Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Radnim danom 10-17

Subota 10-16


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

HIT! Krstarenje Volgom 30. jul 2020

1299 €

Prevoz:

avionom

11 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

KRSTARENJE VOLGOM 2020

 

SANKT PETERBURG - MOSKVA 

 

Polazak: 30.07.-09.08.2020.

11 dana / 10 noći


Brod: Krasin/Puškin

 

1.dan  BEOGRAD - (MOSKVA) ST. PETERBURG

Sastanak grupe na aerodromu Beograd, dva sata pre poletanja. Let avio kompanije Air Serbia za Sankt Peterburg u 06:30 časova (let JU 670). Sletanje na aerodrom u Sankt Peterburg u 10:15 časova.

Transfer i smeštaj na brod. Večera. Noćenje.

2.dan  SANKT PETERBURG

Doručak. Ručak - lanč paket ili na brodu.

Panoramsko razgledanje grada autobusom: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik, krstarica "Aurora", manastir Smoljni, Crkva Svetog Nikole (bez ulaska u objekte).

Fakultativno: Peterhof, letnja carska rezidencija, koja svojom lepotom ne zaostaje za francuskim Versajem. Obilazak uključuje ulazak u dvorac, kao i šetnju parkovima, sa veličanstvenim pogledom na Finski zaliv, Kronštat i Sankt Peterburg. Večera i piće dobrodošlice. Noćenje.

3.dan  SANKT PETERBURG  -  Isplovljavanje  17.00h - 19.00h

Doručak.

Fakultativno: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, sa preko 3 miliona eksponata , sa remek delima Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Rembranta, Mikelanđela Buonaroti i drugih. Slobodno vreme. Ručak na brodu. Večera. Noćenje.

4.dan  VERHNJIJE MANDROGI  (13.30h-17.00h)

Doručak u nezagađenoj prirodnoj oazi sela Mandrogi koje se nalazi na obali reke Svir. Zaustavljanje na obali reke Verdant. Šetnja u prirodi, slobodne aktivnosti. Ručak na obali - „šašljik" (roštilj). Večera. Noćenje.

5.dan  OSTRVO KIŽI  (08.00h-11.00h)

Doručak. Dolazak na ostrvo Kiži koje se nalazi na severnom kraju jezera Onjega drugog po veličini u Evropi i jednog od najčistijih na svetu. Jezero ima oko 1650 ostrva. Čuveno je i po Muzeju arhitekture na otvorenom. Ostrvo Kiži je praznik za oči. Crkva Preobraženja sa 22 kupole je pravo remek delo ruske arhitekture. Sagrađena je bez ijednog eksera ili metalnog dela, samo uz pomoć sekire i dleta. Crkvu je sagradio drvodelja Nestor, koji je po legendi, po završetku svog posla, sekiru bacio u jezero rekavši: „Crkvu je sagradio majstor Nestor. Crkva, kao ova moja, ne postoji nigde drugde, niti će ikada postojati". Isplovljavanje. Ručak. Slobodno vreme na brodu. Večera. Noćenje.

6.dan  GORICI - Zelena oaza  (13.00h-17.00h)

Doručak. Slobodne aktivnosti na brodu. Ručak. Posle ručka uplovljavanje u Gorici - tipično rusko selo. Slobodno vreme. Nastavak plovidbe. Večera. Noćenje.

Fakultativno: Poseta Kirilo-Belozerskom manastiru iz XIV veka i Muzeju ikona.

7.dan  JAROSLAVLJ  (15.00h-19.00h)

Doručak. Slobodne aktivnosti na brodu. Ručak - lanč paket ili na brodu.

Dolazak u Jaroslavlj. Razgledanje starog lučkog grada sa preko 600.000 stanovnika. Grad je osnovao princ Jaroslav još u XI veku. Tu se nalazi mnogo vrednih spomenika koji svedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Posebno se izdvajaju manastir Spaso-Preobraženski, gde je u unutrašnjosti manastira u XVI veku izgrađena najstarija crkva u gradu, crkva Svetog spasitelja. Tu su još grupa Sabornih crkava iz XVII veka, rotonda (ostaci drevnog trgovačkog centra), jedan od najlepših spomenika kulture je i crkva Svetog Ilije Proroka  iz XVII veka, koja se nalazi na centralnom gradskom trgu, freske na zidovima crkve i njeni svodovi, pravi su muzej staroruskog slikarstva. Nastavak plovidbe. Večera. Noćenje.

8.dan UGLIČ  (08.00h-12.00h)

Doručak. Dolazak u Uglič. Razgledanje grada koji je osnovan 1148. god. Poseban utisak na Vas će ostaviti pogled na grad sa reke Volge: crkva Vaskrsenja, crkva Svetog Dimitrija na krvi, uglički Kremlj sa najstarijom zgradom Ugliča - dvorcem carevića Dimitrija, Spaso-Preobraženska crkva. Ručak - lanč paket ili na brodu. Kapetanska večera na brodu. Noćenje.

9.dan  MOSKVA (dolazak u Moskvu od 13.00-15.00h)

Doručak. Program na brodu. Ručak. Uplovljavanje u moskovsku luku.

Panoramsko razgledanje Moskve autobusom, u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku - Tverska ulica, Crveni trg, Mauzolej Lenjina, crkva Vasilija Blaženog, robna kuća GUM, Istorijski muzej, Boljšoj teatar, Univerzitet Lomonosov, Vorobjova brda, Novodevičji manastir (bez ulaska u objekte).

Fakultativno: Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama i mozaicima.

Povratak na brod. Večera. Noćenje.

10.dan  MOSKVA

Doručak. Ručak - lanč paket ili na brodu.

Fakultativno: Kremlj: najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono I Car topa.

Fakultativno: Tretjakovska galerija, najbogatiji muzej sa radovima ruskih umetnika.

Večera. Noćenje.

11.dan  MOSKVA

Doručak - lanč paket. Transfer do aerodroma.  Let avio kompanije Air Serbia za Beograd u 11:00 časova (let JU 651). Dolazak u Beograd u 12:50 časova.

Kraj usluge.

 

CENA ARANŽMANA   - po osobi u dvokrevetnoj kabini (odvojeni ležaji):

 

Period putovanja: 30.07 - 09.08

Cena u EUR

Main Deck

1.299

Upper Deck

1.349

Doplata za jednokrevetnu kabinu - 520 EUR

 

Cene fakultativnih izleta u EUR (minimum za realizaciju 10 putnika)

Mesto

Cena

ST. PETERBURG

   Peterhof - dvorac i park sa fontanama

50 EUR

   Ermitaž

40 EUR

GORICI

   Kirilo-Belozerski manastir + Muzej ikona

40 EUR

MOSKVA

   Kremlj (teritorija)

30 EUR

   Moskovski metro

22 EUR

   Tretjakovska Galerija

30 EUR

Prijavljivanje i plaćanje svih fakultativnih izleta se vrši isključivo pre polaska, najkasnije mesec dana ranije.

Na licu mesta neće biti moguće.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Avioprevoz (ekonomska klasa) na relaciji Beograd-St. Peterburg / Moskva-Beograd;

- Troškove avio-taksi (podložno je promeni);

- Obroke prema programu (doručak-švedski sto, ručak, večera-meni);

- Prtljag - besplatno 23kg (1 komad);

- Smeštaj u odgovarajućim kabinama;

- Transfere prema programu;

- Razgledanje grada;

- Usluge lokalnog vodiča i pratioca.

 

DOPUNSKE USLUGE KOJE SU UKLJUČENE U CENU:

- Welcome cokctail - prezentacija posade broda sa čašom šampanjca;

- Gala Kapetanska večera;

- za ručak i večeru - mogućnost jela: meso, riba ili vegeterijanska hrana;

- zabavni program na brodu - igre i filmovi;

- živa muzika u baru svako veče;

- tri koncerta, uključujući jedan folklorni.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Fakultativne programe;

- Bakšiš za posadu broda u iznosu od 40 EUR po osobi (plaća se na licu mesta);

- Putno osiguranje.

 

NAPOMENE:

  • Red vožnje i redosled poseta i izleta podložni su promenama usled više sile (vremenske neprilike, praznici i sl.) ili usled pomeranja od strane lokalnog brodskog agenta;
  • Prilikom prijave se obavezno dostavljaju podaci iz važećeg pasoša. Važnost pasoša je minimum 6 meseci nakon datuma izlaska iz Rusije.
  • Svi putnici su u obavezi da poštuju ograničenja u vezi sa iznošenjem deviza iz zemlje i da se pridržavaju zakonskih i carinskih propisa;
  • Koji brod od ponuđena dva će ploviti, biće poznato mesec dana pre polaska;
  • WI-FI je besplatan na Sun deck-u (poslednjoj palubi). Doplata za internet za sve vremen boravka na brodu je 20 EUR po jednom uređaju. Kupovina i plaćanje kartice - na brodu.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cena prevoza promeni cenu

aranžmana, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih (minimum 30 putnika) otkaže

putovanje, najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

 

Brod „Krasin"

Brod je napravljen 1989. godine u Nemačkoj, a kompletno renoviran 2008.godine. Ima pet paluba, opremljen je savremenom navigacionom tehnikom i modernom opremom.

Sve kabine su spoljašnje. Površina dvokrevetnih kabina -  oko 8.6m2.

Brod ima: 2 restorana, 2 bara, konferencijsku salu, ambulantu, prodavnicu suvenira, perionicu, biblioteku.

U kabini su: klima uređaj, kupatilo (tuš kabina), utičnica - 220V, plakar, frižider. Kreveti za jednu osobu su 185x80 cm.U kabini su: klima uredaj, kupatilo (tuš kabina), utičnica, plakar.

Kreveti za jednu osobu su 185x80 cm.

 

Brod „Puškin"

Brod je sagrađen u Nemačkoj 1990.godine, i kompletno rekonstruisan 2019.godine. Ima pet paluba, opremljen je savremenom navigacionom tehnikom i modernom opremom.

Sve kabine su spoljašnje. Površina dvokrevetnih kabina -  oko 8.6m2.

Brod ima: 1 restoran, 2 bara, konferencijsku salu, ambulantu, prodavnicu suvenira, perionicu, biblioteku.

U kabini su: klima uređaj, kupatilo (tuš kabina), utičnica - 220V, plakar, frižider. Kreveti za jednu osobu su 185x80 cm.

 

 

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 15.01.2020. su sastavni deo ovog programa.

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obavezno i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, član 71Organizator ima: Obezbeđen depozit u visini minimum 10.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, garanciju putovanja za kategoriju licence A40 u visini od 400.000,00 eura broj 470000040556 od 15.01.2020. godine, zaključenu sa Triglav Osiguranjem a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs,i važeća je od 01.01.2020.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 58/2020 A40 od 30.01.2020.                                                            Program putovanja broj 4 od 07.02.2020

 

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40