Travelland

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Roc Linda Hotel 3* Španija leto 2016

Prevoz:

avionom

11 dana

HOTEL ROC LINDA 3* / Kan Pastilja /Letovanje 2016

KAN PASTILJA

Ovo popularno letovalište nalazi se na samo 2.5 km od internacionalnog aerodroma, Son Sant Žoana i na oko 8 km istočno od glavnog grada, Palme. Kan Pastilja je letovalište koje je povezano dugim šetalištem sa Plaja de Palmom i Arenalom. Odlično je povezano sa Palmom gradskim prevozom. Kristalno čisto, tirkizno more, lepe peščane plaže i marina su ono što čini draž ovog mesta. Ovo letovalište nudi i raznovrsne zabavne sadržaje kako za decu tako i za odrasle a mladi željni noćnog života, diskoteka i izlazaka će svoje zadovoljenje pronaći u obližnjem Arenalu.

www.roc-hotels.com

LOKACIJA: Nalazi se na ulazu u Kan Pastilju, na oko 400 metara hoda do centra mesta i na oko 500 metara hoda do plaže.

HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, internet, bilijar, salu za animacije, mini golf, parking i teniski teren.

SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), telefon,TV, centralnu klimu, sef (čije se korišćenje dodatno naplaćuje) i balkon.

USLUGA: Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto). Postoji mogućnost doplate za večeru.

POGODNOSTI: Odličan hotel sa 3 zvezdice, zbog raznovrsnosti usluga koje pruža pogodan je i za mlade i za porodice sa decom.

PROGRAM BORAVKA - 11 dana (10 noćenja)

1. dan  BEOGRAD - MAJORKA. Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Palma de Majorku (oko 120 minuta). Predviđeno poletanje aviona u 19:20 časova. Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.

2. do 10. dan MAJORKA. Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka - fakultativni izleti.

11. dan MAJORKA - BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda (oko 120 minuta). Predviđeno poletanje aviona u 22:50 časova. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

Detaljnije

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

 • Avio prevoz na relaciji Beograd - Majorka - Beograd (čarter let);
 • 10 noćenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga;
 • transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Majorci;
 • usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

 • Aerodromske i sigurnosne takse u iznosu od u iznosu od 31,3 evra za odrasle i decu od 2 do 12 god. (aerodrom Beograd 15,30 evra, aerodrom Majorka 15 evra, DCV takse 1 evro)  i za decu do 2 god. iznos od 15 evra
 • aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Majorka).
 • Postoji mogućnost uvođenja takse avio prevoznika YQ za poskupljenje goriva, plaćaju odrasli i deca preko 2 god. u agenciji do polaska;
 • fakultativni izleti,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agecije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje;
 • individualni troškovi putnika.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA

 • Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu UniCredit Banke na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PROGRAM "ŠPANIJA - MAJORKA - LETO 2015"

 • Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Cenovnik je sastavni deo kataloga Španija i Italija 2015 
 • Postoji mogućnost korišćenja samo avio prevoza na relaciji Beograd-Majorka-Beograd (bez smeštaja) po ceni od 280 evra za odrasle  i 250 evra za decu 2-12 godina. U cenu nisu uključene aerodromske takse, transferi na Majorki i usluge predstavnika agencije.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. 
 • Dopuna opisu u katalogu za hotel Palma Mazas II (ex Emperador): ishrana - polupansion (doručak i večera) se služe u susednom hotelu Palma Mazas
 • Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika.
 • Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.
 • Transferi do hotela na istoku i severu ostrva za letovališta Cala dor, Alcudia i Playa de Muro su direktni, ali separatni aerodrom-hotel-aerodrom. Predstavnik obilazi goste u ovim letovalištima jednom u toku boravka.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA

 • Agencija zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
 • Agencija zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
 • Agencija zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično)
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja
 • Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku.
 • Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja
 • Putnici imaju pravo na prevoz prtljaga do 20 kg težine.
 • Po pravilu odlazak - dolazak, poletanje - sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima

Aktuelno:

First minute ponude hoteli Grčka leto 2016

Ukoliko imate dvoje dece, ovde možete pronaći odlične hotele koji nude besplatnu uslugu za oba deteta.

Takođe pogledajte ponudua za Hotele u Grčkoj za leto 2016. Celokupna ponuda Apartmani letovanje Grčka 2016. Novi hoteli u ponudi Olimpska regija leto 2016. Veliki izbor hotela za Tasos letovanje 2016 i Krf leto 2016.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke destinacije cenovnici su podeljeni po sezonalnosti. Kliknite na dugme predsezona i postsezona za cenovnike za te periode!

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO OSOBI.

IZNOS U TABELI IZRAŽENE U EUR PO OSOBI + TROŠKOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA (15 EUR) PO OSOBI

Roc Linda

CAN PASTILLA - MAJORKA - ŠPANIJA

Broj noćenja

10

10

10

10

10

10

10

10

10

Od

18.06.

28.06.

08.07.

18.07.

28.07.

07.08.

17.08.

27.08.

06.09.

Do

28.06.

08.07.

18.07.

28.07.

07.08.

17.08.

27.08.

06.09.

16.09.

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Dvokrevetna po osobi

709

739

769

769

839

879

879

789

709

» Prvo dete 2-10,99

474

496

512

512

545

568

568

520

474

Treća odrasla osoba

589

619

639

639

689

719

719

659

589

Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016