Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Radnim danom 09-20

Subota 09-16

Nedelja 10-17


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

HIT! Kemer, Pamukale i Istanbul 2020 Avio-Bus 8 noćenja

379 €

Prevoz:

Avion i autobus kombinovano

10 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

TURSKA 2020

KEMER, PAMUKALE i ISTANBUL


10 dana / 8 noćenja, Odlazak AVION/Povratak BUS

POLAZAK: 10. OKTOBAR 2020.


Uhvatite sa nama poslednje tople dane leta u jednoj od relaksirajućih tura sa daškom avanturizma. Polećemo 10. oktobra i prva stanica nam je Kemer. Luksuzno odmaralište na obali Antalijskog zaliva, udaljeno oko 42 km od aerodroma u Antaliji. Mesto koje se od malog ribarskog sela razvilo u prelepo odmarlište, okruženo borovim šumama i sa brojnim turističkim sadržajima. Ponosan nosilac plave zastavice sa brojim restoranima, kafićima, barovima i prodavnicama garantuje ispunjen i aktivan odmor. Posetioce će takođe šarmirati i lokaliteti poput antičkog grada Idriosa, Seldžuk  - turski lovački dom, brojne pećine od kojih je najpoznatija Beldibi... itd  Nakon Kemera, put nas vodi dalje autobusom do geološkog fenomena u jugozapadnom delu Turske, u blizini grada Denizlija, koji predstavlja kompleks jedinstvenih mineralnih izvora koji su vremenom formirale neobične kaskadne snežno bele bazenčiće i zajedno predstavljaju jedan od najspektakularnijih prizora koje ćete imati priliku da vidite ne samo u Turskoj. Našu putešestviju završavamo sa dva noćenja u Istanbulu, gradu koji povezuje dva kontinenta i koji sa svojom raskošnom kulturnom zaostavštinom ne prestaje da mami uzdahe...

HOTEL KEMER SLIKE:

HOTEL GRAND HILLARIUM:

Program putovanja za polazak: 10 dana / 8 noćenja; 10.10.-19.10.2020;

1. dan BEOGRAD - ANTALIJA - KEMER                                 
(dan polaska) Poletanja aviona je datum iz tabele. Sastanak putnika  na aerodromu „ Nikola Tesla „ u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre zvanicno objavljenog vremena poletanja čarter leta. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. Let u trajanju od 2h10minuta. Sletanje na aerodrom u Antaliji. Transfer do izabranog hotela. Smestaj u sobe posle 16:00h. Noćenje.

2. do 5. dan KEMER                                             
Doručak. Slobodni dani za individulna razgledanja i šoping i korišćenja hotelskih sadržaja. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta poput: Demre Myra Kekova - izlet koji kombinuje atrakcije likijske, helenske, vizantijske i rimske istorije Male Azije. Posetićete drevni grad Mira, gde su sačuvane Likijske grobnice u stenama kao i grčko- rimsko pozorište. Najatraktivniji deo izleta je poseta crkvi Sv. Nikole u Demre Miri. Do svoje smrti 325. godine, Sv.Nikola propovedao je hriscanstvo u ovom gradu, uprkos progonima rimskih vlasti. Treći deo Izleta odvija se na brodu koji će nas odvesti do ostrva Kekova. Vode koje zapljuskuju ostrvo kriju u dubinama ruševine drevnih naselja, uništenih i uronjenih u dubine tokom razornog zemljotresa. Plivajuci u bistrom moru videcete kako se poput magične vizije, na površini mora pojavljuje jedan od mnogih velicanstvenih likijskih sarkofaga. Obavezno poneti kupaći kostim. Zatim izlet : Tahtali žičara - nedaleko od Kemera nalazi se najviša tačka planinskog masiva Taurus. Gostima se pruza prilika da se popnu pravo na vrh. Nadmorska visina je 2365 metara i možete doći do vrha za 10-ak minuta. Žičara do Tahtalija je do nedavno bila najveća u Evropi, sa dužinom od 4350m. Sa vrha se pruža predivan pogled na Antalijski zaliv, Kemersku regiju. Sasvim dovoljno vremena da se pored uživanja u pogledu popije kafa ili čaj "nebu pod oblake" u pravom smislu reči. I/ili izlet Adrasan Suluada - Turski Maldivi samo na oko sat vremena vožnje od Kemera nalazi se mala luka Adrasan odakle se posle 40ak minuta plovidbe dolazi do malog kamenog ostrva pokrivenog belim peskom koje je poznato po nazivu Turski Maldivi. Četiri stajanja za kupanje od kojih je najzanimljivije plivanje kroz pećinu u moru indigo plave boje. Ručak, voće i čaj uračunati su u cenu.... Noćenja u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

6. dan KEMER - DENIZLI (PAMUKALE)
Doručak. Napuštanje soba. Polazak za Denizli (oko 273km) Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska geološkog fenomena u jugozapadnom delu Turske, u blizini grada Denizlija, koji predstavlja kompleks jedinstvenih mineralnih izvora koji su vremenom formirale neobične kaskadne snežno bele bazenčiće i zajedno predstavljaju jedan od najspektakularnijih prizora koje ćete imati priliku da vidite ne samo u Turskoj i razgledanje traje oko 4 sata uz mogućnost kupanja u kleopatrinom kupatilu (fakultativno). Noćenje.

7. dan PAMUKALE - ISTANBUL ( oko 570km ) Doručak. Polazak za Istanbul. Dnevna vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Dolazak u Istanbul u poslepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

8. dan ISTANBUL Doručak. Slobodan dan ili polazak na fakultativno poludnevno razgledanje Istanbula (panoramsko+obilaci): Hipodrom, Plava džamija, Aja Sofija - bez ulaska, Kapali čaršija, Top Kapi palata. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan ISTANBUL Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme ili fakultativno krstarenje Bosforom sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji; Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.
10. Dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

 

Cena paket aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL /Kategorija

Lokacija

 Tip sobe/

Usluga

Struktura sobe

Broj noćenja

Termin putovanja

Cena po osobi u ½ sobi

Hotel KEMER 4*
Hotel DENIZLI 4*
Hotel ISTANBUL 4*

KEMER AI
DENIZLI ND
ISTANBUL ND

Dvokrevetna

8 noćenja

10.10.-19.10.2020.

379 €

Legenda tabele: ND - noćenje sa doručkom;, AI - All inclusive - sve uključeno

UMANJENJA I DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 170 evra
 • Umanjenje za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju 5%
 • Umanjenje za dete 2-11,99 godina na pomoćnom ležaju 10%

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija, ČARTER letom, sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte : 22 EUR po osobi. Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje.
 • Smeštaj u standardnim sobama hotelima prema programu, na bazi 5 All inclusive u Kemeru, 1 noćenja sa doručkom u Denizliju i 2 noćenja sa doručkom u Istanbulu
 • Transferi aerodrom - hotel prema programu.
 • -Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića i hrane tokom putovanja) na relaciji KEMER - DENIZLI i DENIZLI-ISTANBUL - BEOGRAD, prema programu; sa dozvoljenih maksimalnih 23kg bagažnog prtljaga (1 kofer ili 2 torbe) i 1 komad ručnog prtljaga po osobi. Organizator putovanja nije u obavezi da primi u autobus višak prtljaga.
 • Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge.

 

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Demre Myra Kekova - 55€
 • Tahtali zicara - 40 €
 • Adrasan Suluada, Turski Maldivi - 35 €
 • Pamukkale - 55 €
 • Poludnevno razledanje Istanbula - 35 €
 • Krstarenje Bosforom sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji - 20 € (

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski-prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 danapre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa -prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana (samo za državljane Republike Srbije).

USLOVI REZERVACIJE:

-Uplata akontacije najmanje 50% ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre puta.

-Potpisan Ugovor o putovanju (putnik koji ugovara putovanje, potpisuje Ugovor lično u prostorijama agencije Travelland ili šalje svojeručno potpisan Ugovor putem elektronske pošte) u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

-Dostavljena slika strane pasoša sa ličnim podacima (za sve učesnike putovanja), u prostorijama agencije Travelland ili putem elektronske pošte, u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

OPIS SMEŠTAJA
KEMER

Lancora Beach Hotel 4* Kemer

https://lancora-beach.kemerhotelsweb.com/en

Položaj hotela: Hotel se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 55 km od aerodroma Antalija.

Plaža: Hotel se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Soba: Hotel ima ukupno 233 smeštajne jedinice.

99 standardnih soba oko 16-25 m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle)

69 comfort standardnih soba oko18-25 m2  (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle)  , spavaća soba, kupatilo.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (samo u comfort standardnim sobama voda i bezalkoholna pića pri dolasku), ketler, set za kafu i čaj, SAT TV i muzičke kanale, keramički pod u standardnim sobama, laminat u comfort standard i courtyard sobama, balkon ili terasu. WiFi - uz doplatu.

Hotelski sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, bar na plaži, Sailor's bar. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, telefon, fax, internet, frizer, prodavnice. Wi Fi uz doplatu u lobiju. Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, tursko kupatilo, sauna, fitnes, zabavni program sa muzikom uživo dva puta nedeljno.

Uz doplatu:  sportovi na vodi, masaža, bilijar.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno (doručak-ručak-večera) - buffet servis, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića-prema hotelskim pravilima.

ISTANBUL
Grand Hillarium 4*

www.hilariumhotel.com

Adresa: Fabrika Street No:5 Yenikapi, Fatih, Istanbul

Položaj: Hotel se nalazi u delu grada Yenikapi, u blizini mnogobrojnih prodavnica i restorana. Hotel je udaljen oko 45km od aerodroma Istanbul , 55km od aerodroma Sabiha Gokčen, 3.5km od Aja Sofije i Topkapi palate, 2km od Kapali čaršije, u neposrednoj blizini dela grada Aksaray i Laleli (550m). Nalazi se na pocetnoj stanici metroa M2 - Yenikapi.

Sobe: raspolaze sa 65 standrad soba sa bracnim ili dva odvojena lezaja, dodatni lezaj je sofa na razvlacenje ili krevet na rasklapanje.  Svaka soba ima kupatilo (tuš,wc, fen za kosu), centralnu klimu, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (besplatno).

Sadržaj: Ima recepciju, restoran, bar, unutrašnji bazen, saunu (doplata), masažu (doplata), tursko kupatilo (doplata), prostoriju za sastanke. Wi fi je besplatan u celom hotelu.

Usluga: Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 40% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana,na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

SMEŠTAJ, HOTELSKE USLUGE I PRAVILA- NAPOMENE:

 • Pomoćni ležaj za odraslu osobu ili dete je postojeći ili pomoćni ležaj - manji je od standardnog (na rasklapanje, metalne ili drvene konstrukcije ili fotelja/sofa na rasklapanje).
 • Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja.Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.
 • Navodi o sadržaju odredjenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka smeštaja do 11h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 11h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno u hotelu.
 • Voda iz slavina nije za piće, preporuka je konzumacija flaširane vode (doplata).
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.
 • Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.
 • U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće)
 • Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.
 • Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela,vrši se povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za eventualno načinjenu štetu ili neplaćene troškove u hotelu-ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.
 • Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva, džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.

NAPOMENE:

 • Program je individualan. Hotelska rezervacija se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 10 putnika.
 • Rok za rezervaciju aranžmana je najkasnije20 dana pre polaska na putovanje ili do popune mesta.
 • Rok za potvrdu hotelske rezervacije je najkasnije tri radna dana od momenta rezervacije i uplate akontacije.
 • Promena datuma putovanja, imena ili prezimena putnika, kao i promena smeštajnog objekta, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa. U tom slučaju, nova rezervacija se vrši po važećem cenovniku na dan rezervacije.
 • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Travelland d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
 • Broj telefona lokalnog vodiča će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
 • Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku aviokompanije (šalter Lost&Found), kako bi se dobila odgovarajuću potvrda (Damage, odnosno Property Irregularity Report).
 • Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja.Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti lokalnoj agenciji, organizatoru fakultativnih izleta i poseta.
 • U Turskoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera,prethodna vakcinacija nije potrebna.
 • -Turistička viza za građane Republike Srbije, u okviru turističkog aranžmana, koji putuju putnim ispravama RS nije potrebna. Potreban je pasoš koji važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost za ispravnost ličnog putnog dokumenta.
 • Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta,nacina usluzivanja obroka, odsustva pojedinih sadrzaja u hotelu, važećih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak granica i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju napred navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promene smeštajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predvidjenih Zakonom. Imajući uvidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predvidjena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica kršenja obvezujućih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice. Putnik potvrdjuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnih uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti, od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciju menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje odredjenih formulara na granici, posebni testovi koje zahteva odredišna ili tranzitna zemlja, eventualna izolacija itd. ) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja, i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja.

 

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 15.01.2020. su sastavni deo ovog programa.

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obavezno i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, član 71Organizator ima: Obezbeđen depozit u visini minimum 10.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, garanciju putovanja za kategoriju licence A40 u visini od 400.000,00 eura broj 470000040556 od 15.01.2020. godine, zaključenu sa Triglav Osiguranjem a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs,i važeća je od 01.01.2020.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 58/2020 A40 od 30.01.2020.         Program putovanja broj 1  od 23.09.2020

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40