Travelland

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Majestic Grande 4* & Ibis Samui Bophut 3* - Tajland 2017

1089 €

Prevoz:

avionom

12 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Bangkok i Ko samui - Tajland leto 2017

 

12 dana / 9 noćenja, avionom

3 noćenja Bangkok + 6 noćenja Ko Samui


INDIVIDUALNI POLASCI: nedeljom, u periodu od 16. aprila do 15. oktobra 2017.


TAJLAND, zemlja osmeha, ostvarenih tropskih mitova, šarenih džungli, atraktivnih plemena, pirinčanih polja, velikih kraljevskih gradova, kuhinje harmoničnog ukusa, tradicionalne masaže, sa mostom na reci Kwai. Nekadašnji Sijam, danas Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Spada u najpoželjniju turističku destinaciju sveta. BANGKOK ili Krung Thep kako ga sami Tajlanđani nazivaju, postao je glavni grad Tajlanda 1768. godine. Životan i punokrvan, grad rečnih kanala, 1000 hramova, egzotičnih pijaca, šopinga, jedinstvenog spoja modernog i tradicionalnog. KO SAMUI je oaza prirodne lepote, sa prekrasnim peščanim plažama, bujnom vegetacijom i vodopadima u unutrašnjosti ostrva. Na poznatoj plaži Chaweng se nalaze mnogobrojni hoteli, restorani, kafići, noćni klubovi, prodavnice.

Majestic Grande 4* - Bangkok - slike:

www.majesticgrande.com

Boutique hotel, centralno lociran, 200m od ulice Sukhumvit, na pešačkoj udaljenosti od mnogobrojnih prodavnica, tržnih centara, restorana, barova, stranih ambasada, 30km od aerodroma.

Hotel raspolaže sa 250 soba; ima glavni restoran, restoran a la carte, bar, mali spoljašnji bazen na spratu hotela, fitnes, spa centar (doplata): masaža, sauna, đakuzi; biznis centar, salu za sastanke.

Svaka soba Grande superior, ukupne površine do 26m2, ima kupatilo, klimu, TV, telefon, DVD, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, ketler za pripremu kafe i čaja, pristup wifi internetu (doplata).

Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Ibis Samui Bophut 3* - Ko Samui - slike:

http://www.ibis.com/gb/hotel-6688-ibis-samui-bophut/index.shtml

Hotel se nalazi na blagom uzvišenju, 10m od peščane plaže Bophut (prilaz stepenicama), udaljen od centra Fisherman Village 500m, 6km od aerodroma, 7km od plaže Chaweng.

Hotel raspolaže sa 209 soba raspoređenih u nekoliko dvospratnih hotelskih zgrada; restoran, bar, 2 spoljašnja i dečiji bazen, salu za sastanke, internet kutak (doplata), pristup wifi internetu, igralište za decu, masažu i stoni tenis na otvorenom.

Svaka standard soba je malih površina (ukupno do 19m2), skromno opremljena; ima kupatilo sa tušem, klimu, LCD TV, telefon, sef, fen za kosu, pristup wifi internetu, ketler za pripremu kafe, mini frižider (mini bar uz doplatu). Sobe na spratu imaju terasu veoma malih dimenzija, sobe u prizemlju imaju terasu ili direktan pristup hotelskom vrtu.

Doručak je kontinentalni, serviran na bazi samoposluživanja. Hotel je namenjen nepušačima i gostima koji se opredele za ekonomičan i skroman smeštaj.

Program putovanja:

1. dan (nedelja) BEOGRAD-ABU DABI                                           

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije u 21h40 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Abu Dabi u 23h40 (let JU 800 ili EY 5994, prevoznik Air Serbia).

2. dan (ponedeljak) ABU DABI-BANGKOK                                                                   

Dolazak u Abu Dabi u 07h00 časova-lokalno vreme. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Nastavak putovanja za Bangkok u 08h45 časova-lokalno vreme (let EY 408, prevoznik Etihad Airways). Dolazak u Bangkok u 18h25-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela u Bangkoku u pratnji lokalnog vodiča. Individualna prijava u hotel. Smeštaj. Noćenje.

3. i  4. dan (utorak i sreda) BANGKOK

Doručak. Slobodni dani za individulna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta: Poludnevno panoramsko razgledanja grada (autobus+pešačka tura): Kineska četvrt i hram Wat Traimit sa statuom Bude, u stilu Sukhothai, napravljene od 5,5 tone čistog zlata; "Wat Pho"- poznat i kao "Wat Phra Chetuphon", najstariji i najveći hram u Bangkoku sa statuom Ležećeg ili Naslonjenog Bude koja je u potpunosti prekrivena zlatnim listićima. Statua je dužine 46m i visine 15m; Velika kraljevska palata (Grand Palace) i hram Wat Phra Kaew ("Smaragdni Buda") koji se nalazi unutar kompleksa Velike palate. Hram Smaragdnog Bude je najvažniji i najposećeniji u Bangkoku, sa statuom Bude od žada, visine 66cm. Niko, osim kralja, ne sme se približiti statui, koja je uzdignuta na nekoliko platformi. Tri puta godišnje, kralj lično, vrši ritual presvlačenja Smaragdnog Bude.

Mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta: "Ploveća pijaca i vrt ruža": poseta lokalnoj farmi i upoznavanje sa procesom dobijanja šećera od kokosa, odlazak do egzotične ploveće pijace Damnoen Saduak, obilazak Vrta ruža i prisustvovanje šou programu. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na šou program u kabare "Calypso" ili sličan. Noćenja.

5. dan (četvrtak) BANGKOK-KO SAMUI        

Doručak. Transfer do aerodroma u Bangkoku. Let do ostrva Ko Samui. Planirano vreme poletanja u 12h30-lokalno vreme (let PG 133, prevoznik Bangkok Airways). Planirano vreme dolaska na Ko Samui je u 13h35-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela u pratnji lokalnog vodiča. Individualna prijava u hotel. Smeštaj posle 15h00 časova-lokalno vreme. Noćenje.

6. dan-10. dan (petak-utorak) KO SAMUI

Doručak. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

11. dan (sreda) KO SAMUI-BANGKOK-ABU DABI

Doručak. Napuštanje soba do 11h00-lokalno vreme. Individualna odjava iz hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Transfer u pratnji lokalnog vodiča. Let do Bangkoka. Planirano vreme poletanje aviona je u 15h20-lokalno vreme (let EY 7671, prevoznik Bangkok Airways). Planirano vreme dolaska u Bangkok je u 16h25-lokalno vreme. Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Abu Dabi u 18h20-lokalno vreme (let EY 405, prevoznik Etihad Airways). Dolazak u Abu Dabi u 22h00. Čekanje na vezu za naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

12. dan (četvrtak) ABU DABI-BEOGRAD

Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Beograd u 02h05-lokalno vreme (let JU 8081 ili EY 71). Dolazak u Beograd u 05h50.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Abu Dabi-Bangkok-Abu Dabi-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Avio prevoz na relaciji Bangkok-Ko Samui-Bangkok (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 5kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Bangkoku i 6 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu na Ko Samui.
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča, tokom transfera, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asi stencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 315 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Tajlandu.
 • Troškovi pribavljanja turističke vize za Tajland (45 eur po osobi)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Aerodromska IZLAZNA taksa na Tajlandu (plaćanje na aerodromu, prilikom povratka, protivvrednost oko 25 USD po osobi u lokalnoj valuti-BATH)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 60% deviznog dela aranžmana. Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 25 dana pre početka korišćenja usluga.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

Mogućnost plaćanja platnim karticama MASTER, MAESTRO, VISA i DINA.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN TAJLAND/ Bangkok-Ko Samui:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VIZA ZA TAJLAND - za građane Republike Srbije:

Organizatoru putovanja dostaviti potrebnu dokumentaciju najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje:

 • pasoš koji ima važnost, najmanje 6 meseci od dana povratka sa puta,
 • 1 fotografiju u boji,
 • Izvršiti uplatu na ime troškova vize i usluge viziranja (protivvrednost iznosa od 45 eur po osobi).

Plaćanje troškova vize i usluge je u dinarima, po prodajnom kursu za efektivu Unicredit banke. Troškovi izdavanje vize i usluge viziranja su nepovratni.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2017. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, prema Zakonu o obligacionim odnosima, Opštih uslova za osiguranje imovine i Posebnih uslova za Osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku Organizator putovanja ima polisu osiguranja br. 30000001245 od 25.01.2017. do 25.01.2018. kod osiguravajućeg društva MILENIJUM-OSIGURANJE ADO, BEOGRAD, ul. Bulevar Mihajla Pupina 10L, 11070 Novi Beograd, Telefon: +381 (11) 715-2300, email: filijala.beograd@milenijum-osiguranje.rs

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010.  (PROGRAM br. 1. važi od 10.04.2017.)

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: prema tabeli u EUR

 HOTEL BANGKOK / Kategorija

&

HOTEL KO SAMUI /Kategorija

Usluga Bangkok

&

Usluga

Ko Samui

 Tip sobe u Bangkoku

&

Tip sobe na

Ko Samuiju

Polazak-Povratak

16.04. - 27.04.

23.04. - 04.05.

30.04. - 11.05.

07.05. - 18.05.

14.05. - 25.05.

21.05. - 01.06.

28.05. - 08.06.

04.06. - 15.06.

11.06. - 22.06.

18.06. - 29.06.

25.06. - 06.07.

02.07. - 13.07.

09.07. - 20.07.

16.07. - 27.07.

23.07. - 03.08.

30.07. - 10.08.

06.08. - 17.08.

13.08. - 24.08.

20.08. - 31.08.

27.08. - 07.09.

03.09. - 14.09.

10.09. - 21.09.

17.09. - 28.09.

24.09. - 05.10.

01.10. - 12.10.

08.10. - 19.10.

15.10. - 26.10.

Economy ponuda

MAJESTIC GRANDE 4*

&

IBIS SAMUI BOPHUT 3*

3 ND

&

6 ND

Deluxe

1089 €

1119 €

1089 €

Standard

Legenda tabele: ND - noćenje sa doručkom

UZ DOPLATU - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:

-drugog datuma polaska/povratka na putovanje u odnosu na datum naveden u tabeli i programu putovanja;

-različite dužine boravka u odnosu na datum u tabeli i programu putovanja

-smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu drugačijeg tipa sobe, u odnosu na navedeni u tabeli

-putovanja avio kompanijom po izboru, izbora klase sedišta.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016