Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Meridien Ile Maurice 4* - Mauricijus 2019

1199 €

Prevoz:

avionom

9 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Meridien Ile Maurice 4* - Mauricijus 2019

 

9 dana / 7 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI: četvrtkom


"Čini mi se da je prvo nastao Mauricijus, tek onda Raj " - napisao je Mark Tven 1896. godine

Mauricijus je tropsko ostrvo na afričkom kontinentu, u južnom delu Indijskog Okeana, 900km istočno od Madagaskara, sa 330 km obale, koju okružuje koralni greben. Zajedno sa Reunionom i Rodriguezom pripada Maskarenskim ostrvima; arhipelag je formiran nizom vulkanskih erupcija. Ugodna tropska klima, duge peščane plaže, očaravajuća priroda, gorske stene, tirkizno plavo more, mnogobrojni vodopadi, lepota bogatog podvodnog sveta, odlična gastronomija su razlog sve veće popularnosti Mauricijusa. Mesto gde se nalaze brojni uređeni parkovi, botanički vrtovi sa tropskim biljkama i uspomena na izumrlu pticu Dodo. Raznolika kolonijalna prošlost se odrazila na kulturu Mauricijusa koja je mešavina holandske, francuske, indijske i kreolske. Glavni i najveći grad je Port Louis, koji se nalazi na severozapadu zemlje. Klima na ostrvu je tropska, godišnja doba su suprotna evropskim. Najtopliji meseci su letnji, odnosno period od novembra do aprila, kada temperatura dostiže do 35C; dok je zimi, od maja do decembra, prosečna dnevna temperatura oko 25C, noćna do 15C. Kratki tropski pljuskovi mogu padati tokom cele godine. Mauricijus je jedna od omiljenih destinacija za ljubitelje ronjenja i jedrenja; romantična putovanja. Zabava na ostrvu je koncentrisana u glavnom gradu i na severnoj obali ostrva, u Grand Baie, gde se nalaze mnogobrojni restorani, noćni klubovi i barovi.

Le Meridien Ile Maurice 4*                              

http://www.lemeridien-mauritius.com/

Nalazi se na severozapadnoj obali Mauricijusa, u zalivu Pointe aux Piments na peščanoj plaži (delovi sa koralnim grebenom). Udaljen je 15km od galvnog grada Port Luis i 60km od aerodroma.

Hotel raspolaže sa 256 soba raspoređenih u 6 hotelskih zgrada; ima 4 restorana, 2 bara, 2 spoljašnja bazena (od kojih je jedan namenjen isključivo gostima smeštenim u sobama tipa Nirvana), fitnes, spa i wellness centar: masaža, sauna, parno kupatilo, đakuzi, salon lepote, frizerski salon; klub za decu, teren za tenis, biznis centar, pristup internetu (doplata).

Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu. Sobe u prizemlju nemaju terasu (izlaz na verandu i vrt hotela).  Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Dress code u hotelu (formalan način odevanja tokom obroka).

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: prema tabeli u EUR

Usluga

Tip sobe

Polazak-Povratak

MART APRIL

MAJ

JUN

JUL

AVGUST

7 noćenja

PP

Deluxe Room

OD 1619

OD 1329

OD 1329

OD 1229

OD 1229

OD 1229

Legenda tabele: ND-noćenje sa doručkom, PP-polupansion (doručak+večera), AI-all inclusive

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Mauricijus-Amsterdam-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na Mauricijusu, usluge prema tabeli.
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 393 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Mauricijusu.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Doručak poslednjeg dana boravka, 9. dan aranžmana
 • Nepomenute usluge.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Mauricijus:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 32 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 31 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 80% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40