Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Radnim danom 10-17

Subota 10-16


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

HIT! Budimpešta 2020

69 €

Prevoz:

autobusom

4 dana

Mađarska HIT PUTOVANJE!

BUDIMPEŠTA vikend ture 2020

>>> U CENU JE URAČUNATO TRIGLAV OSIGURANJE OD OTKAZA ARANŽMANA! <<<

--- PUTUJTE SIGURNO SA TRAVELLAND-OM! ---

>>> VAŽI ZA UGOVORE O PUTOVANJU ZAKLJUČENE OD 4.3.-31.3.2020. <<<

>>> VAŽI ZA DRŽAVLJANE SRBIJE I STRANA LICA SA PRIJAVOM BORAVKA U SRBIJI! <<<

 

4 DANA - BUS

 - GARANTOVANI POLASCI! -

 

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sent Andreja - grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda.

 

1.DAN  BEOGRAD – NOVI SAD 

Predviđeno vreme polaska autobusa iz Beograda (parking kod sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" - bivši 25.Maj na Dorćolu) u 23:30h

Ulaz - Novi Sad - Avia pumpa, naselje Šangaj

Ulaz - Horgoš - Mol pumpa

Vožnja kroz Vojvodinu prema Mađarskoj.

 2.DAN BUDIMPEŠTA – MAĐARSKO VEČE - BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima . Panoramski obilazak Budimpešte u pratnji strucnog vodica: Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predviđena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela.. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Smeštaj u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Noćenje.

3. DAN BUDIMPEŠTA – TROPIKARIJUM – KRSTARENJE DUNAVOM - BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno – umetničkim programom. Noćenje. 

4. DAN BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA – NOVI SAD – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do Sentandreje. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U poslepodnevnim časovima povratak u Budimpeštu i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji. Dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim časovima. 

(Kraj usluga)

 

Paket aranžman  

Opis

Termin putovanja

Ukupna cena po osobi

DAN ZENA 05.03.-08.03.2020 69 €

Cene u tabelama su izražene u evrima i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po sredjem kursu NBS

ARANŽMAN SADRŽI:

-prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV- om i audio opremom)

- smeštaj u Budimpešti (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 sobama

- obilaske prema programu (Budimpešta – panorama grada )

 -troškove organizacije i vođenja aranžmana

- usluge licenciranog pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:

 -obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje, 310 din (od 0 do 18 godina starosti);

 620 din. (od 18 do 70 godina starosti) i 1.250 din. (od 70 do 82 godine starosti)

- ulaznice i fakultativne izlete

- individualne troškove

- fakultativne obilaske :

               Razgledanje grada po dolasku sa vodicem  5 €

               Campona (Trzni centar) 5€ odrasli / 5 € deca                         

               Tropikarijum (sa ulaznicom) i tržni centar Campona – 15 € odrasli / 10 € deca

               Mađarsko veče u nacionalnom restoranu (sa večerom) – 25 € odrasli / 20 € deca

               Vožnja brodom Dunavom – 15 € / 10 € deca

               Sentandreja 10 € odrasli / 5 € deca

DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40 €   

OPIS I LOKACIJA HOTELA: Smeštaj je u Budimpešti  (Mađarska) u hotelu  3*. Navedeni hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba kupatilo T/WC. Smeštaj u navedenom hotelu do popune meste ili sličnom:

HOTEL IBIS BUDAPEST CASTLE HILL 3* 

Ibis Budapest Castle Hill 3* hotel je dobro je povezan gradskim prevozom sa centrom grada, a autobusko stajalište je udaljeno par minuta, oko 300 metara od hotela. Hotel poseduje restoran, bar, recepciju. Svaka soba ima tuš/WC, TV.

Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL ATLANTIC 3* http://www.atlantichotelbudapest.com/  ZA 14.02.2020

Hotel Atlantic 3*je hotel sa odličnom lokacijom u blizini pešačke zone i znamenitosti Budimpešte, na svega 10 minuta hoda od Železničke stanice Keleti i stanice metroa na Trgu Blaha Lujze. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, kupatilo saTWC-om,frizider , besplatan Wi-Fi. Doručak – kontinentalni  švedski sto.

HOTEL PEST INN 3*  www.pestinn.com ZA 14.02.2020

Hotel se nalazi u stambenom delu Budimpeste, na liniji gradskog prevoza stanica metroa je 200 m udaljena od hotela . Hotel sadrži restoran i bar. Nudi funkcionalne sobe sa kupatilom, besplatnim bežičnim internetom i LED TV-om sa kablovskim kanalima.Doručak – kontinentalni  švedski sto.

HOTEL MILLENIUM 3* https://www.hunguesthotels.hu/en/hotel/budapest/hunguest_hotel_millennium/

Hotel Millenium 3*– se nalazi u blizini metro stanice Nagyvarad Ter. Do centra grada se metroom stiže za manje od 10 minuta. Svaka soba ima kupatilo, telefon, SAT TV, mini bar, internet pristup i klima uređaj. Doručak – kontinentalni  švedski sto.

HOTEL CITYWEST IBIS STYLES 3* https://all.accor.com/hotel/B350/index.en.shtml

Ibis Styles Citywest 3* hotel je smešten u blizini železničke stanice Kelenfeld i dobro je povezan gradskim prevozom sa centrom grada, a autobusko stajalište je udaljeno svega 50 metara. Hotel poseduje restoran, bar, recepciju. Svaka soba ima tuš/WC, TV.
Doručak – kontinentalni švedski sto.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. 
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

NAPOMENE:

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim  kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.


Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 15.01.2020. su sastavni deo ovog programa.

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obaveznoi to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu,član 71 Organizator ima:-Obezbeđen depozit u visini minimum 10.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.-garancijuputovanja za kategoriju licence A40 u visini od 400.000,00 eura broj470000040556 od 15.01.2020. godine,zaključenu sa Triglav Osiguranjem a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs,i važeća je od 01.01.2020.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 58/2020 A40 od 30.01.2020.

Cenovnik br.3 od 07.02.2020.godine

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40