baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Melia Marina Varadero 5* & Tryp Habana Libre 4* - Varadero & Havana

1089 €

Prevoz:

avionom

12 dana

Melia Marina Varadero 5* & Tryp Habana Libre 4* - Kuba 2018


K U B A


VARADERO - HAVANA 

INDIVIDUALNI POLAZAK :  sreda, 31. OKTOBAR 2018.

12 dana / 9 noćenja, avionom

6 noćenja Varadero + 3 noćenja Havana 

 

KUBA je država i arhipelag u severnim Karibima, najveće i najzapadnije ostrvo Velikih Antila, između Atlantskog okeana, Meksičkog zaliva i Karipskog mora. Glavni grad je Havana - neodoljiva mešavina veličanstveno trošne kolonijalne arhitekture, grad kaldrmisanih ulica, čuvenih automobila iz 50-ih godina, muzike nestvarnog ritma, bogate istorije. Najpoznatije kubansko letovalište, Varadero, se nalazi na Atlantskom Okeanu, na poluostrvu Hicacos, 140km istočno od Havane. Letovalište sa malim i uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima, dve diskoteke.

 

Melia Marina Varadero 5* - Varadero :          

                     

http://www.meliacuba.com/cuba-hotels/hotel-melia-marinavaradero

Hotel se nalazi na šetalištu Marina Gaviota, 500m od peščane plaže. Do plaže se dolazi prelaskom pešačkog mostića (spaja hotelski kompleks i plažu, prolazi iznad puta, ne prelazi se ulica). Hotel je udaljen 36km od aerodroma u Varaderu, 157km od Havane, 20km od centra Varadera, 9km od tržnog centra Plaza America. Hotel ima ukupno 423 sobe i 126 apartmana raspoređene u dve hotelske sekcije; 5 spoljašnjih bazena, od kojih su 2 dečija,  ukupno 7 restorana od kojih je jedan glavni i 6 a la carte, snek bar, grill restoran na plaži, 5 barova, bar kraj bazena, bar na plaži, spa centar (doplata: salon lepote, fitnes, masaža), dečiji klub, teniski teren, servis za pranje veša, menjačnicu, pristup wifi internetu kod recepcije (doplata). Svaka soba, tipa classic ima terasu ili verandu, kupatilo (staklena pregrada od spavaćeg dela), klimu, telefon, TV sa satelitskim programom, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup wifi internetu (doplata), ketler, fen za kosu. Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna pića, lokalne proizvodnje-koja se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

 

Tryp Habana Libre 4* - Havana :

                                             

www.melia.com/en/hotels/cuba/havana/tryp-habana-libre

Hotel se nalazi u modernom delu Havane, kvartu Vedado, u blizini restorana, bioskopa, pozorišta, čuvene La Rampe. Udaljen je 4km od starog dela Havane, 900m od šetališta Malecon, 18km od aerodroma Hoze Marti (Jose Marti) u Havani. Hotel ima ukupno 572 sobe; glavni restoran, snek bar, 4 restorana a la carte, (orijentalni, kubanski, gurmanski); 5 barova; spoljašnji bazen na 2. spratu hotela; salon lepote, masažu, banku, suvenirnicu, umetničku galeriju, noćni klub, biznis centar, apoteku. Svaka soba, tipa Trype room, ima kupatilo, centralnu klimu, SAT TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef. Struja u hotelu je napona 110V (potrebni adapteri). Doručak je na bazi švedskog stola.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

 

HOTEL U VARADERU/ Kategorija

&

HOTEL U HAVANI /Kategorija

 

Tip sobe, broj noćenja i usluga

u Varaderu

&

Tip sobe, broj noćenja i usluga

u Havani

 

 

Struktura sobe

Polazak / Povratak

   31.10. - 11.11.2018.

12 dana - 9 noćenja

 

MELIA MARINA VARADERO 5*

&

TRYP HABANA LIBRE 4*


Classic room

6 noćenja  / all inclusive

&

Tryp room

3 noćenja / 2 doručka

(Maksimum u dvokrevetnoj sobi: 3 odrasle osobe

ili 2 odrasle osobe + dvoje dece do 12 godina)

Maksimalan broj ležajeva u sobi:

2 standardna + 1 pomoćni

Dvokrevetna soba

1089 €

Treća osoba u PL 999 €
 Deca 2-12 godina u ZL   949 €
 Jednokrevetna soba
1549 €

Legenda: All inclusive (doručak+ručak+večera koji se služe u glavnom restoranu hotela, servirani po principu švedskog stola; užina tokom dana; selekcija alkoholnih i bezalkoholna pića domaće proizvodnje); PL - pomoćni ležaj;ZL - zajednički ležaj sa 2 odrasle osobe

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Havana-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 6 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu i 3 noćenja sa 2 usluge doručka u izabranom hotelu u Havani.
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na Kubi, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO :

 • Aerodromske takse sa YQ taksama: ukupno oko 319 EUR po osobi ( aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse je nerefundabilan).
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Kubi.
 • Doručak poslednjeg dana u Havani (11. dan aranžmana)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN KUBA Havana-Varadero i Varadero:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016