baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00-20:00

Subota: 9:00-16:00


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

HIT! Milano - Nova Godina 2020

89 €

Prevoz:

autobusom

5 dana

HIT! Doček Nove 2020. godine u Milanu

 

- 5 DANA - BUS


 

1. dan BEOGRAD

Predviđeno vreme polaska autobusom iz Beograda (parking kod sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" - bivši 25.Maj na Dorćolu) u 16:00h (osim prazničnih koji su u 15h). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora ...

2. dan MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE - MILANO

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca,Trg Vittoria, park Verdi, kuća Kristofera Kolumba... slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara -outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan MILANO - JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. U ranim popodnevnim časovima povratak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. Kraj usluge.

TERMIN PUTOVANJA

CENA

SPECIJALNA

PONUDA!

Nova Godina 30.12.2019.-03.01.2020.

99 €

89 €

Cene u tabelama su izražene u evrima i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti

na dan uplate po srednjem kursu NBS

 

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
 • Smeštaj u Milanu, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
 • Usluge licenciranog pratioca grupe,
 • Obilzak prema programu- Milano,
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:

 • obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje, 310 din (od 0 do 18 godina starosti); 620 din. (od 18 do 70 godina starosti) i 1.250 din. (od 70 do 82 godine starosti).
 •  obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3 * - 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* - 5 € po noćenju / po osobi
 • Fakultativne obilaske:
 • Đenova i outlet Seravalle - 35 €
 • Jezero Komo - 20 €
 • Vožnja brodom po jezeru Komo - 15€

DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 sobu je 40€

OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

 

HOTEL REX 3*, http://www.hotelrexmilano.it/en

Hotel Rex je smešten u tihom delu Milana, na 10 minuta hoda od stanice metroa Korveto (Corvetto). Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef i mini-bar. Ovaj hotel je odlično povezan linijama gradskog prevoza: do Milanske katedrale stići ćete za 6 stanica vožnje metroom, a do trgovačke ulice Montenapoleone za 7 stanica. Stadion San Siro i Kongresni centar Milano udaljeni su 10 km.

Sunflower 4* - Milano (http://www.hotelsunflower.it/en/)

Ovaj hotel sa 4* nalazi se samo 2 km od Izložbenog centra Milano u četvrti Portelo, udaljen 750 metara od Železničke stanice Boviza, na kojoj možete uhvatiti voz za centar grada i na 15 minuta hoda od Politehničkog univerziteta u Milanu. 

Sve moderne sobe u hotelu Sunflower opremljene su jednostavnim drvenim nameštajem, sa bežičnim internetom i flat-screen TV-om. Sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i papučama.

Kontinentalni doručak se služi svakog dana i uključuje suhomesnate proizvode, sireve i kroasane. Hotel. Hotel u svom sastavu poseduje recepciju, restoran, bastu i parking.

As Limbiate Fiera 3* - https://www.ashotels.it/as-hotel-limbiate-fiera

Hotel sa 4 zvezdice AS Limbiate Fiera se nalazi u Limbiateu, na 10 minuta vožnje od Milana. Nudi restoran, bar u salonu, i moderne sobe sa TV-om sa satelitskim kanalima i besplatnim pristupom bežičnom internetu. Usluga prevoza do železničke stanice Bovisio-Masiago je dostupan na zahtev.

Limbiate Fiera se nalazi između Monce, Koma, Saranoa i Milana. Aerodromi Linate i Malpensa se nalaze na manje od 30 minuta vožnje od objekta.

Sobe imaju drveni nameštaj i mini-bar. Svaka ima privatno kupatilo sa kadom ili hidromasažnim tušem.

Slatki doručak na bazi švedskog stola se sastoji od kroasana, kolača i konzerviranog voća.

BEST WESTERN FALCK VILLAGE HOTEL 4*

Hotel Best Western Falck Village Milano Sesto s 4 zvezdice nalazi se u gradu Sesto San Đovani, na 5 minuta vožnje od autoputa A4.
Svaka soba sadrži besplatan bežični internet i zidni LCD TV sa satelitskim i kablovskim kanalima. Besplatan internet punkt na raspolaganju je u foajeu.
Raznovrstan doručak na bazi švedskog stola uključuje suhomesnate proizvode, sir i domaće kolače i džemove.
Smeštajni objekat Best Western Falck Village Milano Sesto nalazi se na 15 minuta vožnje od trkačke staze Formule 1 u Monci. Milanska katedrala i centar grada udaljeni su na 12 stanica vožnje metroom.

CYRANO HOTEL 4*

Hotel Cyrano je smešten u srcu Sarona.
Nalazi se na 20km od centra Milana, a vozom se stiže za 30 minuta do centralne stanice Duomo. Stanica je udaljena 500m od hotela
Hotel Cyrano vam garantuje prijatan boravak, uz stručno i ljubazno osoblje. U okolini se nalaze brojni restorani i picerije.

Svaka soba je klimatizovana i ima TV sa ravnim ekranom.
Svaka soba poseduje kupatilo sa kadom ili tuš-om.

Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel The Hub 4*

http://www.thehubhotel.com/en/hotel-4-stelle-milano-fiera.php

Hotel se nalazi u širem centru grada . Ovaj moderan hotel poseduje recepciju, restoran, bar i konferencijsku salu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uredjaj. Doručak - kontinentalni švedski sto.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. 
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

NAPOMENE:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim  kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

Organizator putovanja: Travelland doo, licenca broj OTP 204/2010, izdao APR, Registar turizma, 10.02.2010. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Travelland.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016