baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Slična putovanja

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 9:00 - 20:00

Subota: 9:00 - 16:00

Nedelja: 10:00 - 17:00


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

Istanbul avionom individualno

115 €

Prevoz:

avionom

3-5 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Istanbul avionom individualno

SVAKODNEVNI POLASCI TOKOM CELE GODINE

(AVIONOM 2- 4 NOĆENJA)

Istanbul, spoj orijentalnog i modernog...Grad koji svoju lepotu prostire na dva kontinenta. Grad istorije, tradicije i kulture. Istanbul ima tri dela: stari evropski (Stambol) i novi evropski (Galat), koji razdvaja zaliv Zlatni rog, i azijski koji se nalazi sa druge strane zaliva Bosfor. Nastao je na mestu prvobitnog naselja Bizant tokom vizantijske vlasti.

PROGRAM PUTOVANJA

1.Dan Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla" dva sata pre poletanja za Istanbul. Let na avio kompaniji Air Serbia ili Turkish Airlines. Dolazak u Istanbul, transfer do hotela. Smeštanje u sobe. Noćenje.

2/3/4/ Dan Doručak, slobodno vreme za razgledanje,  obilaske i fakultativne izlete. Preporučujemo posetu Dolmabahče palate, Plavu džamiju ( ulaz je besplatan), muzej Santa Sofiju, krstarenjem lepim Bosforom i Zlatnim Rogom uz šolju čaja.

5. dan Doručak, napuštanje hotela, transfer do aerodroma dva sata ranije pre poletanja. Let za Beograd  Dolazak u Beograd. Kraj programa.

CENA:

Termin putovanja

Hotel

3 dana/2 noćenja

4 dana/3 noćenja

5 dana/4 noćenja

Svakodnevni polasci tokom cele godine

GRAND ONS 3*

115 €

155 €

185 €

HOTEL TAYHAN 3*

149 €

169 €

189 €

SANTA SOPHIA 3*

189 €

207 €

221 €

ELITE MARMARA 4*

199 €

217 €

249 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd sa kompanijom Air Serbia ili Turkish Airlines.
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 2/3/4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama.
 • Transfer aerodrom hotel aerodrom
 • Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Toškove avionskih taksi - 79 € (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)
 • individualno zdravstveno osiguranje

NAPOMENA:

 • Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

POPUSTI: 

 • Deca od 0 - 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)     
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  85 €

NAPOMENA ZA POSREDNIKA:

Ukoliko Posrednik prilikom rezervacije ne izvrši uplatu akontacije od 50% od cene aranžmana u roku od 24 h, Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cene. Cena je radjena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi je odobren gore navedeni popust.

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj...)

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA

Grand Ons 3*  Hotel Grand Ons se nalazi u starom delu grada, u delu Laleli. Idealno je smešten uz lak pristup svim delovima grada i u neposrednoj je blizini najvećim atrakcijama, kao što su Grand Bazar, Plava Džamija, Aja Sofija i Topkapi palata. Od aerodroma Ataturk je udaljen 15km. U neposrednoj blizini svih turističkih znamenitosti.

Hotel Tayhan 3* Hotel se nalazi u Kumkapi, jednom od drevnih kvartala Istanbula. Imate mogućnost korišćenja interneta u svim prostorijama i besplatno je. Gosti mogu da koriste veliku terasu za uživanje. Poseduje restoran i bar. Javni parking se nalazi u blizini i nije potrebno rezervisati unapred. Gosti imaju uključen doručak svakog jutra.

Hotel Elite Marmara 4* Ovaj hotel je udaljen samo 7 km od Aerodroma Ataturk i poseduje krovnu terasu sa kafeom i restoranom. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet i recepcija koja radi non-stop.

Sve sobe hotela Elite Marmara su klimatizovane i imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Takođe sadrže električno kuvalo, mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Kafe i restoran u hotelu se nalaze na krovnoj terasi sa koje se pruža panoramski pogled na grad. Doručak se služi na bazi švedskog stola.Gostima su dostupne usluga pranja veša, posluga u sobi i sef. Usluga prevoza se može organizovati na zahtev i uz doplatu.

Santa Sophia 3* Hotel Santa Sophia je smešten u srcu starog gradskog jezgra Istanbula, na pešačkoj udaljenosti od brojnih čuvenih znamenitosti kao što su Plava džamija, Kapali čaršija i Palata Topkapi.Hotel nudi 40 jednostavno, ali udobno nameštenih soba. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, TV sa satelitskim kanalima i besplatan bežični internet.Doručak na bazi švedskog stola uključen je u cenu sobe. Restoran je takođe otvoren za večeru, tokom koje se služe jela internacionalne kuhinje i raznovrsna jela turske kuhinje.Hotel Santa Sophia se nalazi na odličnoj poziciji, blizu tramvajskih i autobuskih stanica koje omogućavaju vezu sa svim delovima grada.

OPŠTE NAPOMENE:                      

 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
 • Besplatni prtljag - 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

Program putovanja br.1 od 01.04.2015.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja  organizatora putovanja Travelland  d.o.o. Licenca OTP  204-2010

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016