Travelland

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Memories Varadero 4* & Memories Miramar Habana 4* - Kuba 2018

1329 €

Prevoz:

avionom

12 dana

Memories Varadero 4* & Memories Miramar Habana 4* - Kuba 2018


INDIVIDUALNI POLAZAK :  sreda, 3. JANUAR 2018.

12 dana / 9 noćenja, avionom


6 noćenja Varadero + 3 noćenja Havana


KUBA je država i arhipelag u severnim Karibima, najveće i najzapadnije ostrvo Velikih Antila, između Atlantskog okeana, Meksičkog zaliva i Karipskog mora. Glavni grad je Havana - neodoljiva mešavina veličanstveno trošne kolonijalne arhitekture, grad kaldrmisanih ulica, čuvenih automobila iz 50-ih godina, muzike nestvarnog ritma, bogate istorije. Najpoznatije kubansko letovalište, Varadero, se nalazi na Atlantskom Okeanu, na poluostrvu Hicacos, 140km istočno od Havane. Letovalište sa malim i uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima, dve diskoteke.

Memories Varadero 4* - Varadero - slike:

www.memoriesresorts.com/en/resort/varadero.aspx

Prostran hotelski kompleks sa ukupno 1035 soba, na peščanoj plaži, tradicionalne arhitekture i uređenja. Udaljen je 146km od Havane i 34km od aerodroma u Varaderu 20km od centra Varadera. Hotel ima 2 spoljašnja bazena, 2 dečija bazena, glavni restorana, 6 restorana a la carte, 2 snek bara, 4 bara, bar na plaži, fitnes, 3 teniska terena, mini klub za decu, disko. Svaka soba, tipa Deluxe, ima kupatilo, terasu, klimu, telefon, TV, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu. Sve sobe su raspoređene u više hotelskih zgrada, na dva sprata. Ishrana je na bazi bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Memories Miramar Habana 4* - Havana - slike:

www.memoriesresorts.com            

Hotel se nalazi u kvartu Miramar, otmenom delu Havane, u blizini mnogobrojnih ambasada, restorana, hotela, sedišta međunarodnih kompanija. Udaljen je 11km od starog dela Havane (Habana Vieja), 1km od Miramar Trgovačkog centra, 6km od modernog dela Havane, 1km od Akvarijuma i Dolphinariuma, 15km od aerodroma Hoze Marti (Jose Marti) u Havani. Hotel ima ukupno 427 soba; glavni restoran, restoran a la carte, snek bara kraj spoljašnjeg bazena, bar, spoljašnji bazen-sa odvojenim delom za decu, đakuzi, salon lepote, masažu, saunu, fitnes, stoni tenis, 6 terena za tenis, skvoš teren, servis za pranje veša, menjačnicu, salu za sastanke, biznis centar, suvenirnicu, pristup wifi internetu (doplata). Svaka soba, tipa standard, ima kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi : 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL U VARADERU/ Kategorija

&

HOTEL U HAVANI /Kategorija

Tip sobe, broj noćenja i usluga

u Varaderu

&

Tip sobe, broj noćenja i usluga

u Havani

Sruktura sobe

Cena

aranžmana

     MEMORIES VARADERO 4*

&

      MEMORIES MIRAMAR HABANA 4*

Deluxe standard

6 noćenja / all inclusive

&

Standard

3 noćenja / 2 doručka

(Maksimum u dvokrevetnoj sobi: 3 odrasle osobe

ili 2 odrasle osobe +  jedno dete do 12 godina)

 

Po osobi u dvokrevetnoj sobi


1329

 

Treća osoba u pomoćnom ležaju


1299

 

Dete 2-12 godina u zajedničkom ležaju


999

Jednokrevetna soba


1599


Legenda tabele: ND-noćenje sa doručkom, AI-all inclusive (doručak-ručak-večera se služe u glavnom restoranu, servirani po principu švedskog stola; užina tokom dana; alkoholna i bezalkoholna nacionalna pića. Obroci i pića se služe u skladu sa radnim vremenom restorana i barova);

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Havana-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 6 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu i 3 noćenja sa 2 usluge doručka u izabranom hotelu u Havani.
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 335 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Kubi.
 • Doručak poslednjeg dana u Havani (11. dan aranžmana)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN KUBA Havana-Varadero:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016