Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

HIT! Istanbul 3 noćenja autobusom 2020

Prevoz:

avionom

6 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Istanbul 3 noćenja autobusom 2020

 

6 dana / 3 noćenja, autobusom


POLASCI: 19/08, 26/08 i 16/09

 

Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji stanuju i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo - isprepletene i neraskidivo povezane.

 

Opisi hotela:

Crowne Plaza Istanbul Old City 5*

https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/istanbul/istbm/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-CP-_-TR-_-ISTBM

Balabanaga Mah. Fethi Bey Cad. No:2, Laleli, Fatih, Istanbul

Položaj:  Hotel na idealnoj lokaciji, u glavnoj ulici Ordu distrikta Laleli. Udaljen je oko 48km od aerodroma Istanbul, 52km od aerodroma Sabiha Gokčen. Tramvajska stanice je 200m od hotela, metro stanica 400m (M2 - metro stanica Vezneciler), Kapali carsija 500 m.

Sobe: Hotel ima 265 soba razlicite tipologije.

Standard sobe su velicine oko 18-20m2 sa bracnim ili dva odvojena lezaja, dodatni lezaj je sofa na razvlacenje ili krevet na rasklapanje. Svaka soba ima kupatilo (tuš,wc, fen za kosu), centralnu klimu, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (besplatno), wifi (besplatno). Vecina soba nema terasu.

Sadržaj: ima recepciju, veliki lobi, Spa centra sa zatvorenim bazenom (bazen, teretana,sauna I hamam- sve besplatno; masaza I Spa tretmani - uz doplatu),  sala za dorucak, café, a la carte restoran, Wi fi je besplatan u celom hotelu.

Usluga: Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 

Hotel Monaco 3*

www.istanbulmonacohotel.com

Adresa: Ordu Cad. Şair Fitnat Sok. No:20 Laleli, Fatih, Istanbul

Položaj: Hotel se nalazi u delu grada Laleli, u blizini trgovačke zone i mnogobrojnih prodavnica i restorana.  Udaljen je oko 45 km od aerodroma Istanbul , 55 km od aerodroma Sabiha Gokčen, 2.5km od Aja Sofije i Topkapi palate, 1km od Kapali čaršije, 300m od tramvajske, autobuske i metro stanice (M2 - metro stanica Vezneciler).

Sobe: raspolaze sa 65 standard soba sa bracnim ili dva odvojena lezaja, dodatni lezaj je sofa na razvlacenje ili krevet na rasklapanje.  Svaka soba ima kupatilo (tuš,wc, fen za kosu), centralnu klimu, TV, telefon, mini frižider (prazan), sef (besplatno). Sobe nemaju terase.

Sadržaj: Ima recepciju, lift, salu za dorucak, bar. Wi fi je besplatan u celom hotelu.

Usluga: Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 

Grand Hillarium 4*

www.hilariumhotel.com

Adresa: Fabrika Street No:5 Yenikapi, Fatih, Istanbul 

Položaj: Hotel se nalazi u delu grada Yenikapi, u blizini mnogobrojnih prodavnica i restorana. Hotel je udaljen oko 45km od aerodroma Istanbul , 55km od aerodroma Sabiha Gokčen, 3.5km od Aja Sofije i Topkapi palate, 2km od Kapali čaršije, u neposrednoj blizini dela grada Aksaray i Laleli (550m). Nalazi se na pocetnoj stanici metroa M2 - Yenikapi.

Sobe: raspolaze sa 65 standrad soba sa bracnim ili dva odvojena lezaja, dodatni lezaj je sofa na razvlacenje ili krevet na rasklapanje.  Svaka soba ima kupatilo (tuš,wc, fen za kosu), centralnu klimu, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (besplatno).

Sadržaj: Ima recepciju, restoran, bar, unutrašnji bazen, saunu (doplata), masažu (doplata), tursko kupatilo (doplata), prostoriju za sastanke. Wi fi je besplatan u celom hotelu.

Usluga: Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 

Piya Sport Hotel ( No Category) - u nivou hotela 4*

http://piyasporthotel.com

Mimar Kemalettin Mah. Sekbanbaşı Sok . No: 2 , Fatih , İstanbul

Položaj: Hotel Piya Sport se nalazi 40 m od hotela Antik, u delu grada Laleli-Beyazit, udaljen je oko 48km od aerodroma Istanbul, 52km od aerodroma Sabiha Gokčen, 650m od Kapali čaršije, 2km od Aja Sofije i Topkapi palate, 300m od tramvajske i 650m od metro stanice (M2 - metro stanica Vezneciler).

Sobe: Hotel raspolaže sa 130 deluxe soba sa bracnim ili dva odvojena lezaja, dodatni lezaj je sofa na razvlacenje ili krevet na rasklapanje.  Svaka soba ima kupatilo (tuš,wc, fen za kosu), centralnu klimu, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (besplatno).

Sadržaj: ima recepciju, veliki lobi, 2 lifta, restoran na krovu hotela, mali otvoreni bazen na krovu, bar, zatvoreni bazen (do 19h besplatno - posle uz doplatu), teretanu (do 19h besplatno - posle uz doplatu), masaža (doplata), sauna (doplata). Wi fi je besplatan u celom hotelu.

Usluga: Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: Hotel nema zvanicnu kategorizaciju, po sadrzajima I usluzi je u nivou hotela 4*.

 

Antik Hotel 4*

www.antikhotel.com 

Adresa: Ordu Cad., Sekbanbaşı (Darphane),Sok. 6, Laleli, Beyazıt, Istanbul

Položaj: Hotel se nalazi u delu grada Laleli-Beyazit, udaljen je oko 48km od aerodroma Istanbul, 52km od aerodroma Sabiha Gokčen, 650m od Kapali čaršije, 2km od Aja Sofije i Topkapi palate, 300m od tramvajske i 700m od metro stanice (M2 - metro stanica Vezneciler).

Sobe: Hotel raspolaže sa 90 standard soba sa bracnim ili dva odvojena lezaja, dodatni lezaj je sofa na razvlacenje ili krevet na rasklapanje.  Svaka soba ima kupatilo (tuš,wc, fen za kosu), centralnu klimu, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (besplatno).

Sadržaj: ima recepciju,  restoran, a la carte restoran, 4 sale za sastanke, masaža (doplata), saunu (doplata), servis za pranje veša (doplata).  Wi fi je besplatan u celom hotelu.

Usluga: Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: devizni deo prema tabeli u EUR


Legenda svih tabela: ND - noćenje sa doručkom

 

Aranžman obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom -16 do 90 sedišta, na datoj relaciji prema programu (AC, dvd)
 • smeštaj u hotelu 3*  usluga na bazi tri noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
 • smeštaj u 1/2, 1/3 sobama
 • stručno vođstvo puta
 • troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

 • doplatu za 1/1 (jednokrevetnu ) sobu 50 evra
 • individualne troškove
 • medjunarodno putno osiguranje 700,00 din.
 • fakultativne izlete
 • polazak iz Novog Sada 20 evra ( za termine 14.04. i 28.04.2020.)
 • polazak iz Šapca- 20 evra ( za termine  14.04. i 28.04.2020. )
 • polazak iz Obrenovca- 15 evra ( za termin  14.04. i 28.04.2020.)

Fakultativni izleti

- Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom+ Topkapi palata - 55 evra (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča)

- Plava Džamija + Hipodrom+ Topkapi palata - 30 evra (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča)

- Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom - 30 evra (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča)

- Krstarenje Bosforom i Carska Patrijaršija  - 25 evra (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)

- Obilazak Dolmabahče palate -25 evra (cena obuhvata ulaznice za palatu i usluga vodiča)

- Pakr Minijatura- 15 evra (cena obuhvata ulaznice za park i usluga vodiča)

- Prinčevska ostrva 20 evra (cena obuhvata brodsku kartu i usluga vodiča)

- Panoramski obilazak grada 10 evra- iz autobusa i usluga vodiča - Devojačka kula 10 evra (cena obuhvata brodsku kartu i usluga vodiča)

- Tursko veče u restoranu Gar - 35 eura ( večera, 2 lokalna pića i zabavni program sa trbušnim plesačicama)

- Tursko veče na brodu - 35 eura (transfer, krstarenje Bosforom u trajanu oko 2 časa, večera, 2 lokalna pića i zabavni program sa trbušnim plesačicama)

- Avarium Florya - 20 eura (cena obuhvata prevoz, ulaznice i usluge vodiča)

 

VAŽNA NAPOMENA: Prtljag putnika na polasku i u povratku sme da sadrži isključivo stvari za ličnu upotrebu, i jedan kofer po osobi.

 

Svi dodatni koferi, vece kese u povratku iz Istanbula se napalcuju po tarifi prevoznika.


Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.   Minimum za realizaciju putovanja je 55 putnika.  

 

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40