Travelland

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Rooms Negril Hotel 3* - Jamajka 2017

989 €

Prevoz:

avionom

9 dana

Rooms Negril Hotel 3* - Jamajka 2017

 

Montego Bay / Ocho Rios / Negril

9 dana / 7 noćenja - avionom

 

INDIVIDUALNI POLASCI: sredom, u periodu od 1. novembra do 6. decembra 2017.

 

Jamajka je smeštena u Srednjoj Americi, na istoimenom ostrvu, u Karipskom moru. Ostrvo bujne vegetacije, sa šest planinskih venaca, 120 reka, nekoliko vodopada, 120 kilometara peščanih plaža. Ostrvo je pretežno brdovito. U istočnom delu su Plave planine s kratkim i strmim rekama; u središnjem i zapadnom delu su prostrane ravnice; u južnom savane. Posebnu atrakciju Jamajke predstavlja jedan od najlepših vodopada na svetu; na reci Dunn. U egzotičnom okruženju šarenih ptica i crvenih rododendrona, kristalno bistra voda kaskadno se spušta preko glatkih stena do peščane plaže, ulivajući se, potom, u Karipsko more. Jamajka ima tropsku klimu sa ujednačenom temperaturom tokom cele godine i padavinama koje donose pasati. Kišni period je od maja do novembra, sušni od decembra do aprila. Glavni grad je Kingston, službeni jezik, engleski.Najpoznatije letovalište na Jamajci je gradić Negril, sa svojom poznatom „Plažom od sedam milja",  koja se smatra jednom od deset najlepših na svetu. Najluksuznije je Ocho Rios, najposećenije Montego Bay.

Jamajka je domovina je slavnih kao što su sportisti Linfor Christie i Marlene Ottey; muzičari Bob Marley, Grace Jones, Diane King. Slavni pisac Ian Fleming  je u Očo Riosu napisao svih 13 romana o tajnom agentu Jamesu Bondu.Kupanje, ribolov, ronjenje, jedrenje i jahanje su omiljene  dnevne aktivnosti. U večernjim satima jedinstvena jamajčanska kuhinja uz opčinjavajuće zvukove rege muzike su doživljaj koji nećete zaboraviti.

www.roomsresorts.com

Mali, skroman hotel, u blizini mnogobrojnih restorana i barova. Nalazi se na peščanoj plaži Negril, 50km od aerodroma Montego Bay. Raspolaže sa 57 soba raspoređenih u nekoliko jednospratnih hotelskih zgrada. Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV, telefon, fen za kosu, sef, pristup internetu (doplata). Hotel ima restoran, bar, spoljašnji bazen, fitnes (doplata), menjačnicu, recepciju, internet kutak (doplata). Doručak je kontinentalni, serviran.

Individualni program putovanja:

1. dan (sreda) BEOGRAD-FRANKFURT-MONTEGO BAY/ OCHO RIOS/NEGRIL        

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona, najkasnije u 05h15 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Frankfurt u 07h15časova (let LH 1411). Dolazak u Frankfurt u 09h20-lokalno vreme. Boravak u tranzitnoj zoni aerodroma u Frankfurtu. Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Montego Bay u 11h40 časova-lokalno vreme (let DE 2162). Dolazak u Montego Bay u 17h10-lokalno vreme. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.- 7. dan (četvrtak-utorak) MONTEGO BAY /OCHO RIOS/NEGRIL                                                                          

Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta i poseta: Obilazak glavnog grada Kingston sa posetom muzeju poznatog pevača Bob Marley; Rum tura; Obilazak spektakularnog prirodnog vodopada Reach Falls, mesta gde su snimani kadrovi mnogih filmova, između kojih su i nezaboravne scene filma „Cocktail" sa Tomom Cruzom; Obilazak reke Dunn sa atraktivnim vodopadom, na visini od 600 metara, kupanje u prekrasnim prirodnim bazenima. Noćenja.

8. dan (sreda) OCHO RIOS/ NEGRIL/MONTEGO BAY-MINHEN.                                                                

Napuštanje soba do 11h00časova-lokalno vreme. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Minhen u 19h25 časova-lokalno vreme (let DE 2161).

9. dan (četvrtak) MINHEN-BEOGRAD.                                                                                                    

Dolazak u Minhen u 11h30 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Beograd u 14h50 časova-lokalno vreme (let LH 1728). Dolazak u Beograd u 16h20 časova.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Montego Bay-Minhen-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 5kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u izabranom hotelu, u dvokrevetnim sobama, smeštajnog tipa prema tabeli: na bazi 7 noćenja, usluge prema tabeli
 • Asistencija lokalnog vodiča, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevne i celodnevne posete)
 • Transferi na relaciji aerodrom Montego Bay-izabrani hotel na Jamajci-aerodrom Montego Bay prema tabeli sa cenama.
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (oko 373 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta,
 • Troškovi pribavljanja vize za Jamajku (oko 45 EUR po osobi),
 • Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.
 • Boravišne takse u hotelu.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN JAMAJKA:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VIZA ZA JAMAJKU:

Za državljane Republike Srbije potrebna je turistička viza za Jamajku, u okviru aranžmana, sa 1 ulaskom.

Potrebno je minimum 15 dana pre polaska na putovanje odneti u konzulat Jamajke (Dobračina ulica 60, 11000 Beograd, tel: 011 3340338, radni dan 10h00-14h00) sledeću dokumentaciju:

 • Pasoš koji važi minimum 6 meseci od poslednjeg dana boravka na Jamajci,
 • Povratnu avio kartu i vaučer hotela
 • Dokaz o posedovanju dovoljno novčanih sredstava (50 USD po danu, po osobi),
 • 2 fotografije u boji (veličine za pasoš)
 • Uplatu 45 eur po osobi
 • Popuniti formular za vizu.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije, su dužni da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2017. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, prema Zakonu o obligacionim odnosima, Opštih uslova za osiguranje imovine i Posebnih uslova za Osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku Organizator putovanja ima polisu osiguranja br. 30000001245 od 25.01.2017. do 25.01.2018. kod osiguravajućeg društva MILENIJUM-OSIGURANJE ADO, BEOGRAD, ul. Bulevar Mihajla Pupina 10L, 11070 Novi Beograd, Telefon: +381 (11) 715-2300, email: filijala.beograd@milenijum-osiguranje.rs

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010.   PROGRAM br. 1. važi od 04.07.2017.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke destinacije cenovnici su podeljeni po sezonalnosti. Kliknite na dugme predsezona i postsezona za cenovnike za te periode!

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

Hotel JAMAJKA / Kategorija

Lokacija

Usluga

Tip Transfera /

Prevozno sredstvo tokom transfera

Tip sobe

Polazak / Povratak

01.11. - 09.11.

08.11. - 16.11.

15.11. - 23.11.

22.11. - 30.11.

29.11. - 07.12.

06.12. - 14.12.

Rooms Negril Hotel 3*

Negril

ND

Kolektivni /

Autobusom

ili mini busom

 

Garden King

 

989

1099

Legenda tabele: NA-najam sobe; ND-noćenje sa doručkom, AI-all inclusive (doručak-ručak-večera, užina u toku dana, bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova); Garden-vrt; View-pogled; Guest-soba; Ocean-Okean; Oceanfront- pogled more

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016