baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

HYATT ZIVA CANCUN 5* - Kankun Mexico 2019-20

Popust do 30%

Važi do 19.10.2019.

3606 €

Prevoz:

avionom

12-13 dana

Mexico 2019-20

Kankun - FIRST MINUTE!

 

>>> FIRST MINUTE POPUST 100€ PO REZERVACIJI <<<

VAŽI DO 19.10.2019.

 

*** Avio takse uračunate u cenu! ***

 

INDIVIDUALNI POLASCI:

12 dana / 9 noćenja Kankun, avionom

13 dana / 10 noćenja Kankun, avionom

 

MEKSIKO, zemlja mističnih piramida koje su ostavili Asteci i Maje, drevnih hramova, kolonijalnih trgova i katedrala koji nas podsećaju na uticaj moćne španske imperije iz 19. veka, poznat je po "brašnasto" belom pesku karipske obale i toplog tirkizno plavog mora, ukusnoj hrani, tekili i pesmi marijačija...

KANKUN je grad u Meksiku, u saveznoj državi Kintana Ro (Quintana Roo) koji se iz malog sela razvio u jedno od najprestižnijih letovališta čija popularnost postaje sve veća. Nalazi se na severoistočnom delu poluostrva Jukatan, na obali Karipskog mora. Sastoji se iz dva dela, turističke, hotelske zone koja se nalazi na sprudu duž belih peščanih plaža i gradske zone sa modernim bulevarima, restoranima, prodavnicama i noćnim klubovima koje razdvaja laguna Nichupte. U blizini je Ostrva žena (La Isla Mujeres) do koga se iz Kankuna stiže trajektom. Veći deo Kankuna posvećen je ljubiteljima noćnog života međutim postoji mnogo divnih, mirnih odmarališta za turiste koji žele mir na plaži i uživanje u tropskoj klimi. U ovoj oblasti možete obići značajne ruševine građevina iz doba Maja kao i obalu koja je čuvena po koralima I predstavlja raj za ljubitelje ronjenja.

 

HYAT ZIVA 5*

https://www.resortsbyhyatt.com/turquoize-ziva-cancun/

https://www.hyatt.com/

Hotel ima jednu od najboljih lokacija u gradu i nalazi se na peščanoj plaži. Udaljen je oko 20 minuta vožnje od aerodroma Kankun, oko 3.5 km od la Isla shopping village-a, od poznatog noćnog kluba Coco Bongo 300 m i 600 m od The City Nightclub.

Ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen/plažu su besplatni za goste hotela.

Raspolaže sa 547 luksuznih apartmana, sa pogledom na resort, ocean view, ocean front view, club ocean front sobe sa dodatnim pogodnostima, luksuzne sobe Dolphin suite, sobe swim up (13+ god) smeštene u zgradi Pyramid, Turquoize  rezort u okviru rezorta, deo samo za odrasle (18+).  

Turquoize Ocean Front Master King (samo za odrasle 18+)

Sve sobe imaju direktan pogled na karipsko more, privatni balkon sa jacuzzi-jem, privatni VIP check in na recepciji, privatni batler, privatni pristup bazenu na krovu i baru "Punta Vista", prioritetna mesta u restoranu "Tradewinds", privatni lift sa ekskluzivnim, direktnim pristupom u Zen SPA, besplatna hidroterapija (08:00 h-14:00 h), dnevni pristup (day pass) u obližnjem Hyatt Zilara Cancun (organizovati sa batlerom), king size krevet i deo za sedenje, tablet u sobi za naručivanje usluge u sobi ili za kontaktiranje batlera, besplatan mini bar, besplatan WiFi internet, klima uređaj, pegla i daska za peglanje, sef u sobi, SAT HDTV i Bluetooth zvučnik, telefon, kupatilo sa tušem, fenom za sušenje kose, bademantil i papuče, besplatni pozivi za Meksiko, US i Kanadu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, WiFi internet, lobi, liftovi, bankomat (ATM), restoran francuske kuhinje "La Bastille", restoran "Tradewinds" grill & steakhouse, azijski restoran „The Moongate", italijanski restoran „Lorenzo's", američki restoran „Chevy's", restoran internacionalne kuhinje „El Mercado", meksički restoran „Habaneros", slatkiši „Pasteles", kafa i peciva „Casa del cafe", snack bar „24 hours", lobi bar „Saasil bar", bar „Juana Margarita" služi margaritu i martini, užina i piće „Tres Cerveza's brewery", bar na krovu „Punta Vista, bar na bazenu „Dips & Sips", bar kod bazena „Bar del mar" služi koktele, 3 spoljašnja bazena, fitnes centar, spa & wellness centar, besplatan parking, uz doplatu usluga pranja I peglanja veša, hemijsko čišćenje, teniski teren, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, snorkling,

Ovaj hotelski kompleks nije samo za odrasle, dobrodošle su i porodice sa decom, ali je u našoj ponudi rezort u okviru rezorta koji je samo za odrasle (adult only).

Napomena: Smoke free hotel policy, informisati se na recepciji o prostorijama za pušače.

Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Meksika.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

***Avio takse uračunate u cenu!***

URAČUNAT FIRST MINUTE POPUST 30%

Hotel u KANKUNU / tip sobe i usluga

HYATT ZIVA CANCUN  5* - TURQUOIZE SKY OCEAN FRONT MASTER  - AI     ADULTS ONLY

Polazak

13.11.19.

11.12.19.

17.01.20.

26.01.20.

Povratak

24.11.19.

22.12.19.

28.01.20.

07.02.20.

Broj Dana/Noćenja

12/9

12/9

12/9

13/10

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

3866

3851

5486

6496

PAKET ARANŽMAN TREĆA ODRASLA OSOBA

3656

3636

5161

6081

PAKET ARANŽMAN JEDNOKREVETNA SOBA

5666

5636

8241

9866

Maksimum u dvokrevetnoj sobi: 3 odrasle

Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci) 
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,


VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: 

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Kankun-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 2 x 23 kg prtljaga (2 kofera) i 8 kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
  Aerodromske i YR takse: ukupno oko356 EURpo osobi (270 eur YR, 4,48 eur LG, 80,58 XT)
  Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni do dana polaska na putovanje. Iznos YR takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 9 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Kankunu usluge 8 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Kankuna na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak); na bazi 11 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu usluge 10 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Varadera na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak);
 • Grupni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog predstavnika u Kankunu, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:  

 • Derecho de-Saneamiento Ambientalna, obavezna boravišna taksa. Plaća se na licu mesta. Od 01.01.2018 pa nadalje: MXN 26,00 po okupiranoj sobi dnevno (MXN 26.00 - trenutno oko 1.5 USD u zavisnosti od kursa na dan uplate)
 • Infanti (Bebe) plaćaju 100 eur, nemaju mesto u avionu niti ležaj u hotelu
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka u Meksiku
 • Doručak poslednjeg dana u Kankunu
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.

uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

USLOVI REZERVACIJE:

 • Uplata akontacije najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 35 dana pre puta.
 • Potpisan Ugovor o putovanju (putnik koji ugovara putovanje, potpisuje Ugovor lično u prostorijama agencije Travelland ili šalje svojeručno potpisan Ugovor putem elektronske pošte) u roku odnajviše 48 satiod rezervacije i uplate akontacije;
 • Dostavljena slika strane pasoša sa ličnim podacima (za sve učesnike putovanja), u prostorijama agencije Travelland ili putem elektronske pošte, u rokuod najviše 48 satiod rezervacije i uplate akontacije;

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA GRUPNI ARANŽMAN KANKUN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do34 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od60%ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmanaod 33 dan do 31 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od75%od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

·         od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016