Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Slična putovanja

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Sreda 06.01. 09-15

Četvrtak 07.01. Ne radimo

Radnim danom 09-20

Subota 09-16


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

HIT! Lido di Jesolo i Trst sa posetom Veneciji, Veroni i Padovi 2020

79 €

Prevoz:

autobusom

5 dana

Lido di Jesolo i Trst sa posetom Veneciji, Veroni i Padovi 2020

 

5 DANA - BUS


Program putovanja:

1.dan BEOGRAD...            

Predviđeno vreme polaska autobusom iz Beograda (parking kod sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" - bivši 25.Maj na Dorćolu) u 22:00h (osim prazničnih polazaka koji su u 20h). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora ...

2.dan...TRST - PALMANOVA - LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO / MONASTIER

...dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Oko podne odlazak u veliki trgovački centar Palmanaova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo ili Brugneru - Conegliano, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje...

3.dan LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO - PADOVA - VERONA - LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO / MONASTIER

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska Padove, obilazak Verone: Amfiteatar "Arena", Trg Bra, Julijina kuća... U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di Jesolo ili Brugneru - Conegliano. Noćenje.

4.dan LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO / MONASTIER - VENECIJA ... BEOGRAD 

Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u Veneciju. Vožnja autobusom do luke Punta Sabbioni ili Tronchetto, vožnja brodom - vaporetom do venecijanskog pristaništa. Razgledanje Venecije : Venecija nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom renesansnom trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovackim ulicama ispresecanim kanalima do cuvenog mosta Rialto, mogucnost vožnje gondolom po kanalu. Slobodno vreme. Kasno popodne povratak brodom (grupno ili individualno) u Punta Sabbione i nastavak putovanja autobusom prema Beogradu... Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora...

5.dan BEOGRAD

...dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. (Kraj usluga).

Termin putovanja

UKUPNO PO OSOBI

SPECIJALNA CENA -HOTEL 3*

USKRS - 16.04. - 20.04.2020. 79 €

DAN RADA - 30.04. - 04.05.2020.

79 €

Cene u tabelama su izražene u EUR i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti

na dan uplate po srednjem kursu NBS

 

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
  • Smeštaj u mestu Lido di Jesolo ili okolini, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
  • U terminima u junu, julu, avgustu i septembru smeštaj u mestima BRUGNERA / CONEGLIANO / MONASTIER / ODERZO zbog letnje sezone u Lido di Jesolu
  • usluge licenciranog pratioca grupe
  • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje, 310 din (od 0 do 18 godina starosti); 620 din. (od 18 do 70 godina starosti) i 1250 din. (od 70 do 82 godine starosti)..
  • Brodsku kartu Punta Sabbione - Venecija - Punta Sabbione - 25 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču.
  • Fakultativni odlazak u Padovu i Veronu - 30 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču. (MINIMALNI BROJ PUTNIKA 30)

DOPLATE:

  • Doplata za 1/1 sobu je 40 €

Za smene od juna zaključno sa septembrom smeštaj neće biti u hotelima u Lido di Jesolu zbog letnje sezone, nego u oblasti Oderzzo, Brugnera, Conegliano ili Monastier!

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

HOTEL VERDI 3*   www.hotelverdijesolo.com 

Hotel se nalazi se u blizini Trga Marina,  na oko 150 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, lift, parking i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, pojedine sobe imaju balkon / terasu. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL CONTINENTAL 3* www.continentaljesolo.it

Hotel Continental  3*se nalazi u centru Lido di Jezola, preko puta sopstvene plaže. Hotel raspolaže recepcijom ,otvoreni bazen i tradicionalni restoranom sa barom. Wi-Fi u zajednickim prostorijama.Svaka soba je sa balkonom ,TV-om i sopstvenim kupatilom, fenom za kosu.Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL ANNY 3*www.hotelanny.com

Smešten na svega 30 metara od peščane plaže u Lido di Jesolu. Sve sobe poseduju flat tv, klimatizovane su, imaju toalet (tuš / wc, fen za kosu i toaletni pribor). Hotel u svom sastavu poseduje i restoran, recepciju, besplatan privatan parking, dečiju igraonicu i svoj deo peščane plaže. Doručak je kontinentalni set meni.

HOTEL COLORADO 3*, http://www.coloradojesolo.com/

Smešten 50 metara od obale u Lido di JeSolu. Sobe sadrže:  balkon i TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem.

HOTEL PORTOFINO 3* http://www.hotelportofino.it/

Hotel se nalazi u blizini Trga Mazzini i 100 metara od plaže. Poseduje restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL SANREMO3* https://www.hotelsanremojesolo.it/

Nalazi se par minuta od Trga Mazzini  i50 m od plaže . Poseduje restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL MAJESTIC 4*, http://www.majestic-hotel.it/index.html

Smešten na sopstvenoj plaži u Lido di Jesolu. U ponudi ima besplatan privatni parking i klimatizovane sobe. Sobe sadrže: bežični internet, kupatilo, fen, mini bar, sef, SAT TV.

HOTEL ALLA ROTONDA 3* - Lido di Jesolo, www.hotelallarotonda.it

Hotel se nalazi u zapadnom delu Lido di Jesola, na oko 100 metara od mora. U okviru hotela se nalaze restoran, bar i privatan parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), televizor, telefon, klima uređaj, balkon i sef (dodatno se doplaćuje na licu mesta). Doručak - kontinentalni švedski sto.

HOTEL JALISCO 3* - Lido di Jesolo, www.hoteljalisco.it 

Nalazi se oko 250 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, lift, TV salu, terasu, parking, privatnu plažu, bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), TV SAT, telefon, internet, klimu, balkon. Doručak - kontinentalni švedski sto.

HOTEL OCEANIC 3* Via Petro Mascagni 5, 30016 Lido di Jesolo, https://www.hoteloceanic.net/en

Hotel Oceanic 3* se nalazi u pešačkoj zoni, između Trgova Marina i Nember, na 50 m od peščane plaže i oko 800 m od vodenog parka Aqualandia. Hotel ima bazen, parking, restoran, bar, plažu gde je korišćenje suncobrana i ležaljki uključeno u cenu. Sve sobe poseduju balkon (bez garniture za sedenje), SAT TV, T/WC, sef (uz doplatu na licu mesta), pojedine sobe imaju pogled more, i klima uređaj (čije je korišćenje uračunat u cenu). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto, samoposluživanje).

HOTEL ALBATROS 3*, Via Dalmazia 45, 30016 Lido di Jesolo

Hotel Alatros je lociran u centru Lido di Jesola i udaljen oko 150 metara od sopstvene plaže. Sve sobe su elegantno uređene i klimatizovane, zvučno izolovane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sve smeštajne jedinice krase potpuno beo dekor i podovi sa pločicama. Pojedine sobe obuhvataju balkon ili terasu, a neke nude pogled na more. Objekat takođe poseduje bar i tradicionalni restoran sa terasom. Besplatan bežični internet je dostupan u svim zajedničkim prostorijama. Svakog dana se služi doručak na bazi švedskog stola koji obuhvata domaće kolače i slatka i slana jela. Hotelski restoran radi tokom celog dana, a u ponudi su jela na bazi švedskog stola i sa menija. Meniji za poseban režim ishrane dostupni su na zahtev.

HOTEL CA BRUGNERA 4* - Brugnera, oblast BrugneraVia Villa Varda, 4 - 33070 Brugnera, Italija http://www.cabrugnera.com/
Hotel se nalazi u mirnoj oblasti na granici oblasti Veneto i Friuli. Hotel je udaljen oko 75 km od luke Punto Sabioni. Sve sobe poseduju toalet (T/WC), TV, klima uredjaj radio i mini-bar.Hotel u svom sastavu ima jos i recepciju, bar, 2 bazena, restoran, parking.Dorucak se sluzi na bazi svedskog stola.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. 
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

NAPOMENE:

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim  kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 15.01.2020. su sastavni deo ovog programa.

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obaveznoi to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu,član 71 Organizator ima:-Obezbeđen depozit u visini minimum 10.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.-garancijuputovanja za kategoriju licence A40 u visini od 400.000,00 eura broj470000040556 od 15.01.2020. godine,zaključenu sa Triglav Osiguranjem a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs,i važeća je od 01.01.2020.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 58/2020 A40 od 30.01.2020.

Cenovnik br.7 od 23.02.2020.godine

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40