Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Lara Barut Collection 5* Lara leto 2020

Popust 25%

Važi do 30.09.2020.

959 €

Prevoz:

avionom

8 dana

Lara Barut Collection 5* Lara

https://www.barutlara.com/en

 

Za nove rezervacije od 09.09.2020. važe popusti:

>>> za polazak 03.10. - 7% popusta na punoplatežne osobe za uplate u celosti <<<

>>> za polaske 19.09. i  26.09. -  5% popusta na punoplatežne osobe za uplate u celosti <<<

(Ograničen broj mesta!)

 

Položaj hotela: Hotel Lara Barut Collection se nalazi u regiji Lara. Udaljen je cca. 10 km od aerodroma Antalija i cca. 12 km od centra.

Plaža:Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Smeštaj:Hotel ima ukupno 463 smeštajnih jedinica, koje se nalaze u glavnoj zgradi i anex blokovima.
Glavna zgrada (10 spratova): 
Deluxe sobe 38-40 m2  ( max 2 odrasle +dete ili 3 odrasle ) jedna spavaća soba i jedno kupatilo. Postoje sa direktnim ili bocnim pogledom na more.
 
Family suit 5 pax 51-58m2,  ( max 2 odrasle +3 dece ili 3 odrasle+2 dece ili 4 odrasle +1 dete ili 5 odraslih )dve spavaće sobe odvojene vratima , jedno kupatilo.

Superior soba sa pogledom na bazen i baštu  28-30m2 ( max 2 odrasle +dete ili 3 odrasle )jedna spavaća soba, jedno kupatilo.

 

Superior soba pogled bašta  25-26 m( max 2 odrasle +dete ili 3 odrasle ) jedna spavaća soba, jedno kupatilo.

 

Svaka smeštajna jedinica ima: elektronsku bravu, balkon, kupatilo sa kadom /tušem, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu, telefon, parket, sef, mini bar, SAT TV sa DVD playerom, čajnik, WI-FI.

Hotelski sadržaj:Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A’la Carte rstorani: Kuyu Turk (turski), BBQ restoran, Turunc International restoran, Sandal restoran (morska hrana), Akdeniz (mediteranski), Sofa Fine Dining restoran (samo za odrasle), Olivia (italijanski), Iro Sushi bar (daleko istočna kuhinja), poslastičarnica, lobi bar, bar pored bazena, kutak za užinu, noćni klub.Otvoreni bazeni, bazen sa toboganima, zatvoreni bazen sa slatkom vodom, bazen za decu, 5 tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, 3 teniska terena, odbojka na plaži, višenamenski teren za košarku, mini fudbal i rukomet, stoni tenis, teretana, mini golf, streljaštvo, skvoš

Uz doplatu: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, čuvanje dece, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car.WI-FI internet konekcija je besplatna.Posebno se plaća prema pravilima hotela: bilijar, iznajmljivanje DVDa, masaža, SPA &Thalassic centar, kozmetički tretmani, vodeni sportovi.

Zabavni program tokom dana sa takmičenjima i animacijom, večernji šou program, muzika uživo. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, sa specijalnim programom tokom dana  i večernjim diskom, specijalni Bary Star koncept za decu (0.00-2.99): dečiji telefon, dečiji auto, prostirka za bebe, šampon, sunđer, losion za bebe, zagrevanje flašice, peškiri za bebe, visoka stolica - na upit je besplatno. 

Usluga:Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina. Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A’la  Carte restorani uz rezervaciju unapred (deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulaz u Akdeniz i Sofa restoranu ), mini bar u sobama (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno).Za vreme glavnih obroka sluzi se i veganska i bezglutenska hrana.
UAI koncept ne uključuje: luksuzna pića, posebna vina i flaširana pića, nargilu, sobnu uslugu i jastoga u A’la Carte restoranu.

 

Avionom

TERMIN/USLUGA
8.9.
-
18.9.
19.9.
-
26.9.
26.9.
-
3.10.
3.10.
-
10.10.
BROJ NOĆENJA
10
7
7
7
LET DOSTUPAN
NE
DA
NE
DA
SUPERIOR GARDEN VIEW - UAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
1919
X
X
959
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
1429
X
X
749
I DETE 0-2 GOD.
0
X
X
0
I DETE 2-10 GOD.
259
X
X
259
I DETE 10-12 GOD.
1109
X
X
619
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
2729
X
X
1289
SUPERIOR GARDEN & POOL VIEW - UAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
1979
X
X
989
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
1469
X
X
779
I DETE 0-2 GOD.
0
X
X
0
I DETE 2-10 GOD.
259
X
X
259
I DETE 10-12 GOD.
1139
X
X
629
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
2819
X
X
1339
DELUXE SIDE SEA VIEW - UAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
2089
X
X
1049
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
1549
X
X
809
I DETE 0-2 GOD.
0
X
X
0
I DETE 2- 10 GOD.
259
X
X
259
I DETE 10-12 GOD.
1189
X
X
659
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
2989
X
X
1429
DELUXE DIRECT SEA VIEW - UAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
2489
X
X
1189
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
1829
X
X
909
I DETE 0-2 GOD.
0
X
X
0
I DETE 2- 10 GOD.
259
X
X
259
I DETE 10-12 GOD.
1389
X
X
729
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
3579
X
X
1639
FAMILY SUITE 5 PAX - UAI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
3499
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
609
I, II I III DETE 0-2 GOD. (SA 2 ODRASLE)
0
I, II I III DETE 2- 12 GOD. (SA 2 ODRASLE)
259
I I II DETE 0-2 GOD. (SA 3 ODRASLE)
0
I I II DETE 2- 12 GOD. (SA 3 ODRASLE)
259
I DETE 0-2 GOD. (SA 4 ODRASLE)
0
I DETE 2- 12 GOD. (SA 4 ODRASLE)
259
PAKET ARANZMAN CETVRTA OSOBA
609
PAKET ARANZMAN PETA OSOBA
609

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 

CENA  PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

- Čarter let na relaciji Beograd-Antalija-Beograd sa kompanijom Air Serbia/Aviolet (na carter letovima kompanije Air Serbia/Aviolet u cenu karte uracunat je iskljucivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (tezine do 23 kg) i jedan rucni prtljag po osobi tezine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV).Svaki kilogram preko dozvoljene tezine se naplaćuje pri cekiranju. Na aerodromu Antalija STROGO se pridrzavaju ovih pravila prilikom povratka). Vise informacija na www.aviolet.rs

- Smestaj u odabranom hotelu 7 I 10 nocenja na bazi izabrane usluge iz tabele

- Grupni povratni transferi aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

- Usluge predstavnika organzatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji

- Organizaciju putovanja

-Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37,40 Eur (aerodrom Beograd - 21,42 Eur, aerodrom    

 Antalija - 15Eur, RF taksa - 0.98 Eur). Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska  

 na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse

-Doplatu za gorivo YQ taksa - 10 Eur (iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na

 put.). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god.

 

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja ( DDOR sa COVID pokricem, vise informacija u agenciji)

-Individualne troškove putnika i fakultativne izlete

 

NAPOMENE:

PAKET ARANZMAN (HOTEL + AVION + TRANSFER+AERODROMSKE TAKSE + YQ TAKSA -DOPLATA ZA GORIVO): cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki objekat, termin i uslugu.

Dodatni popusti se odnose i obračunavaju na sve osobe (odrasle ili decu) koja podležu naplati smeštaja, avio prevoza i transfera.
Dodatni popusti se ne odnose na osobe koje ne plaćaju smeštaj u hotelu (deca), već samo plaćuju avio prevoz i transfer.


VAZNE NAPOMENE COVID-19 PROCEDURE TURSKA:


- U skladu sa trenutnom situacijom u vezi sa pandemijom virusa CORONA sve zemlje su usvojile protokole i pravila ponašanja u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Putnici se pozivaju na ličnu odgovornost uz molbu da se sve mere i pravila ponašanja poštuju u potpunosti kako bi se sačuvalo lično zdravlje, kao i zdravlje svih ostalih ljudi iz okruženja.

-Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na aerodromu u Beogradu se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion. Takodje se vrsi beskontaktno merenje temperature po sletanju na aerodrom u Antaliji. Ukoliko neko ima povišenu temperaturu odmah na aerodromu mu rade test besplatno.

-Mere fizičke i socijalne distance će biti primenjene na svim destinacijama u svim segmentima tako da osobe koje ne pripadaju istoj grupi putnika (porodice, osobe koje putuju zajedno) zadrže rastojanje od najmanje 2 m. Moguće je da će biti sprovedeno nasumično testiranje putnika na destinaciji.
Sredstva dezinfekcije će biti dostupna na svim javnim punktovima objekata (aerodromi, hoteli i sl.).
Biće primenjeno često provetravanje zatvorenih prostorija, kao i upotreba klima uređaja sa redovnim uplivom svežeg vazduha.

-Provetravanje vozila kao i dezinfekcija svih kontaktnih površina će se obavljati između korišćenja.
Na bazenima i plažama obavezna je dezinfekcija ležaljki i suncobrana posle svake upotrebe. Predviđeno je rastojanje između suncobrana od 4 m i rastojanje između ležaljki od 2 m. Hlorisanje bazena i drugih vodenih površina će biti u skladu sa dozama propisanim od stane Svetske zdravstvene organizacije. Preporučuje se nošenje sopstvenih peškira za plažu.

-U hotelskim objektima primenjivaće se sve mere i protokoli kako bi se klijentima omogućio bezbedan boravak. Obavezno je nošenje zaštitnih maski kompletnog osoblja. Svo osoblje je prošlo specijalnu obuku u cilju što manjeg kontakta sa gostima. Prijava u hotel biće sprovedena uz minimalni kontakt. U slučaju da se primete simptomi bolesti, biće primenjeni svi protokoli predviđeni za te situacije. Obavezna je dezinfekcija ključeva i kartica. U nekim objektima biće moguće beskontaktno elektronsko prijavljivanje i odjava na recepciji. U restoranima i barovima je obavezno rastojanje između stolova od 2 m. U objektima gde je predviđena ishrana po principu samoposluživanja biće postavljene zaštite barijere, a osoblje će servirati hranu, te niko drugi sem osoblja hotela neće biti u kontaktu sa hranom. Neki objekti će preći na izmenjeni režim posluživanja hrane. Obavezna je dezinfekcija smeštajnih jedinica pre dodeljivanja novim gostima. Mini klubovi za decu će raditi sa ogrančenim kapacitetima ili neće raditi uopšte. Održavanje higijene smeštajnih jedinica će biti rađeno po zahtevu gosta kako bi se smanjili kontakti sa osobljem.

-Svi objekti zadržavaju pravo izmene servisa ili ukidanje pojedinih servisa koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije. Svi opisi objekata iz ponude Travellanda su pravljeni u trenutku objavljivanja programa putovanja za leto 2020 i informativnog su karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se mere sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

VAZNE NAPOMENE:

-Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja...), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja

- Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

-Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

-Uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

 

 VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40