varadero, 144 km od Havane, 5km od tržnog centra Plaza America i Varadero Golf kluba. Hotelski kompleks čine dve zgrade Sol Sirenas i Sol Coral, sa ukupno 660 soba raspoređenih u više hotelskih zgrada, na površini od 87.000m2 uređenog tropskog vrta. Hotel ima ukupno 6 restorana (2 glavna, i 4 a la carte: italijanski, meksički, orijentalni i roštilj), 2 snek bara, 8 barova, 3 spoljašnja bazena od kojih su dva sa delom za decu, mini klub za decu, bebi klub, 2 teniska terena, fitnes, salon lepote, saunu, masažu, frizerski salon, mini golf, 3 sale za sastanke, menjačnicu. Svaka soba, je veoma skromno opremljena, ima kupatilo, terasu, klimu, mini frižider, telefon, TV sa satelitskim programom, sef, fen za kosu. Sobe i kupatila nisu renovirani. Hotel je namenjen gostima koji se opredele za ekonomičan i skroman smeštaj. Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna pića, lokalne proizvodnje-koja se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/sol-sirenas-coral

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

 

HOTEL U VARADERU /

Kategorija

 

Tip sobe, broj noćenja

i usluga u Varaderu

 

 

Struktura sobe

u Varaderu

Polazak / Povratak

  04.01.-16.01.2019.  

13 dana - 10 noćenja

SOL SIRENAS-CORAL 4*

   

Standard

  10 noćenja/all inclusive sa 9 doručaka*

 (Maksimum u dvokrevetnoj sobi:

3 odrasle osobe

ili 2 odrasle osobe +

dvoje dece do 12 godina)

Dvokrevetna soba

1399 €

  Treća osoba u PL

1359 €
 Prvo dete 2-12 godina u ZL  869 €
 Drugo dete 2-12 godina u ZL  1089 €
 Jednokrevetna soba
1649 €

Cena aranžmana po osobi

Za rezervacije do 20.12.2018.

Dvokrevetna soba
 1299 €
   Treća osoba u PL  1259 €
Prvo dete 2-12 godina u ZL  769 €
 Drugo dete 2-12 godina u ZL  989 €
  Jednokrevetna soba 1549 €

Legenda: All inclusive (doručak+ručak+večera koji se služe u glavnom restoranu hotela, servirani po principu švedskog stola; užina tokom dana; selekcija alkoholnih i bezalkoholna pića domaće proizvodnje); PL - pomoćni ležaj;ZL - zajednički ležaj sa 2 odrasle osobe

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO :

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Havana-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 10 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu usluge 9 doručaka *(zbog ranog jutarnjeg transfera iz Varadera na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak)
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na Kubi, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO :

 • Aerodromske takse sa YQ taksama: ukupno oko 319 EUR po osobi ( aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse je nerefundabilan).
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Kubi.
 • Doručak poslednjeg dana u Varaderu (12. dan aranžmana)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN KUBA Havana-Varadero i Varadero:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova rezervacije i izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016