baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Sol Sirenas-Coral 4* & Tryp Habana Libre 4* - Varadero & Havana

Prevoz:

avionom

12 dana

Sol Sirenas-Coral 4* & Tryp Habana Libre 4* - Kuba 2018


K U B A

VARADERO - HAVANA 


RASPRODATO!


INDIVIDUALNI POLAZAK :  sreda, 14. i 28. NOVEMBAR 2018.

12 dana / 9 noćenja, avionom

6 noćenja Varadero + 3 noćenja Havana

                                 

SPECIJAL! Paket aranzman po osobi za polazak 28.11.18. od 899 eur za rezervacije od 16.11. Broj mesta ogranicen!


KUBA je država i arhipelag u severnim Karibima, najveće i najzapadnije ostrvo Velikih Antila, između Atlantskog okeana, Meksičkog zaliva i Karipskog mora. Glavni grad je Havana - neodoljiva mešavina veličanstveno trošne kolonijalne arhitekture, grad kaldrmisanih ulica, čuvenih automobila iz 50-ih godina, muzike nestvarnog ritma, bogate istorije. Najpoznatije kubansko letovalište, Varadero, se nalazi na Atlantskom Okeanu, na poluostrvu Hicacos, 140km istočno od Havane. Letovalište sa malim i uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima, dve diskoteke.

 

Sol Sirenas - Coral 4* - Varadero :                                                        

www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/sol-sirenas-coral

Prostran hotelski kompleks na dugačkoj peščanoj plaži; 2km od centra letovališta Varadero, 144 km od Havane, 5km od tržnog centra Plaza America i Varadero Golf kluba. Hotelski kompleks čine dve zgrade Sol Sirenas i Sol Coral, sa ukupno 660 soba raspoređenih u više hotelskih zgrada, na površini od 87.000m2 uređenog tropskog vrta. Hotel ima ukupno 6 restorana (2 glavna, i 4 a la carte: italijanski, meksički, orijentalni i roštilj), 2 snek bara, 8 barova, 3 spoljašnja bazena od kojih su dva sa delom za decu, mini klub za decu, bebi klub, 2 teniska terena, fitnes, salon lepote, saunu, masažu, frizerski salon, mini golf, 3 sale za sastanke, menjačnicu. Svaka soba, je veoma skromno opremljena, ima kupatilo, terasu, klimu, mini frižider, telefon, TV sa satelitskim programom, sef, fen za kosu. Sobe i kupatila nisu renovirani. Hotel je namenjen gostima koji se opredele za ekonomičan i skroman smeštaj. Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna pića, lokalne proizvodnje-koja se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.


Tryp Habana Libre 4* - Havana :

                                             

www.melia.com/en/hotels/cuba/havana/tryp-habana-libre

Hotel se nalazi u modernom delu Havane, kvartu Vedado, u blizini restorana, bioskopa, pozorišta, čuvene La Rampe. Udaljen je 4km od starog dela Havane, 900m od šetališta Malecon, 18km od aerodroma Hoze Marti (Jose Marti) u Havani. Hotel ima ukupno 572 sobe; glavni restoran, snek bar, 4 restorana a la carte, (orijentalni, kubanski, gurmanski); 5 barova; spoljašnji bazen na 2. spratu hotela; salon lepote, masažu, banku, suvenirnicu, umetničku galeriju, noćni klub, biznis centar, apoteku. Svaka soba, tipa Trype room, ima kupatilo, centralnu klimu, SAT TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef. Struja u hotelu je napona 110V (potrebni adapteri). Doručak je na bazi švedskog stola.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi u EUR

 

HOTEL U VARADERU/ Kategorija

&

HOTEL U HAVANI /Kategorija

 

Tip sobe, broj noćenja i usluga

u Varaderu

&

Tip sobe, broj noćenja i usluga

u Havani

 

 

Struktura sobe

Polazak / Povratak

14.11.-25.11.2018.

12 dana - 9 noćenja

28.11. - 09.12.2018.

12 dana - 9 noćenja

 

 

SOL SIRENAS-CORAL 4*

&

TRYP HABANA LIBRE 4*


 

Srandard

6 noćenja  / all inclusive

&

Tryp room

3 noćenja / 2 doručka

(Maksimum u dvokrevetnoj sobi: 3 odrasle osobe

ili 2 odrasle osobe + dvoje dece do 12 godina)

Maksimalan broj ležajeva:

2 standardna + 1 pomoćni

Dvokrevetna soba

x

699 €

Treća osoba u PL

x

879 €
 Prvo dete 2-12 godina u ZL

x

  589 €
 Drugo dete 2-12 godina u ZL

x

  699 €
 Jednokrevetna soba

x

 1129 €

Legenda: All inclusive (doručak+ručak+večera koji se služe u glavnom restoranu hotela, servirani po principu švedskog stola; užina tokom dana; selekcija alkoholnih i bezalkoholna pića domaće proizvodnje); PL - pomoćni ležaj;ZL - zajednički ležaj sa dve odrasle osobe

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Havana-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 6 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu i 3 noćenja sa 2 usluge doručka u izabranom hotelu u Havani.
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na Kubi, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO :

 • Aerodromske takse sa YQ taksama: ukupno oko 319 EUR po osobi ( aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse je nerefundabilan).
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Kubi.
 • Doručak poslednjeg dana u Havani (11. dan aranžmana)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN KUBA Havana-Varadero i Varadero:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016