baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

 


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

Napulj - Sorento - Kapri avionom 2019

365 €

Prevoz:

avionom

5 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Napulj - Sorento - Kapri avionom 2019

 

Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije.

 

OBILASCI:  Napulj -  Sorento - Pompeja - Amalfi - Positano - Kapri  

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan   BEOGRAD - RIM- NAPULJ  

Sastanak putnika na aerodromu *Nikola Tesl* dva sata pre poletanja aviona. Let za Rim kompanijom Al Italia. Dolazak u Rim. Nastavak putovanja za Napulj kompanijom Al Italia. Dolazak u Napulj. Po dolasku u Napulj, panoramsko razgledanje grada, trećeg po veličini  u Italiji i glavnog grada pokrajine Kampanja. Napulj inače zovu grad sunca i grad svetlosti, i rodni je grad Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a. Razgledanje grada: Kraljevska palata, deo turističke luke, gradska kuća, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I, Nacionalni arheološki muzej, trgovačka ulica Umberta I... Smeštaj u hotel. Slobodno veče. Preporuka: obići staro istorijsko jezgro grada u kome je glavna katedrala Duomo i prošetati do obale gde je Tvrđava Jaje (Castel dell Ovo) jedan od simbola grada. Noćenje.

2. dan  NAPULJ - POMPEJA - SORENTO

Doručak.  Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta do Pompeje. Odlazak se organizuje vozom. Po dolasku obilazak jednog od najčuvenijih svetskih arheoloških nalazišta. Grad Pompeja je bio potpuno uništen u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Građevine su ostale skoro savršeno sačuvane jer je grad bio zatrpan slojem pepela i vulkanske lave oko 1600 godina pre nego što je slučajno otkriven. Budući da je erupcija zatekla sve građane Pompeja (oko 20.000 stanovnika), do danas su nam ostale vidljive naznake kako se živelo pre skoro 2000 godina. Iskopan je veliki deo građevina pa se prilikom posete mogu videti kuće, fontane, forumi, pozorišta, kupatila. Polazak za Sorento. Razgledanje Sorenta: pešačka ulica Korso Italia, romantični trg Taso, trg Lauro, katedrala iz XIV veka. Obilje prodavnica i butika čuvenih svetskih brendova i izuzetno veliki broj restorana poznate nacionalne kuhinje krase ovaj grad. Prelepe ulice odišu specifičnom italijanskom arhitekturom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan   SORENTO -  POSITANO - AMALFI  - SORENTO

Doručak.  Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet slikovitom obalom Amalfi, jednom od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, koja se proteže se od mesta Positano do grada Salerna. Jedna od najlepših razglednica sa obale Amalfi je panoramski pogled na Positano, nekada ribarsko mesto usečeno u obalu, slikovito i romantično. Positano je jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Amalfitske obale. Nastavak putovanja do Amalfija autobusom, nekadašnje pomorske sile po kome je cela obala dobila ime. Sam grad se nalazi pod zaštitom UNESCO-a i biser je srednjovekovne arhitekture sa uskim ulicama. Šetnja do katedrale Sv. Andrije s upečatljivom dekorativnom fasadom. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.      

4. dan   SORENTO - KAPRI - SORENTO

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet na ostrvo Kapri. Dolazak do ostrva nakon polučasovne vožnje brodom. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije. Zbog svoje atraktivnosti danas je mondensko letovalište gde uživaju sva čula. Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa, poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi imali svoje vile, zbog izuzetno prijatne klime. Obilazak mesta Kapri: Plava pećina, Mala luka, prelepe plaže, restorani... Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan  SORENTO - NAPULJ - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u  Napulju. Poletanje za Rim kompanijom Al Italia. Dolazak u Rim. Nastavak putovanja za Beograd kompanijom Al Italia. Dolazak u Beograd. (Kraj usluga)

 

C E N A:

Termin putovanja

Hotel

Cena po osobi

27.09.2019 - 01.10.2019.

Hotel 3*

365 €

18.10.2019 - 22.10.2019.

Hotel 3*

365 €

Cene u tabelama su izražene u evrima i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po sredjem kursu NBS

Cene iz tabele su u evrima.

  

Vreme leta: 07.06.2019.  AZ 591G BEG 11:35  RIM 13:10  / AZ 1271G RIM 18:00 - NAP 18:50                

11.06.2019.  AZ1264G  NAP 11:25 - RIM 12:20  /  AZ 594G RIM 16:20 - BEG  17:55  

 

27.09.2019.  AZ 591G BEG 11:35  RIM 13:10  / AZ 1271G RIM 18:00 - NAP 18:50                

01.10.2019.  AZ1264G  NAP 11:25 - RIM 12:20  /  AZ 594G RIM 16:20 - BEG  17:55  

 

18.10.2019.  AZ 591G BEG 11:35  RIM 13:10  / AZ 1271G RIM 18:00 - NAP 18:50                

22.10.2019.  AZ1264G  NAP 11:25 - RIM 12:20  /  AZ 594G RIM 16:20 - BEG  17:55  

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avionski prevoz na relaciji Beograd - Rim - Napulj - Beograd kompanijom Alitalia
 • smeštaj u Napulju (1noćenje sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • smeštaj u Sorentu ili okolini (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • autobuski transfer aerodrom - hotel - aerodrom sa panoramskim razgledanjem grada na srpskom jeziku
 • autobuski transfer Napulj - Sorento i Sorento - aerodrom u Napulju
 • obilaske prema programu
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove aerodromskih taksi - 140 (aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama)
 • individualno međunarodno zdravstveno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona.
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012. i plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 3* - 2,50 € po noćenju / po osobi; obaveznu gradsku komunalnu taksu za Sorento i okolinu (uvedena 31.10.2012. i plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 3* - 2 € po noćenju / po osobi, za boravak u hotelima sa 4* 2,50 € po noćenju / po osobi

 

POPUSTI:

 • deca od 0 - 2 godine plaćaju 25€ u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
 • treća odrasla osoba u sobi 1/2 +1 popust 5%

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  50% od cene aranžmana

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika):

 • Pompeja - 35 € ( prevoz vozom, asistencija lokalnog vodiča )
 • Kapri - 70 €
 • Positano/Amalfi - 65 €

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

       Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od    
       troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od
       slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti   
      organizovani od strane lokalne  agencije, ino- partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja          
      fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj u Napulju* (Italija) u hotelu 3*

Hotel Nuovo Rebecchino 3*  www.nuovorebecchino.it       

Hotel se nalazi u blizini železničke stanice, Hotel ima restoran, bar, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimu, mini bar, sef. Doručak - kontinentalni švedski sto.

Smeštaj u Sorentu ili okolini  (Italija) u hotelu 3*

 

Hotel Spicy 3*   www.hotelspicy.com

Nalazi se oko 2 km  od samog centra Sorenta.Hotel ima bar, restoran. Svaka soba ima tuš/WC, satelitsku TV, klimu. Doručak  kontinentalni- švedski sto.

 

Hotel Villa Igea 3*   www.villaigeasorrento.com

Nalazi se oko 2 km  od samog centra Sorenta.Hotel ima terasu sa predivnim pogledom na zaliv, bar, restoran, bazen, svaka soba ima tuš/WC, satelitsku TV, klimu. Doručak  kontinentalni- švedski sto.

 

Grand Hotel Moon Valley 4*  www.hotelmoonvalley.com

Nalazi se u mestu Vico Equense,  na oko 7 km  od samog centra Sorenta. Hotel ima terasu sa predivnim pogledom na zaliv, bar, restoran, bazen, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, satelitsku TV, klimu, mini bar, WiFi. Doručak  kontinentalni- švedski sto  

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti  smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine,tako da je zbog pomoćnog ležaja,trećoj odrasloj osobi, odobren popust
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

 

 • OPŠTE NAPOMENE:
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
 • Besplatni prtljag - 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • VREMENSKA ZONA U ITALIJI JE ISTA KAO U SRBIJI
 • Čekiranje se obavlja u Beogradu do krajnje destinacije i isto tako u povratku. Putni prtljag koji se preda preuzima se u gradu krajnjeg odredista.
 • Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

 

V A Ž N A    N A P O M E N A:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost pomeranja predviđenih vremena i to zavisi od avio kompanije. U slučaju večernjih i noćnih letova postoji mogućnost da se  ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen  na bazi od minimum 30 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Cenovnik za Napulj Sorento (Sezona 2019, avion, 5 dana) br.6 od  28.05.2019. 

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016