baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

MK Premier Boutique 4* & Edenstar Hotel 4* - Vijetnam 2018

1175 €

Prevoz:

avionom

10 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

MK Premier Boutique 4* & Edenstar Hotel 4* - Vijetnam 2018

 

  HANOJ - HO ŠI MI (SAJGON)

10 dana / 7 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI:  četvrtkom, u periodu od 31. maja do 23. avgusta 2018.


Vijetnam - neotkriveni biser jugoistočne Azije, na obali Južno kineskog mora i Tajlandskog zaliva. Zemlja jedinstvene i bogate kulture, fascinantnih pejzaža, beskrajnih plaža, neverovatne istorije, gastronomskih specijaliteta, autentičnog načina života i pulsirajuće energije u gradovima. Vijetnam  se na severu graniči Kinom, na zapadu sa Laosom i jugozapadu Kambodžom. Hanoj - glavni grad u Vijetnamu, sa preko 1000 godina istorije, u kojem se prepliću kineski i francuski kulturni uticaj sa lokalnom tradicijom. Ha Long zaliv - Jedinstveni prirodni fenomen. Veličanstveni krajolik poznat po malim ostrvima koji "izlaze" iz mora. Svako ostrvo je jedinstveno na svoj način, krečnjačka formacija oblikovana drugačijim prirodnim silama i vremenom. Na pojedinim su formirani prirodni lukovi, dok su drugi ispunjeni manjim ili većim pećinama. Nguyen Trai, najveći vijetnamski mislilac, je pre 500 godina zaliv Ha Long opisao kao "Čudo od kamena na nebesima." Ho Ši Min - Najmnogoljudniji grad Vijetnama, ekonomsko i kulturno sedište zemlje, do formiranja Socijalističke Republike Vijetnam 1975. bio poznat pod imenom Sajgon. Grad je mešavina francuske kolonijalne arhitekture, neplanski gradjenih malih kuća i nove gradnje.

MK Premier Boutique 4* - Hanoj - Slike:

www.mkpremier.vn

Boutique hotel u Staroj gradskoj četvrti (Old Quarter), u blizini mnogobrojnih hotela, restorana, barova i prodavnica, 400m od noćnog marketa (Night Market), 900m od jezera Hoan Kiem i hrama Ngoc Son, 2km od Trang Tien Plaza šoping centra, 30km od aerodroma "Noi Bai" u Hanoju. Raspolaže sa 65 soba; ima restoran, bar na poslednjem spratu hotela, bar kod recepcije-na uličnoj strani hotela, spa centar (masaža, đakuzi, nega lica i tela ), salu za sastanke. Svaka soba tipa Luxury ima klimu, kupatilo (tuš), TV sa kablovskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef, pristup wifi internetu (doplata). Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Edenstar Hotel 4* - Ho Ši Min - Slike:

www.edenstarsaigonhotel.com

Hotel se nalazi u komercijalnom, trgovačkom i šoping centru Ho Ši Mina, 2km od Opere i Katedrale, 10km od aerodroma. Hotel raspolaže sa 129 soba; ima restoran, bar, bar kraj bazena, spoljašnji bazen-na 12.spratu hotela, fitnes, masažu, saunu, salu za sastanke, servis za pranje veša, pristup wifi internetu. Svaka soba tipa Deluxe ima kupatilo (tuš), klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup wifi internetu. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL U HANOJU / Kategorija

&

HOTEL U HO ŠI MINU /Kategorija

Usluga

Hanoj

&

Usluga

Ho Ši Min

Tip sobe u Hanoju

&

Tip sobe u Ho Ši Minu

Polazak / Povratak

31.05. - 09.06.

21.06. - 30.06.

19.07. - 28.07.

23.08. - 01.09.

MK Premier Boutique 4*

&

Edenstar Hotel 4*

3 ND

&

4 ND

Luxury

1175

Deluxe

Legenda tabele: ND-noćenje sa doručkom

UZ DOPLATU - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:

-drugog datuma polaska/povratka na putovanje u odnosu na datum naveden u tabeli i programu putovanja;

-različite dužine boravka u odnosu na datum u tabeli i programu putovanja

-smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu drugačijeg tipa sobe, u odnosu na navedeni u tabeli

-putovanja avio kompanijom po izboru, izbora klase sedišta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Hanoj i Sajgon-Istanbul-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Avio prevoz na relaciji Hanoj-Sajgon (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama, u izabranim hotelima i smeštajnom tipu prema tabeli, na bazi 3 noćenja sa doručkom u Hanoju i 4 noćenja sa doručkom u Ho Ši Minu (Sajgonu).
 • Transferi prema programu, sa asistencijom lokalnog vodiča na engleskom jeziku.
 • Poludnevno razgledanje Hanoja, na engleskom jeziku.
 • Poludnevno razgledanje Ho Ši Mina (Sajgona), na engleskom jeziku.
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 375 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka u Vijetnamu.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Troškovi posredovanja u dobijanju odobrenja za izdavanje turističke vize za Vijetnam (15 eur po osobi - plaćanje u agenciji, pre polaska na putovanje).
 • Troškovi izdavanja turističke vize sa 1 ulaskom za Vijetnam (25 USD po osobi - plaćanje u gotovini na aerodromu, po dolasku u Vijetnam)
 • Troškovi napojnica za vozače i vodiče u Vijetnamu.
 • Nepomenute usluge.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.
 • Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Vijetnam: Hanoj - Ho Ši Min

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016