Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

HIT! Triton Beach Hotel 3*sup - Maldivi 2021

940 €

Prevoz:

avionom

10 dana

HIT! Triton Beach Hotel 3*sup - Maldivi 2021

 

10 dana (7 noćenja) avionom

Mart / April / Maj


Individulani polasci svakodnevno od 01. marta 2021.

 

U nastavku Vam predstavljamo ponudu za Maldivi.

U pitanju su indiviidualna putovanja, mozete sami birati i datume polaska i odlaska, duzinu odmora , hotelski smestaj kao i destinnaciju koju zelite posetiti. Budite kreatori svog odmora!

 

Hotel i spa centar Triton Beach se nalazi u Mafušiju na atolu Kafu, 26 km od grada Male. U ponudi ima otvoreni bazen koji radi tokom cele godine i pogled na more. Na raspolaganju su pribor za roštilj, sadržaji za sportove na vodi i restoran.

Sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti. Smeštajne jedinice opremljene su i kuvalom. Sve sobe uključuju sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile i besplatan toaletni pribor. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Recepcija radi non-stop. U okviru objekta nalazi se i frizerski salon.

Ponuda objekta uključuje korišćenje bicikala. Oblast je idealna za gnjuranje. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Male, udaljen 27

MALDIVI- Ostrvska država u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m); od kojih je naseljeno 218; dok je oko 95 pretvoreno u turističke centre. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta.

Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Atoli (koralni sprudovi) su formirani potapanjem vulkanskih kupa. Tokom istorije, u plitkom obalnom pojasu, bezbrojne koralne kolonije postepeno su okruživale vulkanske kupe. Spuštanjem dna okeanskog basena, prstenasti koralni sprudovi su postepeno narastali, a vulkanske kupe lagano nestajale ispod mora.

Poseta Maldivima često podrazumeva boravak na obe Zemljine polulopte; najjužnije ostrvo leži približno na prvom stepenu južne geografske širine, dok se najseverniji atol prostire na sedmom stepenu severne geografske širine.

Međunarodni aerodrom "Velana International" se nalazi u Severnom Male Atolu, na ostrvu Hulhule. Klima je tropska sa prosečnom temperaturom 30C tokom cele godine.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

 

Tip smeštajne jedinice

Usluga

Cena po osobi

10D/ 7N

Deluxe Double Room

Polupansion

OD 940 €

Pun Pansion

OD 1030 €

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Avio prevoz na relaciji Beograd- Male - Beograd avio kompanijom Fly Dubai (presedanje u Dubaiju) -  važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja;

-Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli

-Kolektivni transferi prema programu;

-Troškovi organizacije putovanja;

-U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7);

-Aerodromske takse  (ukupno oko 177,62 eur po osobi - podložne su promeni do dana polaska na putovanje)

-Boravišna taksa u hotelu

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

- PCR test u iznosu od 9000 RSD - Za ulazak u Republiku Maldivi potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od 72 sata od datuma uzorkovanja.

- PCR test na Maldivima. Gosti koji borave na ostrvu Maafushi su u obavezi da obave PCR testiranje i pre povratka sa Maldiva. PCR test ne može biti stariji od 72h od datuma uzorkovanja. Testiranje se može obaviti na ostrvu Maafushi. Okvirna cena testa je 100 USD po osobi.

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (za državljane Republike Srbije). PUTNICIMA SE PREPORUČUJE ZAKLJUČENJE POLISE PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJE SA DODATNIM POKRIĆEM ZA COVID 19.

- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.

- Nepomenute usluge.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Okvirne cene nekih od najtraženijih izleta, plaćanje na licu mesta:

- Noćno pecanje  - ulovite svoju večeru: 20 USD po osobi

- Plivanje sa kit ajkulama i ražama: 85 USD po osobi

- Snorkeling na 3 koralna grebena i posmatranje delfina; u cenu je uključen ručak: 30 USD po osobi

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

gotovinski - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN / MALDIVI

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 25 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40