baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00-20:00

Subota: 9:00-16:00


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

baneri-levo

HIT! Berlin 01. maj - Praznik rada 2018 avionom

359 €

Prevoz:

avionom

5 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Berlin 01. maj - Praznik rada 2018

 

5  dana / 4 noćenja avionom

POLAZAK: 28. APRIL 2018.


Berlin - prestonica i najveći grad u Nemačkoj, nakon ujedinjenja 1900. godine, izašao je iz tmurne prošlosti i izronio kao blistavi grad budućnosti, prepun raznolikosti, bogate istorije, urbane infrastrukture i fantastične sveukupne atmosfere tokom cele godine. Savremen i pre svega udoban grad za život, Berlin nudi posetiocima pregršt sadržaja, spomenika kulture, impresivne arhitekture poput Zgrade parlamenta, Rajhstag sa svečanom i reprezentativnom fasadom, zatim Katedrala koja je glavna crkva svih evropskih luterana. Šetnja po Pariskom trgu, ispod Branderburške kapije, pored nekadašnjeg berlinskog zida ili po Aleksanderplacu, ostrvo muzeja... - ostaviće nezaboravan utisak na svakog posetioca

Program putovanja za polaske:  5 dana /  4 noćenja

1.dan BEOGRAD-BERLIN-RAZGLEDANJE GRADA

Individualni dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona, najkasnije u 05h10 časova (ujutro). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Berlin u 07h10 časova (let JU350). Dolazak u Berlin, aerodrom Tegel, u 09h00 časova-lokalno vreme. Pasoške i carinske formalnosti. Okupljanje sa vodičem u holu za međunarodne dolaske, platou za doček. Polazak na panoramsko razgledanje Berlina, na srpskom jeziku: Potsdamer Platz, Čekpoint Čarli, najpoznatiji granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina, Postdamer Platz, čuvena Ku'dam ulica. Transfer do izabranog hotela u Berlinu. Smeštaj u sobe posle 15h00-lokalno vreme. Slobodno vreme. Noćenje.

2.-4. dan BERLIN

Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta poput obilaska Potsdama, Pešačke ture, Razgled grada sa reke, posete ostrvu muzeja i dr.  Noćenja

5. dan BERLIN-BEOGRAD.

Doručak. Napuštanje soba do 10h00 časova-lokalno vreme. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u Berlinu u dogvoreno vreme. Dolazak na aerodrom Tegel, dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 20h25 časova-lokalno vreme (let JU 355). Dolazak u Beograd u 22h05 časova. Po dolasku u Beograd, pasoške formalnosti, preuzimanje prtljaga i carinska kontrola.  Završetak programa.

Cena aranžmana po osobi: 1.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL u Berlinu

Kategorija

Usluga

Smeštaj

Polazak / Povratak

28.04.-02.05.2018.

5 dana / 4 noćenja

East Side Hotel 3*
*U blizini East side galerije

ND

dvokrevetna soba

359 €

doplata za 1/1 sobu

145 €

Vier Jahreszeiten Berlin City Kreuzberg 4*

ND

dvokrevetna soba

419 €

doplata za 1/1 sobu

199 €

Hotel GAT Point Charlie 3*
*Checkpoint Charlie

ND

dvokrevetna soba

465 €

doplata za 1/1 sobu

239 €

Legenda tabele: ND - noćenje sa kontinentalnim doručkom

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Berlin-Beograd, avio kompanijom Air Serbia, sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja.

-Transferi prema programu.

-Panoramsko razgledanje grada Berlina, u trajanju oko 1 časa i 30 minuta.

-Asistencija lokalnog vodiča, na srpskom jeziku, tokom transfera i panoramskog razgledanja grada (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)

-Smeštaj u hotelu 3* ili 4*, u užem gradskom području Berlina, u dvokrevetnim sobama, na bazi 4 noćenja sa kontinentalnim doručkom.

- Troškovi organizacije putovanja.

- U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-Aerodromske i YQ taksa (oko 110EUR po osobi: 16.94EUR taksa beogradskog aerodroma, 37.60EUR taksa aerodroma u Berlinu, 4.48EUR bezbednosna taksa beogradskog aerodroma, 0.98EUR naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja Republike Srbije i YQ taksa koja trenutno iznosi 50 EUR - aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva -podložne su promeni, do dana polaska na putovanje ). Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu), koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama), deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu.

-Lokalna gradska taksa-plaćanje direktno u hotelu, u gotovini: oko 5 EUR po osobi po noći

-Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete.

-Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

OPIS HOTELA U BERLINU

East Side Hotel 3* www.eastsidehotel.de

Bazičan hotel na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini East Side Galerije. Odlično je povezan gradskim prevozom a metro stanica Warschauer strase se nalazi na oko 600 metara od hotela. Od aerodroma je udaljen oko 16km. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, lift I besplatan bežični internet. Sobe su bazično opremljene kupatilom (T/WC), TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni na bazi samoposluživanja.

Gat Point Charlie 3* www.hotelgatpointcharlie.com

Izuzetan hotel u samom srcu Berlina, odnosno u neposrednoj blizini "Check point Charlie" na oko 50 metara od Fridrih Štrase čuvene šoping ulice. Od aerodroma je udaljen oko 12km. Moderan I minimalistički opremljen hotel svojim gostima nudi recepciju, restoran, besplatan bežični internet, usluge pranja I peglanja veša (uz doplatu) I lift. Svetle i moderno opremljene sobe imaju kupatilo (T/WC), fen, LCD TV, radni sto, besplatan bežični internet i sef. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Vier Jahreszeiten Berlin City Kreuzberg 4* www.vj-hotels.com

Centralno lociran hotel na istočnoj strani Berlina, odlično povezan gradskim prevozom. Metro stanica "Gorlitzer Banhof" se nalazi na oko 200 metara od hotela, dok je od aerodroma udaljen oko 13 km.  Ovaj elegantan hotel na odličnoj lokaciji sadrži recepciju, restoran, bar, salu za sastanke, usluge pranja veša (uz doplatu), lift, sef na recepciji. Moderno opremljene sobe su sa kupatilom (T/WC), fenom, mini barom, aparatom za čaj I kafu, papučama, LCD TV-om, radnim stolom, besplatnim bežičnim internetom, telefonom I sefom.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.
  • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN BERLIN:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju

- od momenta ugovaranja aranžmana do 31 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

- od 30 dana do 16 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 70% od ukupne cene aranžmana.

- od 15 dana pre početka putovanja, do jedan dan pre početka putovanja i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana.

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:

-Tačno ime hotela znaće se najkasnije 8 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

-Hotelske sobe u većini hotela u Berlinu su malih površina

-Cena aranžmana za decu 2-12 godina, u pratnji dve odrasle osobe, u pomoćnom ležaju, se dobija na upit.

-Cena aranžmana za treću odraslu osobu, smeštaj u pomoćnom ležaju, se dobija na upit.

-Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće osobe ili deteta 2-12 godina u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

-Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva, džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.

-Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (TV-posebni kanali, troškovi telefona, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara i slično.)

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se posle 15h00/ datuma početka smeštaja do 09h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 09h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Organizator putovanja ne može uticati na spratnost; poziciju sobe; površinu sobe; broj sobe; veličinu ležaja, pomoćnog ležaja, sofe, fotelje. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel, shodno raspoloživosti.

VAŽNE NAPOMENE:

-Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 10 putnika.

-U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, moguća je realizacija aranžmana uz korekciju cene i korekciju uračunatih usluga.

-Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 20 dan pre polaska na putovanje ili do popune mesta.

-Promena datuma putovanja smatra se se otkazom putovanja od strane putnika I ponovnim zakazivanjem i podleže troškovima otkaza.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Travelland d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.

-Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.

-U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report)

-Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja.

-Agencija Travelland d.o.o. zadržava pravo promene redosleda i sadržaja programa putovanja usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati, predvideti ili u kratkom vremenskom periodu otkloniti.

-Organizator putovanja nije odgovoran ukoliko se promeni datum, vreme polaska, sadržaj ili redosled panoramskog razgledanja grada Berlina - zbog lokalnih praznika, radova na saobraćajnicama i lokalitetima, štrajkova, saobraćajnog kolapsa, vremenskih prilika.

-U Nemačkoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je overena saglasnost drugog roditelja.

-Turistička viza za građane Republike Srbije, u okviru turističkog aranžmana, koji putuju putnim ispravama RS nije potrebna. Potreban je pasoš koji važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.

-Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

-Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.

-Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela (check-out) daje se nalog za povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.

-Broj telefona lokalnog vodiča u Berlinu će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2018. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator putovanja ima Polisu osiguranja garancije putovanja za slučaj insolventnosti i radi naknade štete putniku, sa limitom u visini od 300.000,00 €, broj 30000005420, zaključenu dana 24.01.2018. godine koja važi do 24.01.2019. godine sa Milenijum osiguranje a.d.o. Beograd, 11000 Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 L, MB 07810318, PIB 100002119. Centrala: +381 11 7152 300; Fax: +381 11 7152 306; E-mail: mios@milenijum-osiguranje.rs; Call Centar +381 11 7152 300.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010.         PROGRAM br. 1. važi od 25.02.2018.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016