baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Kuredu Island Resort & Spa 4* - Maldivi 2019

1369 €

Prevoz:

avionom

10 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Kuredu Island Resort & Spa 4* - Maldivi 2019

 

SPECIJALNA PONUDA  - U CENU URAČUNAT POPUST 30%,

KAO I TRANSFER OD AERODROMA DO HOTELA

 

U nastavku Vam predstavljamo ponudu za Maldive.

U pitanju su indiviidualna putovanja, mozete sami birati i datume polaska i odlaska, duzinu odmora , hotelski smestaj kao i destinaciju koju zelite posetiti. Budite kreatori svog odmora!

Hotel se nalazi u severnom delu Lhaviyani atola. Ostrvo (1.800 metara x 325 metara) nalazi se na oko 150 kilometara od internacionalnog aerodroma Male, oko 40 min vožnje hidroavionom.
Jedan od omiljenih hotela, nudi najbolje uslove za Vaš odmor. Resort poseduje veliki broj restorana, 7 barova, 2 bazena, nekoliko prodavnica, TV sobu sa bibliotekom, internet terminal uz doplatu i ambulantu.

Sobe 
Garden Bungalow - veličine oko 56m2 (kategorija 3*) (40), u severnom delu ostrva, opremljeni u klasičnom maldivskom stilu. U svom sastavu imaju kadu ili tuš/WC i tuš na otvorenom, telefon, klimu, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu. Nalazi u drugom redu bungalova sa pogledom na baštu.
Beach Bungalow - veličine oko 56m2  (kategorija 3*) (90), ista opremljenost kao Garden Bungalow, dodatno sa fenom i u prvom redu do plaže sa pogledom na more.
Beach Villa - veličine oko 60m2 (93), ista opremljenost kao Beach Bungalow, u severnom i delimično u južnom delu ostrva, nešto prostranije, dodatno sa bade mantilom, Televizorom i internetom (uz doplatu).
Jacuzzi Beach Villa - veličine oko 70m2 (100), ista opremljenost kao Beach Villa, u jugo-zapadnom delu ostrva, prostranije, sa unutrašnjim vrtom i đakuzijem.
Water Villa - veličine oko 70m2 (50), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa (osim tuša na otvorenom i đakuzija). Nalazi se u severo-zapadnom delu ostrva, na strani zalaska sunca, izgrađene iznad vode u laguni sa direktnim prilazom moru.
Sulthan Pool Villa - veličine oko 100m2 (10), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa, novoizgrađene, sa dosta vegetacije. Moderano opremljenje, sa odvojenom sobom za garderobu, kao i velikim drvenom terasom sa privatnim bazenom.

Uključeno: pikado, fudbal, stoni tenis, jedrenje, kanu, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: tenis, golf, ronjenje, pecenja na pučini, motorizovani sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
Spa „Duniye" sagrađen u unutrašnjosti ostrva i na vodi.
Uz doplatu: masaže, tretmani lepote.

https://www.kuredu.com

MALDIVI- Ostrvska država u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m); od kojih je naseljeno 218; dok je oko 95 pretvoreno u turističke centre. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta.

Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Atoli (koralni sprudovi) su formirani potapanjem vulkanskih kupa. Tokom istorije, u plitkom obalnom pojasu, bezbrojne koralne kolonije postepeno su okruživale vulkanske kupe. Spuštanjem dna okeanskog basena, prstenasti koralni sprudovi su postepeno narastali, a vulkanske kupe lagano nestajale ispod mora.

Poseta Maldivima često podrazumeva boravak na obe Zemljine polulopte; najjužnije ostrvo leži približno na prvom stepenu južne geografske širine, dok se najseverniji atol prostire na sedmom stepenu severne geografske širine.

Međunarodni aerodrom "Velana International" se nalazi u Severnom Male Atolu, na ostrvu Hulhule. Klima je tropska sa prosečnom temperaturom 30C tokom cele godine.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL MALDIVI/Kategorija

Transfer-prevozno sredstvo

Usluga

Tip Sobe

MART

10D/7N

  APRIL

10D/7N

  MAJ

10D/7N

  JUN

10D/7N

 JUL

10D/7N

 AVGUST

10D/7N

 KUREDU ISLAND

RESORT & SPA 4*

TRANSFER  -   hidroavion

FB

 

ALL

GARDEN BUNGALOW

 

GARDEN BUNGALOW

OD 1689

 

OD 1949

OD 1619

 

OD 1719

OD 1369

 

OD 1496

OD 1369

 

OD 1496

OD 1369

 

OD 1496

OD 1619

 

OD 1719

FB

 

ALL

BEACH BUNGALOW

 

BEACH BUNGALOW

OD 1779

 

OD 2039

OD 1709

 

OD 1809

OD 1469

 

OD 1539

OD 1469

 

OD 1539

OD 1469

 

OD 1539

OD 1709

 

OD 1809

Legenda tabele:  FB-pun pansion (dorucak-rucak-vecera), ALL-all inclusive usluga (dorucak-rucak-vecera, pica)

 

U ponudi agencije Travelland preko 128 hotela, svih kategorija, na Maldivima !

UZ DOPLATU - prilikom rezervacije - Mogućnost izbora:

 • različite dužine boravka u odnosu na datum u tabeli i programu putovanja
 • smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli
 • izbora pansionske ishrane
 • putovanja avio kompanijom po izboru, izbora klase sedišta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Male-Doha-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag). Cene su radjene na osnovu promotvne klase na avio komapniji, u slujau da nema tih raspolozivh klasa, putovanje je moguce realizovati uz odredjene doplate do naredne sledece raspolozive klase ili je moguce prebacivanje na  drugu raspolozivu avio kompaniju.
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 7 noćenja izabranih usluga u izabranom hotelu na Maldivima.
 • Transferi na relaciji aerodrom Male ("Velana International") - izabrani hotel - aerodrom Male ("Velana International"), prevoznim sredstvom prema tabeli sa cenama - važi isključivo za goste koji borave u hotelima.
 • Transferi na relaciji grad Male-izabrani pansion-grad Male - važi isključivo za goste koji borave u pansionima (guest house)
 • Boravišna taksa u hotelu.
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • Aktuelne promocije i popusti u hotelu.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 345 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Izlazna taksa sa Maldiva (oko 25 USD po osobi, plaćanje prilikom povratka, na aerodromu)
 • Prevoz trajektom na relaciji aerodrom Male ("Velana International")-grad Male-aerodrom Male ("Velana International"), -važi isključivo za goste koji borave u pansionima (Guest house)
 • Nepomenute usluge.

PLAĆANJE I USLOVI OTKAZA ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Maldivi:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 45 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 44 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40