baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Le Meridien Fishermans Cove 4* - Sejšeli 2019

1359 €

Prevoz:

avionom

10 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Le Meridien Fishermans Cove 4* - Sejšeli 2019

 

10 dana / 7 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI

 

SPECIJALNA PONUDA!  - U CENU URAČUNAT POPUST 30%

 

U nastavku Vam predstavljamo ponudu za Sejšele.

U pitanju su indiviidualna putovanja, mozete sami birati i datume polaska i odlaska, duzinu odmora , hotelski smestaj kao i destinnaciju koju zelite posetiti. Budite kreatori svog odmora!

Hotel se nalazi na severozapadnom delu ostrva Mahe, na peščano-stenovitoj plaži Beau Vallon, 15km od aerodroma i 5km od grada Viktorija.

Raspolaže sa 68 soba, raspoređenih u glavnoj zgradi i više hotelskih prizemnih bugalova sa krovovima od slame. Hotel ima 2 restorana, od kojih je jedan glavni i jedan a-la-carte, 2 bara, spoljašnji bazen, Zen spa centar, masažu, aromaterapiju, parno kupatilo, fitnes, teniski teren, servis za pranje veša, salu za sastanke, pristup internetu (doplata). Svaka soba Superior Ocean (površine oko 29m2) ima delimičan pogled na more, kupatilo (tuš i kadu), terasu ili verandu, LCD TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, aparat za pripremu kafe, pristup internetu (doplata). Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak se servira u glavnom restoranu, po principu švedskog stola-samoposluživanje. Mogućnost doplate za večeru-u glavnom restoranu, po principu švedskog stola-samoposluživanje ili na bazi menia. Hotel je namenjen nepušačima.

www.lemeridienfishermanscove.com

Sejšeli su ostrvska država u zapadnom delu Indijskog Okeana, severoistočno od Madagaskara i 1000 morskih milja od istočne obale Afrike. Arhipelag Sejšela se sastoji od preko 115 granitnih i koralnih ostrva, od kojih je samo 33 naseljeno. Najveća ostrva Sejšela su: ostrvo Mahe,na kojem se nalazi  istoimeni međunarodni aerodrom i najmanji glavni grad na svetu, Viktoria, mnogobrojni hoteli, peščane plaže boje vanile, plantaže čaja i botanički vrtovi;  Praslin ostrvo kokosovih palmi "Coco de Mer";  La Digue-ostrvo jedinstvene prirode sa 11 plaža; Cousin poznato kao Ptičije ostrvo, zbog miliona ptica koje ga godišnje posete; dom je najvećih kornjača na svetu Esmeraldi.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi 10 DANA/7 NOĆENJA , u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL MALDIVI/Kategorija

Transfer-prevozno sredstvo

Usluga

Tip Sobe

 MART

10D/7N

 APRIL

10D/7N

 MAJ

10D/7N

 JUN

10D/7N

 JUL

10D/7N

 AVGUST

10D/7N

 Le Meridien

Fishermans Cove 4*

BB

 

PP

 

FB

SUPERIOR SOBA

 

SUPERIOR SOBA

 

SUPERIOR SOBA

OD 1359

 

OD 1669

 

OD 2079

OD 1519

 

OD 1829

 

OD 2229

OD 1519

 

OD 1829

 

OD 2229

OD 1519

 

OD 1829

 

OD 2229

OD 1519

 

OD 1829

 

OD 2229

OD 1519

 

OD 1829

 

OD 2229

ND

 

PP

 

FB

DELUXE OCEAN VIEW

 

DELUXE OCEAN VIEW

 

DELUXE OCEAN VIEW

 OD 1439

 

OD 1749

 

OD 2159

DD 1599

 

OD 1910

 

OD 2329

D 1599

 

OD 1910

 

OD 2329

D 1599

 

OD 1910

 

OD 2329

D 1599

 

OD 1910

 

OD 2329

D 1599

 

OD 1910

 

OD 2329

Legenda tabele: ND-doručak, PP-polupansion (doručak-večera), FB-pun pansion (dorucak-rucak-vecera)

 

U ponudi agencije Travelland preko 128 hotela, svih kategorija, na Sejselima!

 

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

 

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti. Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

 

UZ DOPLATU - prilikom rezervacije - Mogućnost izbora:

 • različite dužine boravka u odnosu na datum u tabeli i programu putovanja
 • smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli
 • izbora pansionske ishrane
 • putovanja avio kompanijom po izboru, izbora klase sedišta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Mahe-Doha-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag). Cene su radjene na osnovu promotvne klase na avio komapniji, u slujau da nema tih raspolozivh klasa, putovanje je moguce realizovati uz odredjene doplate do naredne sledece raspolozive klase ili je moguce prebacivanje na  drugu raspolozivu avio kompaniju.
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 7 noćenja izabranih usluga u izabranom hotelu na Sejšelima.
 • Boravišna taksa u hotelu.
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • Aktuelne promocije i popusti u hotelu.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 345 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Transfer od aerodroma do hotela i nazad
 • Nepomenute usluge.

PLAĆANJE I USLOVI OTKAZA ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 90% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 90% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju15 danapre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Sejšelima:

 ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do45 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od90%ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmanaod 44 danapre početka putovanjado 1 danpre početka putovanja, i nadan putovanja: zadržava se100%od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40