Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Kuredu Island Resort & Spa 4* - Maldivi 2021

Prevoz:

avionom

Ovo putovanje nije aktivno!

Kuredu Island Resort & Spa 4* - Maldivi 2021

 

U nastavku Vam predstavljamo ponudu za Maldive.

U pitanju su indiviidualna putovanja, mozete sami birati i datume polaska i odlaska, duzinu odmora , hotelski smestaj kao i destinaciju koju zelite posetiti. Budite kreatori svog odmora!

Hotel se nalazi u severnom delu Lhaviyani atola. Ostrvo (1.800 metara x 325 metara) nalazi se na oko 150 kilometara od internacionalnog aerodroma Male, oko 40 min vožnje hidroavionom.
Jedan od omiljenih hotela, nudi najbolje uslove za Vaš odmor. Resort poseduje veliki broj restorana, 7 barova, 2 bazena, nekoliko prodavnica, TV sobu sa bibliotekom, internet terminal uz doplatu i ambulantu.

Sobe 
Garden Bungalow - veličine oko 56m2 (kategorija 3*) (40), u severnom delu ostrva, opremljeni u klasičnom maldivskom stilu. U svom sastavu imaju kadu ili tuš/WC i tuš na otvorenom, telefon, klimu, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu. Nalazi u drugom redu bungalova sa pogledom na baštu.
Beach Bungalow - veličine oko 56m2  (kategorija 3*) (90), ista opremljenost kao Garden Bungalow, dodatno sa fenom i u prvom redu do plaže sa pogledom na more.
Beach Villa - veličine oko 60m2 (93), ista opremljenost kao Beach Bungalow, u severnom i delimično u južnom delu ostrva, nešto prostranije, dodatno sa bade mantilom, Televizorom i internetom (uz doplatu).
Jacuzzi Beach Villa - veličine oko 70m2 (100), ista opremljenost kao Beach Villa, u jugo-zapadnom delu ostrva, prostranije, sa unutrašnjim vrtom i đakuzijem.
Water Villa - veličine oko 70m2 (50), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa (osim tuša na otvorenom i đakuzija). Nalazi se u severo-zapadnom delu ostrva, na strani zalaska sunca, izgrađene iznad vode u laguni sa direktnim prilazom moru.
Sulthan Pool Villa - veličine oko 100m2 (10), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa, novoizgrađene, sa dosta vegetacije. Moderano opremljenje, sa odvojenom sobom za garderobu, kao i velikim drvenom terasom sa privatnim bazenom.

Uključeno: pikado, fudbal, stoni tenis, jedrenje, kanu, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: tenis, golf, ronjenje, pecenja na pučini, motorizovani sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
Spa „Duniye" sagrađen u unutrašnjosti ostrva i na vodi.
Uz doplatu: masaže, tretmani lepote.

https://www.kuredu.com

MALDIVI- Ostrvska država u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m); od kojih je naseljeno 218; dok je oko 95 pretvoreno u turističke centre. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta.

Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Atoli (koralni sprudovi) su formirani potapanjem vulkanskih kupa. Tokom istorije, u plitkom obalnom pojasu, bezbrojne koralne kolonije postepeno su okruživale vulkanske kupe. Spuštanjem dna okeanskog basena, prstenasti koralni sprudovi su postepeno narastali, a vulkanske kupe lagano nestajale ispod mora.

Poseta Maldivima često podrazumeva boravak na obe Zemljine polulopte; najjužnije ostrvo leži približno na prvom stepenu južne geografske širine, dok se najseverniji atol prostire na sedmom stepenu severne geografske širine.

Međunarodni aerodrom "Velana International" se nalazi u Severnom Male Atolu, na ostrvu Hulhule. Klima je tropska sa prosečnom temperaturom 30C tokom cele godine.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su u pripremi...

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40