Travelland

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Sheraton Jumeira Beach Resort 5* - Dubai 2017

479 €

Prevoz:

avionom

5-10 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Sheraton Jumeira Beach Resort 5* - Dubai letovanje 2017

 

5, 6, 8 ili 10 dana, avionom

 

INDIVIDUALNI POLASCI: utorkom, četvrtkom ili subotom do 26. septembra 2017.

 

Hotel se nalazi u prostranom vrtu sa palmama, na peščanoj plaži Jumeirah Beach Residence (JBR), na početku atraktivnog šetališta u Dubaiju "Tha Walk", u blizini mnogobrojnih restorana, prodavnica, hotela. Udaljen je 2km od Dubai Marina Mall, 1km od Dubai Marina, 10km od Internet City i Media City, 20km od kongresnog centra, 30km od aerodroma.

Hotel raspolaže sa 256 soba; ima 4 restorana (internacionalni, italijanski, libanski, kineski), 4 bara od kojih jedan kraj bazena i jedan na plaži, poslastičarnicu, spoljašnji bazen, spa centar (doplata: tursko kupatilo, masaža, nega lica i tela), fitnes, stoni tenis, klub za decu, igralište za decu, biznis centar, 7 sala za sastanke. Mogućnost bavljenja sportovima na vodi-motorizovanim i nemotorizovanim (doplata), mogućnost ronjenja u centru ocenjenim  PADI Five star Dive Resort (doplata).

Svaka standardna soba, površine do 34m2, ima kupatilo, klimu, mini frižider (mini bar uz doplatu), TV, telefon, ketler za kafu, pristup wifi internetu (bez doplate), sef.

Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Mogućnost doplate za polupansion. Večera je na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Pansionski obroci se služe u restoranu "Palm Garden".

www.sheratonjumeirahbeach.com

Ekstravagantni i svetlucavi Dubai. Otkrijte tajne prestonice luksuza!

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Individualni program putovanja: 

 

1. dan BEOGRAD - DUBAI  

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Dubai u 13h45 časova ILI u 14h55 časova-polasci ponedeljkom (let FZ 746, avio prevoznik Fly Dubai). Planirano vreme dolaska u Dubai 20h55-lokalno vreme ILI u 22h05-lokalno vreme/dolasci ponedeljkom. Transfer do izabranog hotela u Dubaiju. Individualni smeštaj. Noćenje.

2. - 4. ili 2. - 5. ili 2. - 7. ili 2. - 9. dan DUBAI

Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta: poludnevno panoramsko razgledanje grada Dubaija; poludnevno panoramsko razgledanje grada Abu Dabija; odlazak u Yas akva park i Ferari World; pustinjski safari i vožnja po dinama na 4 x 4 kvad motorima; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. Mogućnost individualnih razgledanja i obilazaka: obilazak Palm Jumeirah-najvećeg veštačkog arhipelaga, u obliku palme, sa luksuznim vilama, hotelima i akva parkom; odlazak u šoping centre: Dubai Mall, Mall od The Emirates i dr. Noćenja.

5. ili 6. ili 8. ili 10. dan DUBAI - BEOGRAD

Ranojutarnji transfer do aerodroma u Dubaiju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Beograd u 09h05 časova-lokalno vreme ILI u 10h20 časova-lokalno vreme/povratak ponedeljkom (let FZ 745, avio prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Beograd u 12h50-lokalno vreme ILI u 14h05-lokalno vreme/povratak ponedeljkom.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Dubai-Beograd (važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.
 • (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 4 noćenja/3 usluge doručka ili 5 noćenja/4 usluge doručka ili 7 noćenja/6 usluga doručka ili 9 noćenja/8 usluga doručka, u izabranom hotelu u Dubaiju.
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na srpskom ili engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija)
 • Troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse  (ukupno oko 55 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi izdavanje avio karte od strane avio kompanije Fly Dubai (ukupno oko 14 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Boravišna taksa u hotelu (plaćanje na recepciji, po dolasku: Hoteli 5*- 20 AED (oko 5.5USD) po osobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 4USD) po osobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3*- 10 AED (oko 3USD) po osobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice)
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Troškovi posredovanja u pribavljanju turističke vize za Ujedinjene Arapske Emirate (80 eur po osobi)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Prilikom rezervacije uplaćuje se ukupan dinarski deo aranžmana i 60% ukupnog deviznog iznosa aranžmana. Ostatak aranžmana se uplaćuje najkasnije 25 dana pre početka korišćenja usluga.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

Mogućnost plaćanja platnim karticama MASTER, MAESTRO, VISA i DINA.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN / Ujedinjeni Arapski Emirati-Dubai:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 85% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VIZA ZA UJEDINJENE ARAPSKE EMIRATE:

Za državljane Republike Srbije viza za Ujedinjene Arapske Emirate je potrebna.

Agenciji Travelland posreduje u pribavljanju elektronskih turističkih viza, u okviru aranžmana, sa 1 ulaskom.

Potrebno je izvršiti uplatu aranžmana u celosti i dostaviti, lično ili putem elektronske pošte, minimum 10 radnih dana pre polaska na putovanje, sledeću dokumentaciju:

 • Skeniranu kopiju pasoša u boji, u JPEG formatu - prva strana sa ličnim podacima i slikom + sve ostale strane.
 • Fotografiju u boji, pasoškog formata, na beloj pozadini (u JPEG formatu).
 • Skeniranu kopiju stranica pasoša u boji, u JPEG formatu, sa ulaznim i izlaznim pečatima UAE - važi samo za putnike koji su putovali u UAE.
 • Popunjen zahtev za vizu (popunjava agencija, dostaviti podatke elektronskom poštom).

Važne napomene za pribavljanje turističke vize za UAE:

Pasoš treba da važi najmanje 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, sa dve uzastopne prazne stranice.

Agencija Travelland posreduje u pribavljanju turističkih viza za UAE:

- Za decu do 18 godina i putnike do 25 godina u pratnji roditelja, u okviru istog aranžmana.

- Za putnike preko 25 godina starosti.

Viza je elektronski dokument, koji se dobija e-poštom. Potrebno je vizu odštampati, poneti sa sobom na putovanje i pokazati Imigracionim službama u UAE, na aerodromu.

Ukoliko Imigraciona služba UAE ne odobri izdavanje turističke vize, zadržaće se troškovi aranžmana na ime izdavanja avio karte i smeštaja po posebnim uslovima otkaza ugovora za individualni aranžman, kada putnik otkaže ugovor o putovanju, ovog programa.

Imigraciona služba UAE zadržava diskreciono pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju radi odobrenja izdavanja turističke vize.

Organizator putovanja nije odgovoran ukoliko Imigraciona služba UAE, nakon prethodno izdate vize, ne odobri ulazak u zemlju. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2017. su sastavni deo ovog programa. Program putovanja je sastavni deo ugovora o putovanju

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, prema Zakonu o obligacionim odnosima, Opštih uslova za osiguranje imovine i Posebnih uslova za Osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku Organizator putovanja ima polisu osiguranja br. 30000001245 od 25.01.2017. do 25.01.2018. kod osiguravajućeg društva MILENIJUM-OSIGURANJE ADO, BEOGRAD, ul. Bulevar Mihajla Pupina 10L, 11070 Novi Beograd, Telefon: +381 (11) 715-2300, email: filijala.beograd@milenijum-osiguranje.rs

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010.  (PROGRAM br. 1. važi od 18.04.2017.)

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

 

 HOTEL / Kategorija

Lokacija

 Usluga

Tip sobe

Polazak / Povratak AVGUST 2017

01.08. - 05.08.

08.08. - 12.08.

15.08. - 19.08.

22.08. - 26.08.

03.08. - 08.08.

05.08. - 10.08.

07.08. - 12.08.

10.08. - 15.08.

12.08. - 17.08.

14.08. - 19.08.

17.08. - 22.08.

19.08. - 24.08.

21.08. - 26.08.

24.08. - 29.08.

26.08. - 31.08.

01.08. - 08.08.

03.08. - 10.08.

05.08. - 12.08.

07.08. - 14.08.

08.08. - 15.08.

10.08. - 17.08.

12.08. - 19.08.

14.08. - 21.08.

15.08. - 22.08.

17.08. - 24.08.

19.08. - 26.08.

21.08. - 28.08.

22.08. - 29.08.

24.08. - 31.08.

01.08. - 10.08.

03.08. - 12.08.

05.08. - 14.08.

08.08. - 17.08.

10.08. - 19.08.

12.08. - 21.08.

15.08. - 24.08.

17.08. - 26.08.

19.08. - 28.08.

22.08. - 31.08.

5 dana

4 noćenja

6 dana

5 noćenja

8 dana

7 noćenja

10 dana

9 noćenja

Specijalna ponuda

SHERATON JUMEIRA

BEACH RESORT 5*

Jumeirah Beach

Residence

PP

Standard

Walk View

479

539

539

669

669

799

799

Legenda tabele: ND-noćenje sa doručkom, PP-polupansion (doručak-večera),

UZ DOPLATU - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:

-smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu drugog tipa sobe, u odnosu na navedeni u tabeli

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016