baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Legian Village 2* - Bali 2018

399 €

Prevoz:

avionom

12 dana

INDONEZIJA - Bali 2018 -  Legian Village 2*


12 dana / 9 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI:   14.11.2018.

 

INDONEZIJA je ostrvska država u jugoistočnoj Aziji, u području ekvatora. Prostire se na većem delu Malajskog arhipelaga, između Indokine, Australije, Indijskog i Tihog okeana. Indonezija je najveći arhipelag na svetu sa 18.000 ostrva, najdužom morskom obalom i najbolje sačuvanim koralnim grebenom. Glavni grad je Džakarta. BALI - slikovito tropsko ostrvo u Indoneziji. Jedinstvena mešavina bujne vegetacije, dugih peščanih plaža, visokih vulkana i tropskih džungli. Glavni grad ostrva je Denpasar.

 

Legian Village 2*

Hotel se nalazi u mestu Legian, 350m od gradske plaže Padma (prelazi se ulica), 500m od gradske plaže Legian (prelazi se ulica), 800m od gradske plaže Kuta (prelaze se ulice), u neposrednoj blizini centra Legian (700m), mnogobrojnih prodavnica, restorana, barova, 4km od mesta Seminyak, 2km od centra Kute, 9km od aerodroma. Raspolaže sa 93 sobe, koje su rasporedjene u dve hotelske zgrade, koje deli ulica Jalan Padma (glavna zgrada-severno krilo "Joni I" i depandans-južno krilo "Joni II"). U severnom delu hotela "Joni I" se nalazi recepcija, manji spoljašnji bazen, bar, restoran, spa centar i sobe tipa "standard", "deluxe" i "balinese"; u južnom delu hotela "Joni II" se nalazi manji spoljašnji bazen i sobe tipa "superior". Sobe tipa bungalow se nalaze u obe hotelske zgrade. Svaka standard soba je malih površina (ukupno do 19m2), skromno opremljena, u severnom krilu hotela "Joni I"; ima kupatilo (nije renovirano, tuš), klimu, TV, telefon, mini frižider, pristup wifi internetu (doplata). Hotel je namenjen gostima koji se opredele za ekonomičani i skroman smeštaj. Doplata za kontinentalni doručak-na upit.

http://www.legianvillage-hotel.com/

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

 HOTEL / Kategorija

 Usluga

 

Tip sobe

Polazak-Povratak

14.11.-25.11.

9 noćenja
LEGIAN VILLAGE 2*

 NA

Standard

min/ max 2 osobe

399

Legenda tabele: NA - najam sobe, bez ishrane

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Denpasar-Doha-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča/predstavnika na Baliju, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Troškovi organizacije putovanja.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO - obezbedjuje agencija Travelland GRATIS:

 • Smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi, na bazi 9 noćenja, usluge najam sobe-bez ishrane, u hotelu Legian Village 2*, na Baliju.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO - obavezna doplata:

 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte : oko 294 EUR po osobi: (62eur aerodromske takse, 222 eur YQ (puna skraćenica:YQAC) taksa - aviokompanijska doplata za slučaj poskupljenja goriva, troškovi izdavanja avio karte 10 eur). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Baliju.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Izlazna taksa na Baliju - ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (protivvrednost oko 15 USD po osobi u lokalnoj valuti /200.000 IDR/ plaćanje na aerodromu, aerodromskim službama, prilikom povratka iz Indonezije)
 • Nepomenute usluge.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN INDONEZIJA/ Bali:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016