Travelland

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Ibis Pattaya 3* & The Manhattan Sukhumvit 3* - SPECIJAL 2018

399 €

Prevoz:

avionom

12 dana

Pataja i Bangkok - Tajland 2018

 

12 dana / 9 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI: 14. marta 2018.


TAJLAND, zemlja osmeha, ostvarenih tropskih mitova, šarenih džungli, atraktivnih plemena, pirinčanih polja, velikih kraljevskih gradova, kuhinje harmoničnog ukusa, tradicionalne masaže, sa mostom na reci Kwai. Nekadašnji Sijam, danas Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Spada u najpoželjniju turističku destinaciju sveta. BANGKOK ili Krung Thep kako ga sami Tajlanđani nazivaju, postao je glavni grad Tajlanda 1768. godine. Životan i punokrvan, grad rečnih kanala, 1000 hramova, egzotičnih pijaca, šopinga, jedinstvenog spoja modernog i tradicionalnog. PATAJA se nalazi u provinciji Čonburi, u istočnom delu centralnog Tajlanda, oko 160km od Bangkoka. Izlazi na Tajlandski zaliv, deo Južno kineskog mora. Poslednjih godina Pataja doživljava ekspanziju, izgrađeni su mnogobrojni hoteli, restorani, sportski tereni, pijaca na otvorenom. Pataja je, između ostalog, poznata po dinamičnom noćnom provodu.

Ibis Pattaya 3*:

www.ibis.com/gb/hotel-6539-ibis-pattaya/index.shtml#

Budget hotel. Nalazi se u ulici Second Road, koja je paralelna sa gradskom plažon (udaljenost 350m) i ulicom Beach Road, 600m od supermarketa Big C i tržnog centra, 3.5km od šoping centra Royal Garden Plaza, 122km od Bangkoka. Hotel raspolaže sa 254 sobe; ima recepciju sa garniturama za sedenje, trpezarijskim delom za služenje obroka, barom i internet kutkom (doplata), manji spoljašnji bazen, salu za sastanke, pristup wifi internetu (doplata). Svaka standard soba je malih površina , skromno opremljena; ukupne površine do 19m2, ima kupatilo (male površine), klimu, TV, telefon, sef, pristup wifi internetu, ketler za pripremu kafe, fen za kosu. Doručak je kontinentalni, na bazi samoposluživanja. Hotel je namenjen gostima koji se opredele za ekonomičani i skroman smeštaj.


The Manhattan Sukhumvit 3*

http://www.hotelmanhattan.com/

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini ulice Sukhumvit, na pešačkoj udaljenosti od mnogobrojnih prodavnica, šoping centra, restorana, barova, ambasada; 45 km od aerodroma. Hotel raspolaže sa 200 soba, ima 2 restorana, bar, spoljašnji bazen, fitnes, masažu, internet kutak. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, sef, fen za kosu, pristup wifi internetu. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL U PATAJI /Kategorija

&

HOTEL U BANGKOKU / Kategorija

Tip sobe u Pataji/Usluga

&

Tip sobe u Bangkoku/Usluga

Polazak-Povratak

14.03. - 25.03.

12 dana/

6 noćenja Pataja +

3 noćenja Bangkok

IBIS PATTAYA 3*

&

THE MANHATTAN SUKHUMVIT 3*

Standard ND

&

Superior ND

499

Za rezervacije do 24.02.

399

Legenda tabele: ND - noćenje sa doručkom

Mogućnost doplate za rani ulazak u sobu u Pataji, 2.dana aranžmana - cena na upit

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Pataja, Bangkok-Doha-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 6 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Pataji i 3 noćenja sa doručkom u hotelu u Bangkoku.
 • Transferi prema programu putovanja.
 • Asistencija lokalnog vodiča, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte : oko 309 EURpo osobi: (70eur aerodromske takse, 229 eur YQ taksa - aviokompanijska doplata za slučaj poskupljenja goriva, troškovi izdavanja avio karte 10 eur). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni),
 • Troškovi fakultativnih izleta i individualnih poseta na Tajlandu.
 • Troškovi pribavljanja turističke vize za Tajland sa uslugom viziranja (40 eur po osobi)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • IZLAZNA taksa na Tajlandu-ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (prilikom povratka sa Tajlanda, plaćanje na aerodromu, aerodromskim službama, protivvrednost oko 25 USD po osobi u lokalnoj valuti-Bath)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016