Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Paradise Island Resort & Spa 4* - Maldivi 2021

1550 €

Prevoz:

avionom

10 dana

Paradise Island Resort & Spa 4* - Maldivi 2021

 

10 dana (7 noćenja) avionom

Mart / April / Maj


Individulani polasci svakodnevno od 01. marta 2021.

 

U nastavku Vam predstavljamo ponudu za Maldivi.

U pitanju su indiviidualna putovanja, mozete sami birati i datume polaska i odlaska, duzinu odmora , hotelski smestaj kao i destinnaciju koju zelite posetiti. Budite kreatori svog odmora!

 

Paradise Island Resort & Spa nudi zasebne vile i bungalove smeštene na idiličnom ostrvu u Indijskom okeanu. Gostima su u okviru odmarališta na raspolaganju otvoreni bazen, 4 restorana i spa centar.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i sadrže popločan pod i sopstvenu terasu sa umirujućim pogledom na okean. Svaka smeštajna jedinica takođe obuhvata frižider, sef i TV sa satelitskim kanalima. Na raspolaganju je i pribor za pripremu čaja/kafe.

Odmaralište i spa centar Paradise Island se nalazi na 20 minuta vožnje gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

Gastronomska ponuda odmarališta obuhvata lokalno i internacionalno poznati italijanski restoran Ristorante al Tramonto, mirni restoran The Lagoon, japanski restoran Fukuya Teppanayaki, morski restoran Farumathi, bar Arithi i glavni hotelski restoran Bageecha u kome je na raspolaganju veliki izbor hrane za različite režime ishrane. U baru Hulhangu i kafe baru Dhaavani su non-stop dostupni pića i hrana.

Sobe

Svaka soba, Superior Beach Bungalow, ukupne površine do 25m2, ima spoljašnje kupatilo sa tušem, verandu, ventilator, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, mini frižider (mini bar uz doplatu), pristup wifi internetu (doplata), fen za kosu.

Svaka soba tipa Water Villa, se nalazi iznad vode-na stubovima, ukupne površine sa drvenom platformom za sunčanje do 77m2, ima kupatilo sa spoljašnjom kadom, ventilator, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, mini frižider (mini bar uz doplatu), pristup wifi internetu (doplata), fen za kosu.

Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

https://www.villahotels.com/en/resort/paradise-island

MALDIVI- Ostrvska država u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m); od kojih je naseljeno 218; dok je oko 95 pretvoreno u turističke centre. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta.

Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Atoli (koralni sprudovi) su formirani potapanjem vulkanskih kupa. Tokom istorije, u plitkom obalnom pojasu, bezbrojne koralne kolonije postepeno su okruživale vulkanske kupe. Spuštanjem dna okeanskog basena, prstenasti koralni sprudovi su postepeno narastali, a vulkanske kupe lagano nestajale ispod mora.

Poseta Maldivima često podrazumeva boravak na obe Zemljine polulopte; najjužnije ostrvo leži približno na prvom stepenu južne geografske širine, dok se najseverniji atol prostire na sedmom stepenu severne geografske širine.

Međunarodni aerodrom "Velana International" se nalazi u Severnom Male Atolu, na ostrvu Hulhule. Klima je tropska sa prosečnom temperaturom 30C tokom cele godine

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

 

Tip smeštajne jedinice

Usluga

Cena po osobi

10D/ 7N

Superior Beach Bungalow

Pun Pansion

OD 1550 €

All Inclusive

OD 1760 €

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Avio prevoz na relaciji Beograd- Male - Beograd avio kompanijom Fly Dubai (presedanje u Dubaiju) -  važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja;

-Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli

-Kolektivni transferi prema programu;

-Troškovi organizacije putovanja;

-U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7);

-Aerodromske takse  (ukupno oko 177,62 eur po osobi - podložne su promeni do dana polaska na putovanje)

-Boravišna taksa u hotelu

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

- PCR test u iznosu od 9000 RSD - Za ulazak u Republiku Maldivi potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od 72 sata od datuma uzorkovanja.

- PCR test na Maldivima. Gosti koji borave na ostrvu Maafushi su u obavezi da obave PCR testiranje i pre povratka sa Maldiva. PCR test ne može biti stariji od 72h od datuma uzorkovanja. Testiranje se može obaviti na ostrvu Maafushi. Okvirna cena testa je 100 USD po osobi.

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (za državljane Republike Srbije). PUTNICIMA SE PREPORUČUJE ZAKLJUČENJE POLISE PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJE SA DODATNIM POKRIĆEM ZA COVID 19.

- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.

- Nepomenute usluge.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Okvirne cene nekih od najtraženijih izleta, plaćanje na licu mesta:

- Noćno pecanje  - ulovite svoju večeru: 20 USD po osobi

- Plivanje sa kit ajkulama i ražama: 85 USD po osobi

- Snorkeling na 3 koralna grebena i posmatranje delfina; u cenu je uključen ručak: 30 USD po osobi

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

gotovinski - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN / MALDIVI

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 25 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40