Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Rafting Tarom 2020 u pripremi!

Prevoz:

sopstvenim kolima

Rafting Tarom 2020

 

RAFTING KAMP *GRAND-TARA*

 

LOKACIJA :

Rafting kamp Grand Tara nalazi se, 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina, a okružen je  prelepim planinama - Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

SMESTAJ I SADRŽAJ:

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima.U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom.Kamp poseduje teren za odbojku.

Kamp ima  SAUNU od 30 m2 sa tuš kabinama i wc, koja vas dočekuje posle uzbudljivog rafting. Takođe dok se odmarate obezbeđena je igraonica na otvorenom za najmlađe, kao i dečiji bazen.

Kamp  ima wirelles internet. To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb koji se puši i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Da ne govorimo o predivnom restoranu iz koga se pruža miris jagnjetine ispod sača, ili ražnja, ili potočne pastrmke, a u kome možete naručiti i divljač i vegeterijanski meni.

U kampu Grand Tara poštuju se različiti ukusi i navike, na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju, zaista, nebrojeno mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.

Šta drugo reći osim - ne propustite!

 

 

 

 

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su u pripremi...

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40